Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przecież masz na screenie, że mam ponad 700k/h  :D

coś źle zrozumiałeś ziom.

LoL ja zrozumiałem to tak, że 160+ exp/h. Nie skminiłem, że to o lvl chodzi :D a na screenie wszystko zobaczyłem oprócz tego ile wyciągasz :D sorry za pomyłkę :P

Taki słaby profit jak na razie, za kilka miesięcy może będzie 50-100k/h

9b072d0236.jpg

Nie jest tak źle :D po godzinie i 15k+ profitu :P a jaki lvl masz i eq? Bo też chce zrobić cashmakera a nie wiem od którego puszczać go na Corymy.

graphic.png

Opublikowano

level ok. 116 eq: f61032ddc3.jpg  

Skille: 91/alm 84 ( prawie 84, jakieś 5% brakuje )

Myślisz żebardziej opłacało by mi sie chodzic w takim eq jak Twoje na corymy (nie licząc sworda bo używam axe) czy bardziej w moim ? ja mam takie > 2667914261783031082122.png (Knight, 98lvl, magiclvl7, skille 83/81)

Opublikowano

Myślisz żebardziej opłacało by mi sie chodzic w takim eq jak Twoje na corymy (nie licząc sworda bo używam axe) czy bardziej w moim ? ja mam takie > 2667914261783031082122.png (Knight, 98lvl, magiclvl7, skille 83/81)

Według mnie lepiej wyszedłbyś przy dwarven legs i zaoan helmet. Zmieniłbym także armor na ten od mornessa - zoan.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ja mam Zaoan Helmet/Legs bo expiłem na Caimanach AZSY3FL.png [ oddam po 130 bo chce +4 pkt dodatkowe ]

gdzie czasem po 3-5 sztuk było i trzeba było mieć jakieś absorpcje. Buty drakenki bo dają dodatkowego speeda. Co do armora to nie noszę jakiegoś MPA czy coś ze względu na speed [heh]. Mi tam Avenger jest lepszy [2-ręczna] gdyż ma 50atk i chcę mocno bić nawet jak jakiś inny typek biega [ do 150 lvl - bo wtedy zrobię questa i wezme sobie Emeralda + Prismatic Shield]

Armor zmienię na 120 bo akurat będzie Prismatic gdzie ma 15 armora, 5% absorpcji + 15 speeda - 1000% razy lepsze niż zaoan

Jeśli masz możliwość to możesz sobie zaoan helmet, draken bootsy kupić. Ogólnie jest git dasz radę, chociaż profit może być mniejszy jakieś 10-12k/h ~

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Taki tam profit po sprzedaży wszystkich stackable itemów:

60db8ed0e3.jpg

Kupiłem też pacca na main acc, więc będzie exp :p

Niestety bez dentki się nie obyło przeglądając forumek padłem w zaledwie 20 sekund idąc do npc aby sprzedać itemki rip... ms [*]

f1a327ea2f.png

Opublikowano

yql8Owh.png

nowy nabytek warmaster dziś spróbuję zrobić cały outfi ;)

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Z cyklu bijemy brazoli [booot]

ahaPNG_wnqnpha.png

na jakim serwie grasz, że są brazole :> btw, tępić szwedów :D

graphic.png

Opublikowano

na jakim serwie grasz, że są brazole :> btw, tępić szwedów :D

Rowana, sporo brazoli gra, masówa w gildiach :D Tępię ich przy każdej możliwej sytuacji :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem jak mozna wxpic na tym lvlu jeszcze na Bugach..

Przecież on zapewne tylko przechodził tamtędy, nie widzę w tym nic dziwnego.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

W końcu wpadło :P

615211429438286128938.png

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...