Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

chciałeś chyba spytać za ile kupił :D

coś nie tak? od 0 wbiłem prawie 350lvl edem, po czym sprzedałem go, dołożyłem 200kk i kupiłem 430ed. Innymi słowy za samego ferumbrasa miałem więcej kasy niż dałem za chara pomijając inne gp, które wpadają ;v także jeżeli chcesz mi coś zarzucić to słucham.

korzystając z okazji wrzucam aktualny lvl ed, pro elo elo bossa i nowy nabytek za gp ;v

JSlfKe.jpg 

btw. stanąłem tak bo ek się rozpędził i przeleciał 1sqm za daleko

9vJbwU.png

mVyfPf.jpg

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

coś nie tak? od 0 wbiłem prawie 350lvl edem, po czym sprzedałem go, dołożyłem 200kk i kupiłem 430ed. Innymi słowy za samego ferumbrasa miałem więcej kasy niż dałem za chara pomijając inne gp, które wpadają ;v także jeżeli chcesz mi coś zarzucić to słucham.

korzystając z okazji wrzucam aktualny lvl ed, pro elo elo bossa i nowy nabytek za gp ;v

JSlfKe.jpg

9vJbwU.png

mVyfPf.jpg

Yamaha przebija wszystkie screeny :D

graphic.png

Opublikowano

JSlfKe.jpg

9vJbwU.png

mVyfPf.jpg

yamaha za gp? 2000kk?

Opublikowano

@lokuxd

Garlic necklace zakładaj na prison. I nie męczcie się na -2 bo to bezsens jest totalny. Na -3 taki sam poziom trudności, a znacznie przyjemniej się biega tam.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

u nas -3 jest problemowe... jest ekipa co ma problemy jak ktos inny  tam expi wiec -1,-2 zostaje zeby wogole po expic :P

Pakire_333.png

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DYzlgnp.png

zacząłem sobie grać na Olympii 3 dni temu, wbiłem narazie 30 levelek, gogo 100!

Olympa powiadasz? ;d reakcja rudego i hyogi na wieść usuniętych charów - bezcenne, ale nie chciałbym drugi raz tego słyszeć xD

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...