Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zrobię takiego czegoś z tego powodu :/

Luknij na atlauncher tam jest podobnie jak opisalem ty tego nie dodajesz do paczki tylko wymagasz aby gracz sciagna wiec nie lamiesz praw :p
Opublikowano

Spróbuje wykonać coś takiego ale na razie zajmę się nowym interfejsem (aktualny jest ubogi) i trybem Offline (bez internetu launcher może nie działać prawidłowo).

Opublikowano

Wersja 2.0 Beta wydana!

Lista zmian:

•   Od teraz launcher po ściągnięciu potrzebnych plików działa offline
  •   Sprawdzanie instalacji Javy
  •   Miniblog
  •   Możliwość włączenia/wyłączenia sprawdzania aktualizacji
  •   Gruntownie odświeżony interfejs
  •   Ustawianie ilości ram przeniesione do "Zaawansowanych"
  •   Wewnętrzne bugfixy

Jeśli na komputerze była zainstalowana wersja 1.2 Alpha pobrane profile zostaną zachowane. Należy zainstalować jedną wersję na drugą :D

Download oczywiście na stronie launchera :D

Opublikowano

Sledze ten temat codziennie, od poczatku i dziwi mnie tak male zainteresowanie.
Ale wiem ze duze projekty potrzebuja czasu i pasjii, i aby sie nie zniechecac.
Gratuluje.
Mala sugestia dotyczaca twojego Launchera:
1. po kliknieciu "strona paczki modyfikacji" wyswietla sie error np.

http://modpacklauncher.url.ph/MPLauncher/ref.php?pid=McPack_3.0'>http://modpacklauncher.url.ph/MPLauncher/ref.php?pid=McPack_3.0

wiec sugeruje skrocic powyzszy adres ktory dziala np.

http://modpacklauncher.url.ph/

2. moze to trudne ale wprowadzenie ustawien regionalnych (zmiana jezyka) np. na angielski ( to minimum)
3. dodaj jakas obojetnie jaka paczke w wersji 1.5.2 z forge bez optifine (bo to najbardziej udana wersja i najwieksza
iloscia modow)z dzialajacymi serwerami i to naprawde duzymi.

Edit

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5b22d4711e9a18859b2369db1bf8cb81ea9b7725b9440830b5f1c805992f0329/analysis/
Opublikowano

1. Przekierowuje to do pustej strony, bo jeszcze robię skrypt do przekierowania na serwerze :D

2. Myślałem nad tym i będzie to na 100% wprowadzone.

3. Jutro postaram się dodać :D

Opublikowano

Po ściągnięciu tej wersji 2.0 Beta, po stworzeniu nowego świata, gra pokazuje mi ''Shutting down internal server'' po czym wywala do tego pierwszego okna gdzie mozna wybrać paczki itd... jakieś pomysły ?

Opublikowano

Już powinno wszystko działać :D Zalecam usunąć stare wersje paczek i pobrać je ponownie (naprawiono kilka bugów)

Opublikowano

Teraz mam taki problem ... reinstall czy co ... ? To jest podstawowy txt pack ...Poza tym MineCraft się zacina po kilku min, po czym pokazuje mi się taki błąd (Sterownik ekranu przestał odpowiadać ,ale odzyskał sprawność.Sterownik Ekranu AMD przestał odpowiadać,ale odzyskał sprawność''.Dodam,że to raczej nie jest wina komputera... na minecraftbyzyczu nic się takiego nie dzieje... chociaż dodam,że wolałbym grac na twojej paczce.Chyba skopałeś sprawę tym nowym patch'em.

aELmgkh.jpg

Opublikowano

Teraz mam taki problem ... reinstall czy co ... ? To jest podstawowy txt pack ...Poza tym MineCraft się zacina po kilku min, po czym pokazuje mi się taki błąd (Sterownik ekranu przestał odpowiadać ,ale odzyskał sprawność.Sterownik Ekranu AMD przestał odpowiadać,ale odzyskał sprawność''.Dodam,że to raczej nie jest wina komputera... na minecraftbyzyczu nic się takiego nie dzieje... chociaż dodam,że wolałbym grac na twojej paczce.Chyba skopałeś sprawę tym nowym patch'em.

aELmgkh.jpg

Dzialaja mi na nerwy twoje wpisy z problemami. Napisz lepiej na jakim zlomie grasz, bo tylko ty tu masz problemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Tia... po ponownej instalacji i pobraniu plików do profilu (Optifine 1.6.4) pokazuje mi się błąd " Błąd sumy kontrolnej''

U mnie nie ma błędu sumy kontrolnej (sprawdzałem parę razy). Może miałeś jakieś zakłócenia podczas pobierania plików.

Opublikowano

Okazało się ,że avast blokował jakieś pliki,ale jest już ok.Teraz mam taki problem i pytanie do was.Czy karta graficzna AMD(mam ją od miesiąca),może jakoś ''zle wpływać'' na minecrafta ? To specyfikacja mojego pc:

Intel Core 2Quad CPU Q8300 2,50Ghz podkręcony do 2,81Ghz

Windows 7 64 bit Ultimate

4 GB Ram

AMD Radeon HD 6800 Series

A to screen z dzisiaj:

http://i.imgur.com/mtxEwqc.jpg

Opublikowano

Jak sie podkreca to sie tak ma zapewne niewiesz nic o tym ustawiles sb tak i teraz wszystko ci sie grzeje bo nie ma dobrego chlodzenia

Offtop podaj temperatury procesora :D

Opublikowano

Dodales nowe paczki czym mnie mile zaskoczyles. Uaktualnij wpis na forum i dodaj prosze

paczke pod 1.5.2 z Forge ale bez Optifine.. Oby tak dalej i gratuluje "zaciecia".

Opublikowano

Temp mam od 35 do 50 ... nie wiem co jest grane szczerze powiem :D Leszczu co dokładnie dodałeś do tej paczki 2.0.0 bo coś jest nie tak xD

Da się jeszcze ściągnąć tą starszą wersję ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...