Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy najbliższej przerwie polecam zmienić czas znikania itemów z ziemi na 3s bo w m1 jest masakra.

Działają auto poty ? 

Opublikowano

Przy najbliższej przerwie polecam zmienić czas znikania itemów z ziemi na 3s bo w m1 jest masakra.

Działają auto poty ? 

Autopotów nie ma na serwerze.

Przy najbliższej przerwie będzie zmieniany ten syf że będzie max na 10 sekund na ziemi leżał

Ile graczy online ?

Póki co 750 i sie utrzymuje. 

bez gif

Opublikowano

Czy ktoś z administracji może mi dać jakiś link do działającego BSa? bo na serverze jest tak że części działa ten bs a części nie :/ BTW straszne cofki są

21025763467572689828.png

Opublikowano

Co do bs'a 3/4 ludzi ma swojego bs'a - ten nie do końca działa tak więc polecam poszukać na MPC. 

Co do syfu z podłogi ponawiam, będzie to naprawione, tzn ustawione ze syf ma znikac po 3 sekundach .

Dandżeony które działają na milion procent : 

-  Leśna kraina

- Wężowa kraina

Pisać nazwy które ewentualnie nie dzialają, z tego co wiem powinny działać wszystkie ale jeśli nie będę działać to pisać dokładne nazwy. 

Co do cofek, jak cofa tepnijcie sie do m1 a potem znowu na tą mapę i już powinno być ok

Do czasu az Athlea nie wróci tylko tyle mogę pomóc, jednakże jak wróci będzie przerwa max 30 minut i ogarniemy to :) 

bez gif

Opublikowano

dupa a nie naprawiliscie serwa... straszne lagi i cofki... i nie przez kompa i neta tylko przez wasza maszyne...  widze ze bedziecie sie z serwerem pieprzyc do nastepnego roku gdzie nie bedzie juz chetnych do gry...  nie polecam serwa

Opublikowano

dupa a nie naprawiliscie serwa... straszne lagi i cofki... i nie przez kompa i neta tylko przez wasza maszyne...  widze ze bedziecie sie z serwerem pieprzyc do nastepnego roku gdzie nie bedzie juz chetnych do gry...  nie polecam serwa

A dziwne że jakoś pozostałe 820 graczy sobie gra i nie narzeka :x. 

Aktualnie wywaliło ch, ddos poleciał.

Zaraz serwer będzie odpalony, dzwonimy po Athlete

bez gif

Opublikowano

Jakie lagi? Ja nie mam żadnego, a cofa tylko gdy jedziemy non stop na wierzchowcu.

NAPRAWCIE COFANIE NA WIERZCHOWCU, poza tym nie widzę żądnych innych bugów itd.

ZAPRASZAM DO GRY!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

nie działa kurwa Odpowie mi ktoś niby miałem wh i dostałem bana jakieś dowody halo : )

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Cały serv spami, że są lagi i też się pod to podpinam !!

Opublikowano

mam pytanko, skąd kostiumy i czy będą dodawą jakieś bony? (chodzi o symboliczne, np 4khp 10-20 potwory) mala pomoc na start, nie piszcie że is bo ich niema....

Opublikowano

Masakra zrobiony ten drop , ja osobiscie gram sam mam 140 i eq na 80  ..  . Niemam jak dropic bo gram sam . Zrobcie dungeony solo ....

POtwierdzam naprawde to by było najlepsze 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Podobno DDoSy wam nic nie robią -.-

Mógłbyś od razu wspomnieć Athlecie, żeby zrobił dungi dla 1 osoby, bo niektórzy są forever alone :c Akurat żaden z moich znajomych nie gra w Metina, a ulepków nikt nie sprzedaje.

tenor.gif

Opublikowano

Jako ze jest przerwa, to mam kilka pytan dotyczacych serwera.

Co jest na tym serwerze "wartosciowe" to znaczy czym sie handluje?

Bo mam 90 Lv., 30 brylek, 34kk i eq jakies slabe...

Skad zdobyc trute? Ile jest warta?

Gdzie expic na 90 Lv.? Gdzie expic na 93 ( bo jest next mapa) 

Czy eq trudno robic???

PROSZE O ODPOWIEDZ, DAM LIKE! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...