Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez kitu idę jebnąć klawiaturą o ścianę czy coś bo mnie chuj strzela już z tym serwerem. Jak nie loganie to 10 innych bugów. Dawno nie grałem na serwerze tak chujowego technika. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego nie mart sie ja biłem generała:PPP I miałgdzieś 10%hp i off

Czy z ripera dropi coś jeszcze?

Z ripa bronie 75 dropią KURWA

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Żenada ;)

Wywala serwer co chwilę ( NIBY PLANOWANIE )

Cały dzień naprawiane TE SAME BUGI

Pełno bugów, Naprawdę masa tego jest. I to nie jest HEJT tylko OBIEKTYWNA ocena.

Z wami jak z dziewczyną, Nie zrozumiesz :( Raz chce działać, A raz ma focha i jest off <3

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

raczej odczekajcie te kilka dni niech ogarną ten "serwer" jeśli można go tak nazwać i można grać ;q

Wiesz co tu nie chodzi o kilka dni - bugów i problemów z CH już nie ma.

Teraz jedynie poprawiamy/dodajemy to o co wy - gracze nas prosicie więc pretensji do nas mieć nie możecie bo my dodajemy to co wy chcecie .

Co do riperra, zgłoś się na ts tor3nt

bez gif

Opublikowano

Żenada ;)

Wywala serwer co chwilę ( NIBY PLANOWANIE )

Cały dzień naprawiane TE SAME BUGI

Pełno bugów, Naprawdę masa tego jest. I to nie jest HEJT tylko OBIEKTYWNA ocena.

Z wami jak z dziewczyną, Nie zrozumiesz :( Raz chce działać, A raz ma focha i jest off <3

Podasz mi 2 bugi? :)

Opublikowano

Zalogowałem się 1-szy raz od kilkunastu godzin, wbiłem 26 lvl, trochu itemów zdobyłem i otwieram małże i bach. Logout i dupa, zalogować się nie idzie.

@Up - cofanie podczas jazdy na koniu to 1, reszty nie znam ale na "wołaj" piszą, że jest sporo także..

Opublikowano

Teraz jedynie poprawiamy/dodajemy to o co wy - gracze nas prosicie więc pretensji do nas mieć nie możecie bo my dodajemy to co wy chcecie .

Ile czasu potrwa obecna konserwacja ?

Opublikowano

a ja co? 1 pieczec została... nick SlaSheR. to czemu nie zrobicie tego w nocy? tylko co, hmmm 20 min? 20 min gry 20min-3h+ przerwy.. no ładnie..:(

Opublikowano

A jest jakaś możliwość odzyskania 60SM za pd i rękawicę na 1d? Bo przez te przerwy itp. korzystałem z tego 1,5h, a chciałem 10h.. 

I czy wypowie się ktoś z administracji w sprawie tych solo dungeonów?

tenor.gif

Opublikowano

UP@ za metiny od 93 mapy + nie dostaje sie nieb zetonow. juz masz 1 bug.

Jakiej 93 mapy ? A nie od 90 ... 

Jak jest od 93 to gdzie się wchodzi 

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Zrobcie jedna dluzsza przerwe a nie czlowiek siedzi w dt a tu nagle loga... to juz sie robi denerwujace... ile jeszcze takich przerw bedzie?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Na jakim kanale jestes moj nick ts3 HeyHoLetsGo   jak cos przerzuc bede na publik 3

Opublikowano

Nie narzekajcie.. chyba nikt nie chce grać na pobugowanym serwerze:)

A w nocy nie ma czasu na robienie przerw.. w nocy sie zapier**la.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Wy tylko naprawiacie te itemy itp naprawcie to co każdy chce że cofa jak sie jeździ na wierzchowcu :C

Opublikowano

a ja co? 1 pieczec została... nick SlaSheR. to czemu nie zrobicie tego w nocy? tylko co, hmmm 20 min? 20 min gry 20min-3h+ przerwy.. no ładnie.. :(

masz dowody w ss ? Każdy tak teraz sb moze powiedziec

Opublikowano

Nie narzekajcie.. chyba nikt nie chce grać na pobugowanym serwerze:)

A w nocy nie ma czasu na robienie przerw.. w nocy sie zapier**la.

Tak w nocy zapier****ą tylko łomy,które oprócz gry METIN2 nie widzą życia ;( Smutne co się dzieje z młodzieżą w tych czasach 

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...