Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podasz mi 2 bugi? :)

1. <> Cofanie podczas jazdy na mouncie.
  2. <> Brak reakcji względem przenoszenia na mapeę 90.
  3. <> Oficjalnie wyrzucone przedmioty znikają po 3sek. Jednak tak nie jest. Więc bug ;)
  4. <> Olbrzymie DMG moobów w red lesie, 30k hp surą wp z full int + all skille i perf. eq do expa i padam w 10sek bez reakcji postacią.  BUG :)
  5. <> Więcej nie chce mi się pisać ponieważ szkoda zachodu, Ale mam w głowie jeszcze 3, A z pewnością jest więcej ;)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

masz dowody w ss ? Każdy tak teraz sb moze powiedziec

A co mu dadzą ss'y? I tak nikt mu tego nie odda, bo jak by oddali jednemu każdy by chciał stać tam gdzie stał na dangeonie

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Wiesz co tu nie chodzi o kilka dni - bugów i problemów z CH już nie ma.

Teraz jedynie poprawiamy/dodajemy to o co wy - gracze nas prosicie więc pretensji do nas mieć nie możecie bo my dodajemy to co wy chcecie .

Co do riperra, zgłoś się na ts tor3nt

Serio poprawiacie to co gracze chcą aby poprawić ? I tak będziecie poprawiać co 15 minut bo wam jakiś gracz karze , bo wam się chcę ? Nie rozumiem was , naprawiacie jedno , drugie sie buguje i tak w kolko i kolko , dzis moze z 3-4h serwer dzialal ogólnie a reszte to wy "naprawiacie" Ciekaw jestem ile gracze wytrzymają jeszcze z Wami , macie tyle techników i nie ogarniacie tutaj serwera , nie wiem jak to ująć ale nie widzę jasno tutaj gry jeśli to się bedzie powtarzac dalej . Poza tym ten serwer na max tydzien przy takim expie bedzie , ja wolałbym zebyście sami wykazali się inicjatywą niż słuchali innych na TSie bo nic dobrego z tego nie wyniknie :) pozdrawiam 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Hhaha ja jakos wpkiem w red lesie ogarniałem i normlanie jakoś się dało expić, więcj jak dla mnie to nie jeste żaden bug :)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

masz dowody w ss ? Każdy tak teraz sb moze powiedziec

ss miałbym gdybym był na ripie bo na pamiatke moj pierwszy na servie a na pieczeciach po co? to są jakieś kpiny....;/

Opublikowano

Cofanie podczas jazdy na mouncie.

Brak reakcji względem przenoszenia na mapeę 90.

Oficjalnie wyrzucone przedmioty znikają po 3sek. Jednak tak nie jest. Więc bug ;)

Olbrzymie DMG moobów w red lesie, 30k hp surą wp z full int + all skille i perf. eq do expa i padam w 10sek bez reakcji postacią. BUG :)

Więcej nie chce mi się pisać ponieważ szkoda zachodu, Ale mam w głowie jeszcze 3, A z pewnością jest więcej ;)

Żadnego buga nie podałeś, bo wszystko działa prawidłowo 

Bug to coś takiego na czym możesz zyskać lub stracić 

To, ŻE TAK USTAWILI TO NIE BUGG

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

ss miałbym gdybym był na ripie bo na pamiatke moj pierwszy na servie a na pieczeciach po co? to są jakieś kpiny....;/

Dobra już nie płacz, bo straciłeś max 13 minut z życia, ale polecam wgle nie tracić czasu i wyjść na dwór, albo przynajmniej się pouczyć ! 

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Hhaha ja jakos wpkiem w red lesie ogarniałem i normlanie jakoś się dało expić, więcj jak dla mnie to nie jeste żaden bug :)

Też daję rade, Lecz bez " sterowania postacią " z wziętym spotem padam w kilka sekund ;)

Żadnego buga nie podałeś, bo wszystko działa prawidłowo 

Bug to coś takiego na czym możesz zyskać lub stracić 

To, ŻE TAK USTAWILI TO NIE BUGG

A powiedz mi jak można ustawić by podczas jazdy na mouncie cofało ? ;)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Lol 3h i juz 158 lvl ? 

Tak też mnie to rozśmiesza, ale co poradzisz oni wbijali te lvl na zajebistym expie a dziś po południu zjebali go totalnie !! I gdzie tu sprawiedliwość 

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Dobra już nie płacz, bo straciłeś max 13 minut z życia, ale polecam wgle nie tracić czasu i wyjść na dwór, albo przynajmniej się pouczyć ! 

aleś ty zabawny... to po ch** tu siedzisz? idz na dwór i sobie zapal czy tam piwko strzel a nie krytykuj tych co zaczeli cos robic i nie dokonczyli przez cos takiego... tez bys sie pewnie zdenerwowal ale oke... 

UP jak ci zje***i exp? przecież dobry jest... trzeba tylko troche chęci i umiejetnosci...

Opublikowano

Też daję rade, Lecz bez " sterowania postacią " z wziętym spotem padam w kilka sekund ;)

A powiedz mi jak można ustawić by podczas jazdy na mouncie cofało ? ;)

Kup sobie lepszego NETA i kompa przy okazji ! 

Bo ja bez żadnych problemów biegałem na mouncie, a to że was cofa to większa wina jest ze strony graczy że wypier**alają wszystko co popadnie na ziemię 

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Tak też mnie to rozśmiesza, ale co poradzisz oni wbijali te lvl na zajebistym expie a dziś po południu zjebali go totalnie !! I gdzie tu sprawiedliwość 

Sprawiedliwy by był reset kont i od nowa , z gry i tak dużo nie straciłeś bo większość to off'y , oczywiscie ludziom którzy wpakowali w IS , trzeba by bylo te smy oddać zeby sprawiedliwie było , przesada i tak z tym expem była i ciagle jest 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Kiedy serwer bedzie on ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Bo ja bez żadnych problemów biegałem na mouncie, a to że was cofa to większa wina jest ze strony graczy że wypier**alają wszystko co popadnie na ziemię 

cofanie nie ma znaczenia. gram na kompie 10mb/s, 4gb, karta 512 itd. i tak samo mnie cofa.

Mam nadzieje że za kilka dni nie będzie max. lvl-a bo będzie się szybko nudził...

Opublikowano

aleś ty zabawny... to po ch** tu siedzisz? idz na dwór i sobie zapal czy tam piwko strzel a nie krytykuj tych co zaczeli cos robic i nie dokonczyli przez cos takiego... tez bys sie pewnie zdenerwowal ale oke... 

UP jak ci zje***i exp? przecież dobry jest... trzeba tylko troche chęci i umiejetnosci...

Nie gram od dziś w metina tylko 7 lat i już jestem przyzwyczajony do wywalania z dungów itp. ale widać że ogarniają tylko szkoda że za dnia ! 

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Stary mam sprzęt za 2 kawałki, A nawet byle szmelc 2x3.0 i z 2 ramu 512 graf uciągnie z 3 odpalone metki.

Co do neta to UPC 100MB/s.

Masz jakiś inny powód cofania niż wina serwa ? :>

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Po usunieciu kont to wszyscy odejda

Ty to już wszystko wyolbrzymiasz jak zawsze ! 

Chyba tylko i i kilka innych gimbusów by odeszło, a reszta została każdy by chciał żeby było równo a nie np. rano exp wyje*any,a po południu kiepsko

Resetu może i nie będzie, ale chociaż jak by był to i tak polecam serwer !! 

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...