Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu wywala 0 informacji jak przejsc dungeon mam kamyk otwarcia nie ma gdzie oddac. Dangeon lesny zbugowany... Poprawcie to i informujcie jak wylaczacie serwer...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam serwer póki co w sobie jest fajny. Exp do 89lvl miodzio, potem zaczynają się mega schody przez 4lvl.

O bony nie trudno, z ulepszaczami nie wiem co, jak i gdzie. Mam nadzieję że serwer się rozkręci na dobre i będziemy mieć gdzie się bawić ;>

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

no co znowu???!!!

Serio za każdym najmniejszym dc będziesz pisał post na mcp? Stary błagam zluzuj :x 

Mówiłem że Athleta wgrywa wszystkie wasze prośby, naprawia DG itd.

Nie ma czegoś - ŹLE .   Smok wgrywa wasze zachcianki - ŹLE .

Błagam. Cierpliwości robimy to co chcecie..

bez gif

Opublikowano

Czy ktoś w końcu udzieli informacji gdzie jest resp generałów i ilu ich jest. 2 godziny w av1 i żadnego nie ma. Co do reebotów to zwyczajnie brak słów. Beta chyba była po to, żeby sobie koledzy sweet focie z mieczykiem zrobili.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Czy ktoś w końcu udzieli informacji gdzie jest resp generałów i ilu ich jest. 2 godziny w av1 i żadnego nie ma. Co do reebotów to zwyczajnie brak słów. Beta chyba była po to, żeby sobie koledzy sweet focie z mieczykiem zrobili.

BEKA xD

@AW: JAK PRZEJŚĆ WĘŻOWY DUNG

@AW2: SKĄD ULEPY NA BRONIE/ZBROJE 80?

TaRAWgG.png

Opublikowano

Respią się na 6/7 spocie od respa - lodowa wiedźma i generał.

Opublikowano

Hmm, gadasz że jest problem z generałami.

Połowa m1 lata z trutami bla bla bla ale jest mało generałów :g.  Hmm, coś tu nie halo prawda? 

bez gif

Opublikowano

Serio za każdym najmniejszym dc będziesz pisał post na mcp? Stary błagam zluzuj :x 

Mówiłem że Athleta wgrywa wszystkie wasze prośby, naprawia DG itd.

Nie ma czegoś - ŹLE .   Smok wgrywa wasze zachcianki - ŹLE .

Błagam. Cierpliwości robimy to co chcecie..

robicie to co chcemy, to zróbcie łatke na ten denny pasek ;)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Hmm, gadasz że jest problem z generałami.

Połowa m1 lata z trutami bla bla bla ale jest mało generałów :g.  Hmm, coś tu nie halo prawda? 

DO KU*WY NĘDZY ODPOWIESZ MI W KOŃCU JAK PRZEJŚĆ TEN JE*ANY PARTER NA TYM JE*ANYM WĘZOWYM DUNGEONIE BO JUŻ W CH*JA LECICIE "START O 18 BEZ BUGÓW" WŁAŚNIE WIDZĘ...

* DO MODKÓW... WARNUJCIE WISI MI TO ZROBIE SB MULTI KONT OXD

TaRAWgG.png

Opublikowano

Może lepiej, żebyście pisali co chcecie żeby było zmienione i o 13.00 off serwer na godzinę i wprowadzenie wszystkiego co chcemy :D ?

Opublikowano

DO KU*WY NĘDZY ODPOWIESZ MI W KOŃCU JAK PRZEJŚĆ TEN JE*ANY PARTER NA TYM JE*ANYM WĘZOWYM DUNGEONIE BO JUŻ W CH*JA LECICIE "START O 18 BEZ BUGÓW" WŁAŚNIE WIDZĘ...

Pierwszy raz widzę kobietę/dziewczynę bez jakichkolwiek pohamowań, empatii .

No cóż, w temacie z Administracji udzielam sie praktycznie ja, nie mam czasu odpowiadać na każde pytanie.

Od tego jest Ts gdzie ci co wchodzą wychodzą z pełną dawką informacji .

Tyle. 

bez gif

Opublikowano

* DO MODKÓW... WARNUJCIE WISI MI TO ZROBIE SB MULTI KONT OXD

To nie dungeon to zwykła mapa zabijasz metka wychodzi boss i tyle. Syf jednym słowem.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

No cóż, w temacie z Administracji udzielam sie praktycznie ja, nie mam czasu odpowiadać na każde pytanie.

Tyle. 

Czekam od wczoraj na jedną odp - dupa

2 strony temu zadałam pytanie - dupa

Teraz zadałam pytanie - dupa

Bitch please, robicie to co chcą gracze? Zablokujcie wszystkie komendy, usuńcie ten "pasek", podajcie skąd dropią jakie ulepki i jak przejść parter dunga...

TaRAWgG.png

Opublikowano

Bitch please, robicie to co chcą gracze? Zablokujcie wszystkie komendy, usuńcie ten "pasek", podajcie skąd dropią jakie ulepki i jak przejść parter dunga...

Skoro wchodzi 10 typa na ts'a i mowi co im nie pasuje to logiczne ze tego wyslucha H@ i zacznie to robic tak?

A jakos wątpie żeby H@ siedział w prezentacji i czytał wszystkie posty gdzie 3/4 to płacz i spam.. 

Zapraszam na ts :)

bez gif

Opublikowano

Komendy były zablokowane jeszcze przed twoimi narodzinami.

Opublikowano

Sporo ich jest, znaczy wiem gdzie 2.

W ciagu godziny rozwalilem z 10.

fazb.jpg

Opublikowano

Tyle. 

Sorry byłam wczoraj na ts chyba do 12 w nocy i powiem ci, ze tak tak często udzielacie informacji jak często FuBu na dwór wychodzi. Po tym jak ktoś wam zasugerował, że być może chanele ktoś wywala komenda, jednen z was zrobił "eeeeeee" i poszliście na dół do Athlety, z którym poniekąd komunikacja równa się komunikacji z głuchoniemym. To tyle od mnie. A skoro nie masz czasu udzialać informacji, to nie wiem po co jestes GM czy kimś tam w tym teamie. Tyle ode mnie. Żegnam, a client delete.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Sorry byłam wczoraj na ts chyba do 12 w nocy i powiem ci, ze tak tak często udzielacie informacji jak często FuBu na dwór wychodzi. Po tym jak ktoś wam zasugerował, że być może chanele ktoś wywala komenda, jednen z was zrobił "eeeeeee" i poszliście na dół do Athlety, z którym poniekąd komunikacja równa się komunikacji z głuchoniemym. To tyle od mnie. A skoro nie masz czasu udzialać informacji, to nie wiem po co jestes GM czy kimś tam w tym teamie. Tyle ode mnie. Żegnam, a client delete.

Znajdź mi jakiś punkt czy cokolwiek w regulaminie że GM jest odpowiedzialny za spam i pytania na MPC forum to ci gwiazdkę  z nieba przyniosę. 

Również żegnam ;)

bez gif

Opublikowano

Znajdź mi jakiś punkt czy cokolwiek w regulaminie że GM jest odpowiedzialny za spam i pytania na MPC forum to ci gwiazdkę  z nieba przyniosę. 

Również żegnam ;)

Wypowiadając się, możesz napisać ile przewidujesz jeszcze tej przerwy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...