Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile tak bijesz lvl na tych drillach ?

Na drillach leci średnio 170-200k/h, a na lvl potrzebuję coś koło 800k, także 4h expienia :)

Pomogłem? Daj + :)

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze ciepłe (chyba 6 na prawie 6k demów.. ;f) :P

jsz2.png

nie ma to jak ed blokować DHQ rooma, a ek stoi z boku :(

R.I.P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

nie ma to jak ed blokować DHQ rooma, a ek stoi z boku :(

R.I.P

Ale on mi blokował demy ^^ Po prostu stanął tam bo były tylko 3 żeby ładnie wave wchodziły.

#później jakiegoś screena dodam

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

280+ lvl to grubo :D. Jak to jest...jeszcze parę ładnych lat temu taki 250-300lvl to był jak Bóg gry, a teraz 740ek biega :D. Ładnie prawie 300 mag. Jakieś ssy z expienia masz? Z hunta jakiegoś?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

280+ lvl to grubo :D. Jak to jest...jeszcze parę ładnych lat temu taki 250-300lvl to był jak Bóg gry, a teraz 740ek biega :D. Ładnie prawie 300 mag. Jakieś ssy z expienia masz? Z hunta jakiegoś?

Hm.. wcześniej wstawiłem chyba 2 podczas zabawy na murach, jak nie zapomnę to zrobię jakiegoś screena 'z akcji' :)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Kupiłem PACC na 140 MS, miałem tam jeszcze 54 kina. Za cel na MS'ie obrałem sobie 160-170 do końca tego PACC'a.
W przerwach gdy brakuje staminki na MS'ie stawiam EK żeby poexpił i coś zarobił.

Potem dodam jakiegoś SS'a z MS'a.

Oto mój Knighcik, prawdziwe PG przed łączeniem światów ;D

EK-Maro.JPG

Jak się podoba? =]

Opublikowano

Kupiłem PACC na 140 MS, miałem tam jeszcze 54 kina. Za cel na MS'ie obrałem sobie 160-170 do końca tego PACC'a.

W przerwach gdy brakuje staminki na MS'ie stawiam EK żeby poexpił i coś zarobił.

EK-Maro.JPG

Jak się podoba? =]

Masz się czym chwalic.. na bocie to kazdy umie.

Opublikowano

EK-Maro.JPG

Jak się podoba? =]

BOT XDDDD

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@UP

oj chłopaki, chłopaki.

po co tracić czas skoro można wbić to na bocie? wchodzę na jakieś akcje, questy, bossy itp.
nie lubię się przemęczać, wolę wyskoczyć w tym czasie do miasta a nie wbijać wszystko ręcznie ;)

@Spaxor

lepszy zarobek 7k/h niż waste na MS'ie robiąc PG, nic mnie nie kosztuje stawienie tego EK'a na bota a lv i kasa leci w czasie gdy MS odnawia staminkę ;)

a ile wyciągasz expa/h i jaki zarobek na tym lizard city?

BTW. kolejny SS z udziałem mojego EK'a ;)

EK-Maro-2.JPG

Opublikowano

@UP

oj chłopaki, chłopaki.

po co tracić czas skoro można wbić to na bocie? wchodzę na jakieś akcje, questy, bossy itp.

nie lubię się przemęczać, wolę wyskoczyć w tym czasie do miasta a nie wbijać wszystko ręcznie ;)

@Spaxor

lepszy zarobek 7k/h niż waste na MS'ie robiąc PG, nic mnie nie kosztuje stawienie tego EK'a na bota a lv i kasa leci w czasie gdy MS odnawia staminkę ;)

Exp wyciągam do 2,2kk/h na zielonej staminie, co do profitu... na ogół wychodzę na -50k, czasem na 0, a bardzo rzadko na lekki + =D

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

@Spaxor

hahaha, wiedziałem że tam + nie wyciągniesz a czepiasz się mojego 7k/h profitu na EK'u :D

ale exp ładny, nie powiem =]

Bo na city się expi ;p profit na wallach/poi. 1 hunt ~1,5h = jakieś 200-300k profitu

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

To na Roshamuul, podobnie. 
Jeszcze jak przyfarcisz i lootniesz MPA z surrendera a o to nie trudno to też można ładny profit wyciągnąć.

ostatnio w 4 osoby jak poszliśmy na 1h spadło 800k, nie licząć clusterów + różnych śmieci ;d

Opublikowano

@UP

oj chłopaki, chłopaki.

@Spaxor

EK-Maro-2.JPG

To po co grasz w tą grę skoro tylko potrafisz bocic xDD ? W sumię nawet nie grasz w tą grę, więc nie rozumiem czym się jarasz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

To po co grasz w tą grę skoro tylko potrafisz bocic xDD ? W sumię nawet nie grasz w tą grę, więc nie rozumiem czym się jarasz.

Chyba napisałem wyżej, kiedy wbijam? więc nie rozumiem, czemu o to pytasz...

Zresztą, kto powiedział że się z tym jaram. Gram w to bo traktuję to jako formę rozrywki, czasem poexpię sobie ręcznie gdy mam na to ochotę.

Ta gra nie opiera się tylko na expieniu, to również PVP. Wiedziałeś o tym?

I właśnie to sprawia mi największą frajdę ;)

Opublikowano

To na Roshamuul, podobnie. 

Jeszcze jak przyfarcisz i lootniesz MPA z surrendera a o to nie trudno to też można ładny profit wyciągnąć.

ostatnio w 4 osoby jak poszliśmy na 1h spadło 800k, nie licząć clusterów + różnych śmieci ;d

Szczerze mówiąc jak nie ma surrenderów to na jakieś 3h bicia idzie wyciągnąć 2kk profitu, ale tam lipnie jest bo 2 mocniejsze wave i mnie nie ma =D

#btw.

chyba czas wstawiać ssy? xD

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

@Spaxor

z Rosa, mam tylko stare ale mogę dodać.

no tam to się idzie w 2-3 z porządnym blokerem, sam ED/MS nie ma tam czego szukać ;D

zaraz poszukam i postaram się coś dodać ;)

Opublikowano

@Spaxor

z Rosa, mam tylko stare ale mogę dodać.

no tam to się idzie w 2-3 z porządnym blokerem, sam ED/MS nie ma tam czego szukać ;D

zaraz poszukam i postaram się coś dodać ;)

Masz mnie za nooba? xD Ja mówiłem o huncie z knightem... ed+ek na skosach

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

@Spaxor

nie, skoro wbiłeś taki lv.

ale nigdy bym nie pomyślał że można tam paść takim lvlem, wyrabiałem tam 130MS'em na huncie z 330RP, 250RP i 280ED na sioha 

co prawda ba utamie, ale cały czas było wszystko pod kontrolą nawet bez EK i jego exety.

SS'ów nie dodam bo wczoraj formatowałem kompa i wszystkie SS poszły w c**j ;c

Opublikowano

@Spaxor

nie, skoro wbiłeś taki lv.

ale nigdy bym nie pomyślał że można tam paść takim lvlem, wyrabiałem tam 130MS'em na huncie z 330RP, 250RP i 280ED na sioha 

co prawda ba utamie, ale cały czas było wszystko pod kontrolą nawet bez EK i jego exety.

SS'ów nie dodam bo wczoraj formatowałem kompa i wszystkie SS poszły w c**j ;c

300ed?! XDD Chłopie ostatnio kolega 570ek jak się wwalił w trapa to nie zdążył otworzyć bp z potrawką także wiesz.. xD

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

No na Ros nie jest kolorowo, łatwo paść można, exp też kiepski ale czasem sypnie ;d

Dobra, będę dodawał jakieś nowe SS'y jak porobię.

Miłej gry wszystkim =]

Edit:

daję SS'a mojego jednodniowego zarobku, full afk z kilku cashmakerów ;)

EK-All-day-MARO.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...