Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JestemPolakiem czy jaki ty tam masz nick , nie chce mi sie cofac strony , nie rozumiem Cie konkretnie , racja jest masa botów. Ale nie patrzysz na to , ze taka stara gra , bo jest taka , ma nadal duza liczbe aktywnych graczy ( 20tys jest oline w jednej chwili , wiec aktywnych graczy jest jakies 10x wiecej? ) Co prawda , tak jak powiedziałes , boty psuja gre , ale serio zastanawiam sie co ty pierdolisz. Mowisz ze ci niepasuje , ze gra nie ma przyszlosci , a wydaje mi sie ze sam w nia graszs? I chyba nawet bocisz? Pozdrawia gosc ktory wbil 350 recznie.

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podczas pomagania koledze robić demon taska na nowych terenach:

d4aw.png

Btw. Okazało się, że dzięki screenom jednej osobie nawet zachciało się pograć ręcznie na Celeście! Także wielkie pozdro dla Yokuzu ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

nwm jak wy ale ja nie widze twojego screena ;/ widze tylko 1/4 tego screenu i tyle 

BO UCIĄŁ, BOŻE.

26076390.jpg

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

jak ja widze tylko 2 napisy - "exura ico" , loota z cycka i ile dostal expa nic wiecej nie widze kapujesz to  ? chyba nie powinien tak wygladac ten screen co ?

i nie wstawiaj tutaj glupich obrazkow ,ktore opisuja poziom twojego rozwoju bo to naprawde nikogo nie obchodzi 

Opublikowano

1.Twoja składnia jest do "kitu".

2.Twoja gramatyka jest do "kitu".

3.Myślisz, że sami mamy się domyśleć o co Ci chodzi, jak napisałeś ucięty ? On jest normalnie ucięty więc skąd miałbym to wiedzieć, nie wróżę z fusów.

4.Nie znając człowieka oceniasz go możliwe, że jest 2-3 razy mądrzejszy od Ciebie.

5."i nie wstawiaj tutaj glupich obrazkow ,ktore opisuja poziom twojego rozwoju bo to naprawde nikogo nie obchodzi"

Jeżeli nie potrafisz zrozumieć sensu tego obrazka przedstawiającego aktualną sytuację, to w prawym górnym rogu masz krzyżyk, kliknij na niego.

@down

Napisałeś, że masz ucięty obraz, on był ucięty więc ? Nie rozumiem o co się sapiesz w tym momencie.

26076390.jpg

26076390.jpg

26076390.jpg

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

jak nie wiesz o co mi chodzilo to nie warto bylo wgl sie udzielac oraz wstawiac glupi obrazek jakbys mial do mnie problem bo mnie to wkurza .

moze nie jestem asem z gramatyki lub skladni ale to dlatego ze nie jestem polakiem , ale nikt nigdy nie mial problemu ze zrozumieniem mnie tylko ty nagle masz jakis problem gosciu ? 

zajmij sie soba leipej i jak nie wiesz o co komus chodzi to lepiej nie wtracaj sie i nie draznij nerwow drugiej osoby poprzez wstawianie glupich obrazkow 

Opublikowano

jak ja widze tylko 2 napisy - "exura ico" , loota z cycka i ile dostal expa nic wiecej nie widze kapujesz to  ? chyba nie powinien tak wygladac ten screen co ?

i nie wstawiaj tutaj glupich obrazkow ,ktore opisuja poziom twojego rozwoju bo to naprawde nikogo nie obchodzi 

Celowo to uciąłem. 

Miało być widać tylko level up, bo nie chcę, aby był widoczny bot i w takim razie i nick.

I nie spamuj już chyba, że masz jakiś screen.

Opublikowano

Zobacz co u mnie widac nwm czy to bylo zaplanowane czy nie ale o to mi od poczatku chodzi ze nie widac dobrze tego 

mpcffrpng_exepsnh.png

P.S jak chcesz by nie bylo widac nick to mozna poprostu wylaczyc przed awansem na lvl w ustaiwaniach pokazywanie nazwy potworkow i twoj nick i sie nie martwic o to ze ktos wyczai ;d wtedy bedziesz mial widoczny nick albo w lewym gornym rogu albo na czacie :D

Opublikowano

@up

u mnie to samo ;)

@no_mmo coś tam coś

wyłącz ad blocka i sprawdź szybkość łącza.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

haha ja nie wiem co jest grane ale ja na twoim nowym screenie widze to samo co na poprzednim i to samo co u mnie ;dd dobra walic to nie drazmy juz tego tematu ;pp

zalozylem konto do bota na waspy i bije tylko z reki (spodobal mi sie pomysl trenowania fista uzytkownika ~razor130 )

oto swiezy screen z awansu ;d

43fist-fi_exepahe.png

Konto mam od wczoraj ;d

P.S widac screena ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...