Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież jak nie dodadzą autopotów to mnie szlak jasny trafi....

Nie da się grać przyjemnie wp/smokiem/bm gdy trzeba wywalać polowe skili by wpierd*** jakieś marne poty ...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

No niestety wywala cały czas, poczekajcie zawsze są jakieś problemy na stracie i dodajcie w koncu forum i tam będziemy zgłaszać problemy itp. 

wolf.gif

Opublikowano

No niestety wywala cały czas, poczekajcie zawsze są jakieś problemy na stracie i dodajcie w koncu forum i tam będziemy zgłaszać problemy itp. 

Ale żadnego servera start nie trwa 3 dni xD

Mają problemy cał czas, bo nic zrobić nie umieją :)

@AW.

CO WAm WYWALA TE CHANELE ? :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ile razy mam napisać, że nie wywala już chanelli ? Tylko my wyłączamy bo jest najebane wszystkiego i naprawiamy.

Opublikowano

Na prawdę jestem już osobiście na maxa wkurzony, nie da się expic spokojnie surą wp gdy nie ma się autopotów, przecież mana tak szybko schodzi jak **** i nie idzie nadrobić klikaniem, czerwonych, niebieskich i pelerynek -.-

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

@up to skoro jest najebane wszystkiego i macie takie problemy to ja nie wiem po co wy startowaliscie hahaha smiech na sali

@Skad bronie 75?

Opublikowano

Gdzie expić na 90 ?

Bo w red lesi leci słabiutko, w av1 z naj spota również dup* nie urywa.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

@up to skoro jest najebane wszystkiego i macie takie problemy to ja nie wiem po co wy startowaliscie hahaha smiech na sali

@Skad bronie 75?

Nic nie jest "najebane" :). Dodajemy to o co proszą gracze i wnosimy poprawki jedynie :) 

Gdzie expić na 90 ?

Będzie zmieniony exp. Jak do 14/15 serwer bedzie stał i będziemy w 100% pewni że niczego nie omineliśmy będzie przerwa techniczna 30 min / 1 h na poprawe expa, dodanie autopot, dodanie tego bs'a zeby kazdemu dzialal itd. 

Zobaczcie, po takim slabym starcie, dwoch dniach opoznienia wciaz w samym temacie macie 140 osob-/+..

Prawie 600 online, nie narzekamy i dziękujemy za cierpliwość wszystkim. 

bez gif

Opublikowano

Nic nie jest "najebane" :). Dodajemy to o co proszą gracze i wnosimy poprawki jedynie :)

Będzie zmieniony exp. Jak do 14/15 serwer bedzie stał i będziemy w 100% pewni że niczego nie omineliśmy będzie przerwa techniczna 30 min / 1 h na poprawe expa, dodanie autopot, dodanie tego bs'a zeby kazdemu dzialal itd. 

Prawie 600 online, nie narzekamy i dziękujemy za cierpliwość wszystkim. 

Do 14/15 to kupa czasu, no nic ja czekam bo expić mi się nie chce, gdy z spota nie leci 1% i co chwila gasną magie bo autopotów nie ma.

Czekamy ;]

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Proszę, chociaż piszcze w metinie jak serwer wyłączacie i kiedy włączacie ... A nie tak na spontan robicie to... Albo zróbcie off na pare godzin i wszystko naprawcie spokojnie, a nie bawicie sie graczami jak zabawkami...

Opublikowano

Gdzie expić na 90 ?

masz tylko 3 lv wbic w av 1 co to jest??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...