Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwierzcie mi że polacy i brazole połączą siły i tak czy siak będą boty do wielu gier steam są hacki cheaty boty i będą takie jest moje zdanie. tak czy siak polacy przejmą tibie jak zwsze

xmMfHrm.png
  • Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwierzcie mi że polacy i brazole połączą siły i tak czy siak będą boty do wielu gier steam są hacki cheaty boty i będą takie jest moje zdanie. tak czy siak polacy przejmą tibie jak zwsze

Dlatego mówię, sockety oraz własne klienty nadal będą działały - trochę mniej botów bo nie każdego będzie na to stać, a tym bardziej nie będzie do nich cracków.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

40 poziom wbity fistem. :)

Screena z komunikatem nie dałem rady zrobić bo Lightshot ześwirował. :(

usexSaa.jpg

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Razor co wogóle daje bićie fista jakiś True dmg czy jak ? bo nie wiem zazwyczaj jak w tibie grałem to z fista ledwo 50 biłem xD kiedy ze sworda po 500

xmMfHrm.png
Opublikowano

Razor co wogóle daje bićie fista jakiś True dmg czy jak ? bo nie wiem zazwyczaj jak w tibie grałem to z fista ledwo 50 biłem xD kiedy ze sworda po 500

Razor robi to dla siebie, dla funu, nic nie daje bicie z fista tak naprawdę.

True dmg? To nie lol ;>

Opublikowano

Knockout ma racje. :) Tak sobie z nudów zacząłem tak grać. 

Chciałem sobie zrobić rookstayera ale tam same boty biegają to wybrałem grę fistem na mainie.

Gra się mi w ten sposób o wiele przyjemniej niż postacią na rooku no bo main jest o wiele większy no i pobić coś innego niż minotaur też mogę. 

W niedalekiej przyszłości planuję ubić smoka i gs fistem. Potem znajdę sobie coś nowego. 100 level wbity w ten sposób mi się marzy. :D

Żałuje tylko, że wbił mi się ten 20 sword fighting przez postawionego kiedyś źle offa.

7trApTH.jpg

1373662483-U83583.png

Opublikowano

O tym zapomniałem bo czytałem na wiki, że trzeba czar kupić a tu gadam z kolesiem na pw to mówi ile ci bierze exura ico, a ja nie wiem i odpaliłem czar a tu kopara opadła bo nie musze kupować :D

Opublikowano

Go go 130, a potem pacc :)

6vo7.png

Jaki Świat ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tak trudno wpisać na tibia.com nick ? o.O

Refugia..

Sory, na stronie tibi byłem tylko raz, by założyć konto

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

No początek już gotowy teraz tylko expienie :) jakieś rady ?

14708915910975959995.gif

Na pewno używaj jednoręcznej broni :)

A tak przy okazji, macie jakieś propozycje, gdzie mogę expic na pacc? Skile 101/80 z eq. Latałem już na okolnir, forbidden island - hydry, Dl'e darashia i fenrock, wyrmy i lizardy na zao. Ogólnie chciałbym pozwiedzać nowe miejsca.

Pomogłem? Daj + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...