Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co czekacie na ten serwer jak to wszystko co tam się wyrabia jest wielkim żartem. Serwer jeszcze ledwo dycha i będzie dychał póki True nie odzyska swojego wkładu.

Więc czym więcej teraz załadujecie w IS i jemu pieniążki się zgodzą to dadzą sobie spokój z tym dziadostwem.

Mogliby to zrobić już teraz, a nawet powinni, gdyż swoją niekompetencją rażą niesamowicie, ale jeszcze jakoś utrzymają to może przez kilka dni...

Serwera więc już nie polecam jak i nie polecam dalszych projektów sponsorowanych przez True ( 3 niewypały, w krótkim odstępie czasu to już przesada ).

Tak wiem, on tylko odpowiada za stronę i maszynę, ale zwalanie winy na techników czy jak ich tam zwą  jest śmieszne. Każdy kto w tym marnym teamie siedzi ponosi  za to co się tam dzieję odpowiedzialność.

Bez pozdrowień.

Drogi Snicersie w dup.ie byłeś,gó.wno widziałeś....

"Serwer jeszcze ledwo dycha i będzie dychał póki True nie odzyska swojego wkładu."

A widziałeś jaka ładna pogoda?Wyjdź przewietrz się,przyda Ci się ;)

Serwer stoi,jak stał i nic tego nie zmieni,Dreikon też już miał padać tysiąc razy,oj peszek dalej stoi i się trzyma dalej... :)

"Serwera więc już nie polecam jak i nie polecam dalszych projektów sponsorowanych przez True ( 3 niewypały, w krótkim odstępie czasu to już przesada ).

Tak wiem, on tylko odpowiada za stronę i maszynę, ale zwalanie winy na techników czy jak ich tam zwą  jest śmieszne. Każdy kto w tym marnym teamie siedzi ponosi  za to co się tam dzieję odpowiedzialność."

Takich głupot jak twoje wypociny dawno nie przeczytałem :)

Niestety gimbusy takie jak Ty miały ferie,przyszły do mnie no i niestety zasponsorowałem ich,a skończyło się jak skończyło,moja osoba nie ma nic z tym związanego.

Rozumiem twoją zazdrość lecz no już bez przesady :)

Zwalanie winy na techników?No a na kogo,technik-Osoba która odpowiada za serwer i go stworzyła.True-Sponsor,opłaca all.

Więc co ja tu mogę zrobić pytam się Ciebie...

I takie małe PS odnoszące się do twojego nicku :)

6e44717634_zjedz_snikersa_bo_strasznie.j

Nie Pozdrawiam :)

True ;)

Sygnaturke masz bardzo dobrą,tu masz plusa,lecz w swojej wypowiedzi niestety tej "móndrości" nie użyłeś... :>

Opublikowano

Teraz ludzie z metków dostają po 3/4 lvl'e. Chcieliście większego expa - większy exp jest

Ale mi chodzi o mapę atla v1, bo tam exp masakrycznie leciał.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Pomozcie bo nie tepa na dangeon Lesna kraina i wyspy.... Jak to zrobić zeby tam wbic z pt mam 116 poziom :D Proszę ;D

Opublikowano

Pytanie na OX: Czy na Aurum istnieje loch małp?

Ja chcę wiedzieć CO TO JEST TO AURUM?! Tak w ogóle po 1 pytaniu nagroda - 1 ulepek na hw, po 3 pytaniach nagrody nie ma..

tenor.gif

Opublikowano

8hz84z.jpg

Prosto sprzed chwili :)

No i prawidłowo panowie :) tak ma być ! Polecam i zapraszam na serwer czasem administracja wku**** nas tymi przerwami ale to jest po to aby grało nam się lepiej i gra się o wiele lepiej ;). Widać że administracja się stara a serwer jest godzien podziwu. Nigdy nie grałem na tak zaje****** easy jak ten !

ddz8gi.png

Opublikowano

Dobra serwer trybi i póki co wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Póki co trwa OX. 

Jak wszystko do 18/19 utrzyma sie bez problemów to jest pewność że już nie będzie takich niespodziewanych przerw.

P.s

TRUE KUPUJ FORUM ! :D

bez gif

Opublikowano

Serwer Polecam jak najbardziej ox bardzo udany, tylko na serwerze nie ma wgl handlu ulepki ponoć wgl nie dropią bronie na 75 tez nigdzie nie widać ;(

I czekamy cały czas na forum ;)

Niech wyrzucone przedmioty znikają po 3 sekundach a nie po kilku minutach i osiągnięte  poziomy na chacie niech będą od 150 lvl bo straszny spam ;>

wolf.gif

Opublikowano

Serwer Polecam jak najbardziej ox bardzo udany, tylko na serwerze nie ma wgl handlu ulepki ponoć wgl nie dropią bronie na 75 tez nigdzie nie widać ;(

I czekamy cały czas na forum ;)

Niech wyrzucone przedmioty znikają po 3 sekundach a nie po kilku minutach i osiągnięte  poziomy na chacie niech będą od 150 lvl bo straszny spam ;>

Dziś będzie to zmienione z  tym eq na ziemi, fakt to jest straszny syf i będzie to dziś po 19 zmienione.

Ulepki są dostepne bo ludzie już maja hwangi itd, zwróćcie uwagę na to że exp jest wyborny - eq nie może być takie full easy bo w 2 dni wszyscy wszystko osiągną a nie o to tu chodzi :)

Co do forum, jeśli True dotrzyma słowa - dzień po starcie to forum będzie jutro :P .

bez gif

Opublikowano

Kurva mac dostałem bana niby za wh japierdole co za debile jebane jakies dowody ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

DZIAŁA TYLKO JEDEN DUNGEON PRZEZ CO MOGĘ ZDOBYĆ TYLKO ULEPSZACZ "SUROWICA". NA POZOSTAŁE NIE PRZENOSI.

Również proszę o wytłumaczenie tej sytuacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...