Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mapy są 165 i juz później nie ma ?? czy jak 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Serwer Kooooozak. ;) Apropos NIe dodajcie już zwoju zmiany statusu do is ani do gry bo to bylo by nie fer.. Kazdy by sobie wtedy zagral wp i pozniej zmienil na bma badz zacza gre bodym i zmienil na mentala..

Opublikowano

Poszukujecie teraz może w miarę profesjonalnego grafika?

Belki do prezki itd mogę zaoferować od teraz...

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Zwój zmiany profesji w IS?! To chyba zart, czy to będzie fear względem np. BM-a który wbije duży lvl bez zmiany profesji, czy np. mentala? Tego shitu nie powinno być w ogóle w grze, jeśli to dacie, to będzie przegięcie.

A tak w ogóle, to nie da się zaznaczyć w IS-ie że chcę kupić SM. Klikam na np. 20zł i nic się nie dzieje, jak mam kupić sm, skoro to nie działa?

Opublikowano

Naprawicie to raz a dobrze? bo nawet nie mozna zostawic bs-a, wracam i nic nie zamieszane bo nie dziala jak zwykle

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Być może będzie w isie . 

Nie, nie i jeszcze raz nie. Chyba, że do określonego poziomu, np. 150.

Dobrze by było, gdyby małże, symbole itp. automatycznie wpadały do ekwipunku podobnie jak przedmioty eventowe, ponieważ podnoszenie tego dziadostwa strasznie, ale to strasznie działa ludziom na nerwach i przede wszystkim obniża kondycje palców ;) 

Poza tym i padającymi kanałami nie mam żadnych zastrzeżeń, grywalność niesamowita, administracja mimo wszystko stara się i nie odkłada niczego na później co również się ceni, Item Shop nie ułatwia tak bardzo gry co jest wielkim plusem dla dzieciaków z uboższych rodzin oraz co najważniejsze wielkie zainteresowanie ze strony graczy. Życzę powodzenia w wypieraniu ataków, które jak widzę(o ile są) zbytnio wam nie ciążą oraz jak najmniejszej ilości bugów :)

Opublikowano

Działa serwer bo na all ch mam bląd podczas łączenia 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

#1 Nie dodawaj zwoju zmiany skilli do is ani nigdzie ! Na początku mówione było że wgl nie będzie tego ! więc dlatego zacząłem gre BM.

#2 Wgrałem wszystkie 3 łatki i mam błąd łączenia . Dlaczego ?

60730268349483218925.png

Opublikowano

Działa serwer bo na all ch mam bląd podczas łączenia 

Nie serwer nie działa ponieważ athleta dodaje podchannele

@Up ponieważ serwer narazie nie działa

5qj.png

Opublikowano

#1 Nie dodawaj zwoju zmiany skilli do is ani nigdzie ! Na początku mówione było że wgl nie będzie tego ! więc dlatego zacząłem gre BM.

#2 Wgrałem wszystkie 3 łatki i mam błąd łączenia . Dlaczego ?

Padły kanały.

Opublikowano

Jak zwykle. Przerwa ponieważ robią " coś " Czyli wyłączamy serwa bez żadnej zapowiedzi ani info, Dodajmy coś i tyle. A jakiekolwiek info kiedy serwer ON ? :) Czy mam siedzieć i sprawdzać co 5min gdyby np. mi się śpieszyło ? ;p 

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...