Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten system nie zalezy tylko od zadanych ale takze i otrzymanych obrazen.

Jest to jeszcze bardziej złożone, ale jestem burak i się nie będę dzielił tymi informacjami xF

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
  • Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to jeszcze bardziej złożone, ale jestem burak i się nie będę dzielił tymi informacjami xF

Nie musisz bo  ja prawie znam ten system " o tyle o ile sie da" i to raczej niezbyt tajemnica.

Zadane/otrzymane obrazenia

Leczenie

Czas bicia ( streamowane bylo jak gosc bil mad mage po 30minut i na 6 magow 4 czapki)

Opublikowano

Nie musisz bo  ja prawie znam ten system " o tyle o ile sie da" i to raczej niezbyt tajemnica.

Zadane/otrzymane obrazenia

Leczenie

Czas bicia ( streamowane bylo jak gosc bil mad mage po 30minut i na 6 magow 4 czapki)

Jeszcze kilka innych fantów ^^

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Powracam do tibii ale na pacca main konto trzeba zarobić to stawiamy boty: 

Po kilku dniach będę wstawiał jakieś advance o ile screenshoter mi zadziała oraz looty ( nie zawsze będą tak ładnie opisanie, że 70-75 itd albo ile czasu spędzone ).

ee1afe6362.png

82ab1e8517.jpg

580dc8461c.jpg

c76cffd5db.jpg

f1a327ea2f.png

Opublikowano

czego nie rozumiesz?

Gracz "Eara Sorcerer" zaatakował sam siebie, w Tibii jest to niewykonalne xD.

ten post pisałem z telefonu i mi ucięło zdjęcie i tak się zastanawiam o co Ci chodziło xD

Opublikowano

ten post pisałem z telefonu i mi ucięło zdjęcie i tak się zastanawiam o co Ci chodziło xD

Stanołem na swojej poison fieldzie :) a tu łapcie efekt 3 godzin expa na pohu :)

post-1217351-0-94534300-1425331749_thumb.jpg

Opublikowano

Stanołem na swojej poison fieldzie :) a tu łapcie efekt 3 godzin expa na pohu :)

elegancki proficik :p dużo szczęścia miałeś, ale tak się zastanawiam czy z energy wall'ami na svar ns crystalach byś nie miał lepiej z expem + przy szczęściu może większy profit :D

graphic.png

Opublikowano

elegancki proficik :P dużo szczęścia miałeś, ale tak się zastanawiam czy z energy wall'ami na svar ns crystalach byś nie miał lepiej z expem + przy szczęściu może większy profit :D

a masz jakąś mape z drogą dojścia tam ? bo dawno nie grałem i nie pamiętam jak tam dojść

Opublikowano

1 boss w życiu lel:

b430c55219.jpg

Zabiłem go parę dni temu na rowanie, bo zabił mego kumpla i nie miał jak expić xD

============================================

111PNG_wnewspa.png

102PNG_wnewshp.png

103PNG_wnewshh.png

Opublikowano

@knockout trudny skurczybyk, był po 200-300 i 3k hp miał. Na szczęście, że trafił na najlepszego cashmakera, więc bez problemu go zabiłem ale waste niestety było nic nie dał po sobie prócz syfów :(.

Przejdźmy do lootbaga czyli tego co najbardziej cieszy oko $$$

Cashmaker #1

mix9usJ.png

Cashmaker #2

Wd8noRy.png

Cashmaker #6

dDJH4Gl.png

Coryms

J3jEAnr.png - Co z tego, że mam 2 lalki jak nic nie warte na serwerze przez boty xD

Innych cashmakerów nie wliczałem gdyż loot z nich nie był satysfakcjonujący tylko jakieś mało wartościowe itemki.

Aktualna kasa ( wszystko przesłane z kasy ale loot niesprzedany ) aOPKAQW.png. Czekam na Yasira :P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@knockout trudny skurczybyk, był po 200-300 i 3k hp miał. Na szczęście, że trafił na najlepszego cashmakera, więc bez problemu go zabiłem ale waste niestety było nic nie dał po sobie prócz syfów :(.

Przejdźmy do lootbaga czyli tego co najbardziej cieszy oko $$$

Cashmaker #1

mix9usJ.png

Cashmaker #2

Wd8noRy.png

Cashmaker #6

dDJH4Gl.png

Coryms

J3jEAnr.png - Co z tego, że mam 2 lalki jak nic nie warte na serwerze przez boty xD

Innych cashmakerów nie wliczałem gdyż loot z nich nie był satysfakcjonujący tylko jakieś mało wartościowe itemki.

Aktualna kasa ( wszystko przesłane z kasy ale loot niesprzedany ) aOPKAQW.png. Czekam na Yasira :P

Jeżeli można wiedzieć to jakiego bota używasz?

Opublikowano

Hunt na yielothaxach.

Przyznam, że dawno z jednego hunta takiego loota nie miałem.

Btw. ktoś wykręcił większy exp/h na happy hour 160~ ekiem tutaj?

post-394979-0-66829400-1426166999_thumb.jpg

post-394979-0-05075600-1426167003.jpg

Opublikowano

Hunt na yielothaxach.

Przyznam, że dawno z jednego hunta takiego loota nie miałem.

Btw. ktoś wykręcił większy exp/h na happy hour 160~ ekiem tutaj?

161 lvl i tylko 160? Jakoś wolno expisz bo ja 110 wyciągnąłem tutaj 215k/h :>

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...