Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nawet nie wiedziałem o tym, myślałem że odkąd jest ten bazar można kupować pacca;p

Teraz, przynajmniej na Hibernie pacc kosztuje najtańszy 1,5kk :D

Widzę, że ten temat przerabiamy na dyskusje? :D

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, tzn. kiedyś robiło się to tak, że dawało się komuś 180k i on ci kupował pacca w rl :D ale teraz gp dużo mniej warte niż kiedyś ;<

EXPmIpC.gif

Opublikowano

NIE SPAMUJCIE WY NENDZNE SZKODNIKI WYSYŁAM NA SIĘBIĘ REPORTA I WADZ TEŻ

Przepraszam za 2 post, ale jak wyjzdz z roog gardu ?

PRZEPRASZAM ZA @ POST, JAK WYJZDZ Z ROOGKARDU?

Opublikowano

Polecam wrzucić na imgur.com, ten obrazek nie działa.

Mi sie elegancko wyswietla, ale jak tak to prosze i dorzucilem 2 ;)

84PNG_exhqpns.PNG

76PNG_exhqpew.PNG

42PNG_exhqpww.PNG

Imgur muli

Co do nowych update, tibia idzie wraz z postepem czasamu, nie bylo by zmian, gracze by odeszli, sa zmiany gracze odchodza. To prawda ze wiekszosc updatow jest nie trafiona, ale trzeba docenic to ze cipsoft sie stara i proboje zmienic te gre na lepsza, co im nie wychodzi :D

Powinien ruszyc unikatowy serwer na 8.6 +, cos jak aurera i aurorka. Ciekawe czy cieszyl by sie popularnoscia ;)

Opublikowano

Lord Makin & Naiko zarezerwowani na Celestę :x

nowy nabytek (góra bardziej praktyczna niżeli wystrojowa (i na miejsce runed sworda+black skulla dojdzie frozen heart);p)

c0so.jpg

74vv.jpg

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Te boty biją jak się je zaatakuje ? czy chodzą nadal po waypointach ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ja nie moge tak fajnie wrzucic screena na forum tak jak inni nwm czy ja jestem tak nieogarniajacym i mi sie wydaje ze moj screen nie dziala ;d 

Opublikowano

ja nie moge tak fajnie wrzucic screena na forum tak jak inni nwm czy ja jestem tak nieogarniajacym i mi sie wydaje ze moj screen nie dziala ;d 

Wrzuć na inny hosting np. ifotos

i dodaj obraz.

Opublikowano

aha ? przez 5 lat liczba graczy spadła o 45 tysięcy, z czego wtedy boty to była 1/4, teraz gra przeciętnie 20 000 ludzi z czego 3/4 to boty + Cipsoft upadł tak nisko, że reklamują nawet premium w grze i nie można zamknąć tego okna.TIBIA UPADA NA SAMO DNO, moim zdaniem teraz path of exile zajmie miejsce tibi.

@down

Taa, bo wcale nie jest podobna cnie ?

Chlopcze musze przyznac , ze jestes chory , no i co ze gra 20 tysiecy? Gdyby cipfost nie miał zysku , to by nie utrzymywał Tibi. Zreszta jak na gre ktora ma 17 lat i utrzymuje ciagle wynik o wiele wiekszy niz wiele nowych produkcji , to jest wyczyn. Dodatkowo pierdolicie o zmianach , jasne ze tez jestem typkiem ktory pamieta piekne czasy gry z kumplami , ale my juz jestesmy dorosli , a gra inna. gdyby gra stała w miejscu , byłoby jeszcze gorzej.

Opublikowano

@up

15k botów

5k~ ludzi

Gra idzie na przód, ale prosto w ****

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

15k botów

5k~ ludzi

Gra idzie na przód, ale prosto w ****

No nie, w żadnej grze nie ma botów.

Nie wszyscy mają czas na granie ręcznie, bo niektórzy chodzą do pracy/szkoły?

Jak Ci to przeszkadza to nie graj, czasy tibii się zmieniły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...