Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No w końcu :D Taka długa przerwa wiąże się z tym, że serwer powinien już normalnie funkcjonowac :) Mam nadzieję że stracony czas nad czekaniem, aż serwer będzie ON nie poszedł na marne :D No ale cóż. Czekamy i się okaże czy warte te czekanie :)

Opublikowano

Aktualnie poprawiamy tabelke expa :).

Jest dużo rozmów na temat expa w atlantydzie, expa w v1 wiec wszystko zmieniamy i testujemy czy ma to jakikolwiek sens, tabelka expa to jeden z drażniących tematów dlatego wybaczcie że tyle to trwa. 

bez gif

Opublikowano

Expa mogliby i tak zmniejszyć , bo 159 lvl w nocy wbijali ? Trochę nie halo , dropnąć ulepszaczy też nie można , już daliby drop ulepek z metinów czy też moobów to dobrze by było , nie ma handlu w ogóle na serwerze :/

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Alternatyw poszukujecie może grafika który wykona w miarę profesjonalną prezentacje z belkami,logiem itd ;)?

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Jaka kur** tabele expa  ? dobry był exp wypierają się jakimś expem ponieważ mają problemy ktorych nie potrafia rozwiązać związane z ddosami czy coś ;]

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

wstyd-zenada-hanba-kompromitacja-frajers

0 oficjalnego info na MPC ;) Ciężko wejść i napisać krótki post z jakimkolwiek info od administracji ? 30 sekund jak nie mniej. A jeżeli ktoś wyskoczy z tekstem że mają teraz inną robotę albo nie mają czasu to cytuję " Liczysz się tylko ty " Tak tylko my, Pozostawieni na domysły i wkurzeni na płytkość waszego słowa ;*

Ostatni hejt jaki napisałem był z tego samego powodu i to jakieś 3-4 miesiące temu na jakiś serwer. Więc nie rzucam ścierwem na lewo i prawo ponieważ tego nie lubię. Ale strasznie mnie drażni olewanie spraw informujących.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Jaka kur** tabele expa  ? dobry był exp wypierają się jakimś expem ponieważ mają problemy ktorych nie potrafia rozwiązać związane z ddosami czy coś ;]

Tak dobry był exp ^^ 1 lvl byś wbijał tydzień to był dobry exp? widać, że przed przerwą nie wbiłeś na serwa i nie widziałeś jak exp leciał :x

Opublikowano

Grafika,loga itd to nasze najmniejsze zmartwienie.

Pierw chcemy doprowadzić serwer do porządku żeby wszystko śmigało i później tym sie zajmiemy. 

W dupie byłeś gówno widziałeś że tak ci odpisze :). Ty nawet nie wiesz co piszesz chłopie, widziales chociaż najmniejszego laga na serwerze ddos? Ddosy są nam nie straszne już od długiego czasu więc sklej jape jeśli nie wiesz o czym temat..

bez gif

Opublikowano

Pierw chcemy doprowadzić serwer do porządku żeby wszystko śmigało i później tym sie zajmiemy. 

W dupie byłeś gówno widziałeś że tak ci odpisze :). Ty nawet nie wiesz co piszesz chłopie, widziales chociaż najmniejszego laga na serwerze ddos? Ddosy są nam nie straszne już od długiego czasu więc sklej jape jeśli nie wiesz o czym temat..

PYTAM SIE JAK DŁUGO ?...

Opublikowano

Okej, to powiedz mi jedno wczoraj o 21 miałą być przerwa tak ? a co było o 19:30- 21  ? skoro to nie była ani przerwa bo miałą być o 21 , ani ddosy to server wyłączyliscie z nudów ?

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

Tak dobry był exp ^^ 1 lvl byś wbijał tydzień to był dobry exp? widać, że przed przerwą nie wbiłeś na serwa i nie widziałeś jak exp leciał :x

Jeden lvl tydzien a 159lvli 6h :)

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

Okej, to powiedz mi jedno wczoraj o 21 miałą być przerwa tak ? a co było o 19:30- 21  ? skoro to nie była ani przerwa bo miałą być o 21 , ani ddosy to server wyłączyliscie z nudów ?

Było to spowodowane wywalaniem channelów..... I szukali problemu

Czy exp będzie taki jak na starcie

5qj.png

Opublikowano

Exp był w nocy i wczoraj i tak za duży , poteem wbiłem po południu to exp był jak na PLu , chyba minimalnie zwiększyli expa , następnie wyłączyli serwer ... 

Na TSie się też zbyt duzo nie można dowiedzieć , bo rzadko odpowiadaja . 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Kurwa idioto byłeś na serwerze przed przerwą? widziałeś jak exp leciał? nie więc stul pysk i spierdalaj uczyć się na przyrode

no ale zobacz przed przerwą server był on 30min i odrazu wyłączyli , a teraz popatrz na to że przez 15h był server ON (przez noc) i ludzie nabili ten 159 ;] a po 2 już przyrody nie mam ;o

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

DO TEAM-U

mam nadzieje że będzie rekompensata, wczoraj kupiłem pd i rkeawice na 3dni i kożystałem z niej może 3godz... to nie fair... mam nadzieje że wynagrodzicie... :)

P.S. kiedy ON???!!!

Opublikowano

no ale zobacz przed przerwą server był on 30min i odrazu wyłączyli , a teraz popatrz na to że przez 15h był server ON (przez noc) i ludzie nabili ten 159 ;]

nie chce mi się z Tobą dyskutować :x przed przerwą robili jakieś restarty itp itd i zepsuli expa na 90lvl'u za spota leciało może 0.50 ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...