Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"zepsute PW" haha xD akurat tylko admini xD

Jeżeli nie wierzysz spytaj sie Athlety.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha i ktoś tam podobno jeden z GMów czy TGMów z gildi MementoMori dał już eq z ISu swojej gildi ;) ALE TYLKO PODOBNO WIĘC MNIE NIE ZJEDZCIE. radze wam to sprawdzić

W ISie nie ma eq :> Jedynie co to mógłby dać pdki albo pety od 150lvla..

tenor.gif

Opublikowano

Podobno o 17 ma być on.

Tez mam takie info z ts-a

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Kolego oni wiedzą co mają robić pewnie dostaniemy raty a ty masz okazje zajrzeć do słownika :)

heh już wiem jaki błąd :P korzystał* :D sorry ale jestem dyslektykiem, często popełniam takie błędy ale zazwyczaj sprawdzam :P a tu napisałem szybko i nie popatrzyłem jak :P

Opublikowano

aha i ktoś tam podobno jeden z GMów czy TGMów z gildi MementoMori dał już eq z ISu swojej gildi ;) ALE TYLKO PODOBNO WIĘC MNIE NIE ZJEDZCIE. radze wam to sprawdzić

Od razu ci powiem że jesteś  w błędzie :)

Przyznam że moja dziewczyna gra na serwerze i mieszka dwie klatki obok mnie aczkolwiek to że daje im eq i  IS to jest śmiech na sali :))

Tyle co na ts'sie jest zazdrośników to jest porażka, nie mam dostępu do płatności, do item shopu bla bla bla no tak ale ja im przecież eq rozdaje, to jest naprawdę śmieszne i żałosne .

Możecie popytać sie Athlety, True że GM nie ma dostępu do Isu więc takie gadanie jest śmieszne i żałosne . Nie wspominając że Athleta(smok) co parę chwil sprawdzał logi czy komuś czegoś nie dajemy ale cicho, i tak wszyscy mają ode mnie eq z Navi :D

Pozdrawiam wszystkich z bólem dupki że moja dziewczyna tutaj gra  <3

bez gif

Opublikowano

Zamiast przekładać godzinę wznowienia działalności serwera z 14-15 następnie 16 potem 17 i wkurwiać tym ludzi oraz tracić graczy napiszcie np. 18 i koniec. Każdy ma info, każdy czeka, Bez hejtów itd kiedy on. I było by po sprawie. A tak przekładacie i przekładacie świecąc przy tym brakiem profesjonalizmu ;) Pomóżcie sami sobie ;d

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Przyznam że moja dziewczyna gra na serwerze i mieszka dwie klatki obok mnie aczkolwiek to że daje im eq i  IS to jest śmiech na sali :))

Tyle co na ts'sie jest zazdrośników to jest porażka, nie mam dostępu do płatności, do item shopu bla bla bla no tak ale ja im przecież eq rozdaje, to jest naprawdę śmieszne i żałosne .

Możecie popytać sie Athlety, True że GM nie ma dostępu do Isu więc takie gadanie jest śmieszne i żałosne . Nie wspominając że Athleta(smok) co parę chwil sprawdzał logi czy komuś czegoś nie dajemy ale cicho, i tak wszyscy mają ode mnie eq z Navi :D

niestety masz racje.. zawsze jest problem jk na serwerze sa znajomi/rodzina GM-a... chodzą plotki o Navi IS itp. ale miej wy*****e na nich :)

Opublikowano

16:20

Serwer online,

16:35

Pierwszy OX

a czy będą pozniej kolejne rundy? bo niestety za chwilke musze spadać i będe dopiero o 18.20 albo i pozniej ;/

Opublikowano

"Pierwszy ox"  no chociarz tu nie popełnili błędu bo jakby napisali drugi to bym ich wyśmiał ponieważ tego co wczoraj było na serverze to oxem tego bym nie nazwał :)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Nie wiem po co czekacie na ten serwer jak to wszystko co tam się wyrabia jest wielkim żartem. Serwer jeszcze ledwo dycha i będzie dychał póki True nie odzyska swojego wkładu.

Więc czym więcej teraz załadujecie w IS i jemu pieniążki się zgodzą to dadzą sobie spokój z tym dziadostwem.

Mogliby to zrobić już teraz, a nawet powinni, gdyż swoją niekompetencją rażą niesamowicie, ale jeszcze jakoś utrzymają to może przez kilka dni...

Serwera więc już nie polecam jak i nie polecam dalszych projektów sponsorowanych przez True ( 3 niewypały, w krótkim odstępie czasu to już przesada ).

Tak wiem, on tylko odpowiada za stronę i maszynę, ale zwalanie winy na techników czy jak ich tam zwą  jest śmieszne. Każdy kto w tym marnym teamie siedzi ponosi  za to co się tam dzieję odpowiedzialność.

Bez pozdrowień.

Opublikowano

Ku*wa, to samo co z Dreikonem był hejt, przekładanie godzin startu, bugi itd. Ale zrobił się rozgłos w temacie i serwer został popularny, tylko dlatego bo temat z prezentacją miał dużą ilosć wyswietlen i odpowiedzi. 
Ludzie się nakręcają przez to bardziej.

Opublikowano

a wy wciąż nie rozumiecie czy nie potraficie czytać? ja napisałem że pare osób tak mówiło na TS nie ważne jakie eq że same pety i stroje tam są.. sam fakt o czymś by świadczył ,

21025763467572689828.png

Opublikowano

a wy wciąż nie rozumiecie czy nie potraficie czytać? ja napisałem że pare osób tak mówiło na TS nie ważne jakie eq że same pety i stroje tam są.. sam fakt o czymś by świadczył ,

Swiadczy to o tobie jak nie umiesz zrozumieć, że GM to chłopak lidera gildi ?? ... On nie ma żadnych praw do rzeczy z isu więc pomyśl najpierw

Opublikowano

"Pierwszy ox"  no chociarz tu nie popełnili błędu bo jakby napisali drugi to bym ich wyśmiał ponieważ tego co wczoraj było na serverze to oxem tego bym nie nazwał :)

A Ja cię wyśmieję :)

"Chociarz" Beka w chuj !!!!

Jak wymienia sie te symbole zwierzat ?

Opublikowano

mam propozycje aby wprowadzić licznik ONLINE na stronie :)

A ja mam propozycje zeby pierw  wszystko dobrze ogarnac, a potem dopiero jakies dodatki.

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Ja bym zaczekał w OXem do godziny 19-20, kiedy będzie więcej ludzi, ale ok, ważne że serwer ruszy i wgl. będzie jakaś rozrywka..

Obyście tylko wyszli z trudniej sytuacji i będzie dobrze ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Został już poprawiony exp na mapach takich jak atla v1 ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...