Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie chce mi się z Tobą dyskutować :x przed przerwą robili jakieś restarty itp itd i zepsuli expa na 90lvl'u za spota leciało może 0.50 ;]

od 88-93 cały czas leciało 0.50 ze spota a na 92 nawet mniej jeszcze nawet wczoraj ;0

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Do administracji: jesteście nie poważni.. codziennie nowa łatka dużo ludzi już pewnie sie gubi, bs który działa a dla innych nie działa -.-  2 sprawa.. TS każdy ma zablokowane PW niczego sie nie dowiesz.... a jak dajecie komuś prawo głosu to z reguły są to osoby które nawet nie potrafią sie wysłowić no i na końcu.. nie wiem kto wpuścił HAZE'a do tego TSa ale człowiekowi jest za dobrze. banuje za to że ktoś go upomni co jest po prostu śmieszne. ban za obraze? " Haze masz nawalone w kasku i za dobrze ci z tymi prawami" Bardzo często jest tak że to ty obrażasz większość więc wstydu oszczędź  i wypier**** z tego teamu..

21025763467572689828.png

Opublikowano

Wczoraj 350użytk. czekalo, a teraz 31użytk. Ładnie wam poszło ;]

Kiedy włączycie ?

Ponad 200 osób siedzi na Team Speak'u więc tutaj by tylko czas tracili , gdzieś obiło mi sie o uszy ze okolo 19 ma ruszyć , aczkolwiek pewny na 100 % nie jestem , więc nie chcę w błąd wprowadzać , najlepsze info i tak na ts mozesz uzyskać :) 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Nie potrzeby spam oraz obrzydliwe dyskusje się robią z błahego powodu jakim jest przerwa w celu naprawy serwera. Sam z niecierpliwością czekam na włączenie serwera ale nie spamuje oraz nie obrzucam ścierwem innych by poprzeć swoje racje ;) Na tą chwilę nie widzę większej potrzeby pisania więcej w tym temacie. A informowanie graczy poprzez członków team odnośnie godziny, długości oraz celu przerwy to moim zdaniem priorytet, Który zgrabnie olewacie. I to są tego skutki ;]

Czekaj a będzie ci dane ;*

To wszystko co miałem do napisania.

Pozdrawiam. NekareST

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

`Mavex niewiem co masz do expa ja dzisiaj wbiłem od 90 do 145 i bardzo szybko leci bo odkąd moby w atla podchodzą  to super leci jedynie do 93 ale na 1godzinnym pedeku szło juz szybko 

Opublikowano

`Mavex niewiem co masz do expa ja dzisiaj wbiłem od 90 do 145 i bardzo szybko leci bo odkąd moby w atla podchodzą  to super leci jedynie do 93 ale na 1godzinnym pedeku szło juz szybko 

tak. od 90 do 93 trzeba sie pomęczyć bo na prawde wolno leci a na mapie od 93 to są 3 spoty i już masz lvl ;)

21025763467572689828.png

Opublikowano

Gdybym wiedział, że to potrwa 3h to bym nie czekał jak głupi. Mogliście napisać, że potrwa to 3h -.- .

Opublikowano

aha i ktoś tam podobno jeden z GMów czy TGMów z gildi MementoMori dał już eq z ISu swojej gildi ;) ALE TYLKO PODOBNO WIĘC MNIE NIE ZJEDZCIE. radze wam to sprawdzić

21025763467572689828.png

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem dostali oni TGM !? !? Nic nie robią, nie odpisują w grze, nie pomagają i ja się pytam, po co oni są w teamie !?!?!?!? Odpowie mi ktoś na to skomplikowane pytanie ? Niby mieli tak pomagać :3

Opublikowano

DO TEAM-U

mam nadzieje że będzie rekompensata, wczoraj kupiłem pd i rkeawice na 3dni i kożystałem z niej może 3godz... to nie fair... mam nadzieje że wynagrodzicie... :)

P.S. kiedy ON???!!!

PONAWIAM PYTANIE!

Opublikowano

DO TEAM-U

mam nadzieje że będzie rekompensata, wczoraj kupiłem pd i rkeawice na 3dni i kożystałem z niej może 3godz... to nie fair... mam nadzieje że wynagrodzicie... :)

P.S. kiedy ON???!!!

PONAWIAM PYTANIE!

napisal przecież max. 16:15 niby

Opublikowano

DO TEAM-U

P.S. kiedy ON???!!!

PONAWIAM PYTANIE!

Hahaha w dupie Ci dadzą rekompensatę On najprawdopodobniej o 16:15 bo zostało im juz tylko posprawdzać czy wszystko ładnie śmiga. 

5qj.png

Opublikowano

DO TEAM-U

P.S. kiedy ON???!!!

PONAWIAM PYTANIE!

Kolego oni wiedzą co mają robić pewnie dostaniemy raty a ty masz okazje zajrzeć do słownika :)

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem dostali oni TGM !? !? Nic nie robią, nie odpisują w grze, nie pomagają i ja się pytam, po co oni są w teamie !?!?!?!? Odpowie mi ktoś na to skomplikowane pytanie ? Niby mieli tak pomagać :3

Nie odpisywalismy wczoraj w grze, bo pw były zbugowane i nie dzialaly z GM.

Opublikowano

Nie odpisywalismy wczoraj w grze, bo pw były zbugowane i nie dzialaly z GM.

Zobaczymy po naprawie pw .

Opublikowano

"zepsute PW" haha xD akurat tylko admini xD

Pw adminom nie działało na becie, widocznie nie naprawili .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...