Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych co nie mogą wejść na dunegony - wejdzie na inne CH niż CH1 ! Nikt nie poinformował o tym w prezentacji i ludzie myślą (w ja tak samo myślałem) że to jest BUG !

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poleciał ddos, zaraz zbudzimy Athlete i wszystko wróci do normy.

Lagi są spowodowane tym  że praktycznie na każdej mapie jest masa syfu z eq, będzie to ogarnięte jak wróci athleta - lagi zniknął. 

Co do dangeonow, no cóż przykro nam - metin2 to gra gdzie najlepiej gra się z kimś dlatego do dg wymagane jest PT .

bez gif

Opublikowano

Co do bs'a 3/4 ludzi ma swojego bs'a - ten nie do końca działa tak więc polecam poszukać na MPC. 

Co do syfu z podłogi ponawiam, będzie to naprawione, tzn ustawione ze syf ma znikac po 3 sekundach .

Dandżeony które działają na milion procent : 

-  Leśna kraina

- Wężowa kraina

Pisać nazwy które ewentualnie nie dzialają, z tego co wiem powinny działać wszystkie ale jeśli nie będę działać to pisać dokładne nazwy. 

Co do cofek, jak cofa tepnijcie sie do m1 a potem znowu na tą mapę i już powinno być ok

Do czasu az Athlea nie wróci tylko tyle mogę pomóc, jednakże jak wróci będzie przerwa max 30 minut i ogarniemy to :)

"Wężowa Kraina" co tam trzeba zrobić ? Dropią k. otwarcia ale nie ma gdzie ich oddac :f

Opublikowano

a działają te dungeony u mędrca? próbowałem iść po OXie tym i 16:30 iść na dungeona i nie dało rady

Dla tych co nie mogą wejść na dunegony - wejdzie na inne CH niż CH1 ! Nikt nie poinformował o tym w prezentacji i ludzie myślą (w ja tak samo myślałem) że to jest BUG !

Opublikowano

No zgadzam się że dungeony powinny być dla jednej osoby , bo ja też gram sam jak i wielu innych i co mam motać nie wiem kogo i nie wiem ile czasu żeby coś podropić? Dajcie 1 osobowe te dungeony...

Opublikowano

Jako ze jest przerwa, to mam kilka pytan dotyczacych serwera.

Co jest na tym serwerze "wartosciowe" to znaczy czym sie handluje?

Bo mam 90 Lv., 30 brylek, 34kk i eq jakies slabe...

Skad zdobyc trute? Ile jest warta?

Gdzie expic na 90 Lv.? Gdzie expic na 93 ( bo jest next mapa) 

Czy eq trudno robic???

PROSZE O ODPOWIEDZ, DAM LIKE! :)

głównie małzami perłami ulepkami. truta leci ze szkaty generała na av1 spoty są losowe respawnują się 3 generały co kilkanaście minut. na mapie od 90lvl. nie trudno bo ulepki te pierwsze są z łatwych dungeonów.

21025763467572689828.png

Opublikowano

Lagi są spowodowane tym  że praktycznie na każdej mapie jest masa syfu z eq, będzie to ogarnięte jak wróci athleta - lagi zniknął. 

Co do dangeonow, no cóż przykro nam - metin2 to gra gdzie najlepiej gra się z kimś dlatego do dg wymagane jest PT .

Ale zauważ że wszyscy, bynajmniej większość chce by były SOLO, bo nie zawsze się znajdzie osoba która z nami pójdzie, poza tym, trzeba dzielić drop.

Zrób ankietę tutaj, na MPC dot. dg czy mają być solo czy w pt.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Podobno DDoSy wam nic nie robią -.-

a widziałes żeby robiły wcześniej?

Na każdego twardziela znajdzie się większy twardziel - logiczne :x

Kolega może mieć racje, warto spróbować. 

Witam.

Dziś na TS na głównych Kanale napisałem, że Dunegon 150 lvl nie działa. Bo do żadnego Admina nie da sie na TS napisać.

A na grze nie odpisuje.

Po tym jak napisałem : DUNGEON NA 150LVL NIE DZiała!!!

Dostałem Bana na 3 H SS : http://scr.hu/22kk/0yz6l

POZDRAWIAM.

Pozdrawiam :)

Ss nie działa, bana mogłeś dostać bo staramy sie wyłapywać takich pseudo spamerów co jak serwer padnie wchodzą na publika i zaczynają spamować, być może dostałeś bana przypadkiem. Jaki masz nick to dam ci UB? 

bez gif

Opublikowano

Jak jest zadużo syfu to na co czekacie jazda to zrobbić 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

To co jest najlepsze ulepką jest szkata lodowej wiedźmy i generała <3 aa  no tak jeszcze zwoje które muszę wytworzyć do zbroi kosztują mnie kolejne szkaty :). GG

Opublikowano

a widziałes żeby robiły wcześniej?

Na każdego twardziela znajdzie się większy twardziel - logiczne :x

Kolega może mieć racje, warto spróbować. 

Ss nie działa, bana mogłeś dostać bo staramy sie wyłapywać takich pseudo spamerów co jak serwer padnie wchodzą na publika i zaczynają spamować, być może dostałeś bana przypadkiem. Jaki masz nick to dam ci UB? 

Opublikowano

Macie kurwa ból dupy że cofa, to nie biegajcie wierzchowcem non stop, macie ból dupy że nie jest coś naprawione ale ZAWSZE na każdym serwerze są bugi na start a wy już nie gracie to powodzenia z innymi serwerami

Opublikowano

Co do pytania o co chodzi na tym dungeonie z wężami: gdy cie tepnie na tą mape szukaj takiej drogi do góry. na końcu będzie metin musisz go zniszczyć a po metku zrespi sie boss. i po wszystkim

21025763467572689828.png

Opublikowano

a miało być bez problemów po 3h przerwy...;/

czlowieku... ddos'y... kazdy serwer ma takie problemy... a zwlaszcza poczatkujący z taką iloscia graczy...

Opublikowano

czlowieku... ddos'y... kazdy serwer ma takie problemy... a zwlaszcza poczatkujący z taką iloscia graczy...

Ale podobno DDoSy miały nic nie robić.. 

@AW

Zróbcie dungeony, żeby można było robić solo, bo każdy chce coś takiego :x

@up

Jeden pisze, że DDoS, drugi, że przez przypadek będąc w DT. Dafuq

tenor.gif

Opublikowano

Licznik przekroczył 1k, jednak ja będąc w DT przez przypadek wywaliłem CH,

nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, czyli podczas tej przerwy poprawimy kilka drobiazgów.

A ile będzie trwała ta przerwa?

Ps. Poprawcie nazwe Lochu Pająków w TP bo pisze Loch Pajkaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...