Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Age of Epidemy DayZ [AoE-DayZ.PL | POLAND/EUROPE]

Zubek1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam serdecznie.
25 kwietnia 2014 r zakupiliście dużą bazę , baza jest ważna miesiąc więc do 25 maja 2014 roku.

To wyłącznie ty jesteś powodem przez co baza została usunięta.

Nie pełnie funkcji charytatywnej , więc baza została automatycznie usunięta.

Dziękuje serdecznie i zapraszam na serwer !

Przypominam także o :
Możliwości otrzymania bazy za zapraszanie znajomych (5 osób zaproszonych które mają przegrane min. 450 minut gry na serwerze, pokazany czas grania pełny od zarejestrowania).
Rekrutacji na Supporta !

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ref.

Zapraszam !

Co dzień na serwerze organizowane są eventy w których można uzyskać dobry ekwipunek !

Został także wprowadzony system zabójstw automatycznie przydzielany daną ilość GP !
Przydzielone GP jest stosunkowo inne niż za zabicie kogoś innego , system oblicza :

• - ilość przegranego czasu
  • - ilość GP zabitego
  • - z jakiej odległości
  • - ilość zabójstw gracza
Opublikowano

Ref.

Serdecznie zapraszam !

W ostatnim czasie na serwerze zostawał poprawiany system spawnu pojazdów co można było zobaczyć przez liczne refreshe gamemoda !

Dzisiaj zostanie także dodany:

• System przekazywania GP
  • Nowe skiny !
Opublikowano

Ref.

Zapraszam serdecznie na serwer !

Na serwerze gra co raz więcej osób co bardzo cieszy mnie !

Na serwer został wprowadzony nowy system eventów który można spotkać tylko gdy się wejdzie !

Zapraszam !

Opublikowano

Ref.

Zapraszam serdecznie !

Jako jedyny serwer mamy maksymalną ilość osób 30/30 !

Oraz najlepsze jest to iż górujemy ponad innymi serwerami DayZ !

Inne serwery które mają nawet po 70 slotów mają teraz maksymalnie po 20 osób !

Zapraszam !

Sloty zostaną wkrótce powiększone !

Opublikowano

Ref.

Zostało wprowadzone :

• Nowy system przekazywania GP (komenda /givegp)
  • Pojazdy nie respią się już z częściami
  • Większa ilość przedmiotów w skrzyniach eventowych

Zapraszam serdecznie !

Jeżeli macie jakieś własne propozycje , piszcie je na naszym forum !
Link do forum w nazwie serwera po dodaniu go do ulubionych !

Opublikowano

Ref.

Wkrótce zostaną wprowadzone nowe podmianki broni które bardzo urzeczywistnią grę na serwerze !

Także chciałbym poinformować iż TheDark będzie także zajmował się sprzedażą baz i innych rzeczy pod moją nieobecność !

Przypominam także , iż można składać propozycje na naszym forum serwera !

Opublikowano

Faktycznie fajna aktualizacja-podmienienie modeli broni, brawo! Ogólnie wasze aktualizacje to dodanie 1 linijki kodu ? To jest śmieszne jak ten serwer. Nie polecam.

Opublikowano

@Hehciu jeżeli nie podobają Ci się takie aktualizacje , to prostu nie graj. Nie grałeś prawdopodobnie więc skończ.
Każda aktualizacja , nawet podmienienie wyglądu broni urozmaica grę na serwerze.

@Mrs.Darkness co do Ciebie i waszej grupy , zostaliście zbanowani zgodnie z regulaminem ponadto ! Nie znaliście hasła lecz co równorzędne jest z dostępem do bazy lecz gdy ktoś otwierał włamywaliście się ! Więc wypraszam sobie takie coś. A także , nie została zbanowana wasza cała grupa lecz osoby które włamywały się.

Co do tego iż nie zapoznałeś się z regulaminem , to wyłącznie twoja wina.

Serwer cieszy się duża popularnością i najwidoczniej nie macie po co pisać takich bzdur oczerniając serwer.

Opublikowano

Chętnie bym pograł jestem nowy więc nie ogarniam a mam nowe mta i chce abym instalował c++ 2008 odinstalowałem zainstalowałem i dalej problem :/ Pomoże ktoś chętnie bym się spróbował.

ERror loading netc.dll module! (Error 126 :Nie można odnaleźć określonego modułu ) ::

Klikam yes i to se dzieje :

Your browser will nod display a web page with some help information . I nic nie działa.

Opublikowano

Już sobie poradziłem :) Takie pytanko bo trochę nie ogarniam nic :x Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi jak grać skąd broń itp ? I Zubek1995 naprawdę mogę prosić admina o rowerek ?:D Bo narazie nie mam nic do jazdy tylko z buta sobie chodze :/

Opublikowano

Serwer dość nudny, cały czas dzieje się to samo, jedyny cel gry: Uciekać przed zombie, szukać broni i pojazdów, i jak uda się to zabić gracza... Tyle, że ciężko tu wgl mieć broń, a gracza znajduję sie raz na 2h, znaczy się bardziej to ona znajduje Cb, bo od razu head ze snipy...

Opublikowano

Jak napisałeś
" jedyny cel gry: Uciekać przed zombie, szukać broni i pojazdów, i jak uda się to zabić gracza"

Własnie na tym polega DayZ Mod :) Masz przetrwać ;3

Opublikowano

Ref. !

Serdecznie zapraszam !

Co dziennie na serwerze gra po 25 osób minimum !

Serwer praktycznie jest pełny i zostaną wkrótce powiększone sloty !

Zapraszam serdecznie do gry !

Opublikowano

Ref.

Zapraszam na serwer !

Dzisiaj zostało wprowadzone :

• Dwie wysypy obok Los Santos
  • Animacje Zombie prosto z Arma II DayZ !
Opublikowano

ref.

Zapraszam !

Wczoraj podczas przerwy porannej został :

• dodany resp pojazdów i itemów na nowe wyspy
  • zaktualizowane wszelakie skrypty 
  • polepszona wydajność maszyny
  • poprawione błędy które zostały wykryte
Opublikowano

• polepszona wydajność maszyny

W jakim sensie "polepszona" bo dla mnie to jest trochę dziwne. Jak można "polepszyć" wydajność maszyny ?

• poprawione błędy które zostały wykryte

Jakie błędy ? Może byś opowiedział.. ale tak jest jak się pobiera gotowce z internetu. Dla Twojej świadomości przejrzyj dokładnie DayZ bo masz tam wiele ciekawych rzeczy którymi mogę w każdej chwili zlagować cały serwer np. 5000x /svp .

• zaktualizowane wszelakie skrypty 

Zaktualizowane ? W jakim sensie zaktualizowane ?

• Animacje Zombie prosto z Arma II DayZ !

Otóż nie są prosto z Arma II DayZ bo tam są zupełnie inne (nie ma nawet takich w GTA Sa). Jest to ściągnięty z internetu Slothbot który sam posiadałem lecz usunąłem go (nie chce już podawać adresu strony tak więc jeżeli ktoś by chciał zapraszam na PW). Podsumowując serwer to gotowiec, nic nowego typowe za przeproszeniem "gówno".

Opublikowano

Polepszenie wydajności maszyny :

Zakupiłem więcej slotów które następnie wyłączyłem.
W każdym momencie sloty mogę powiększyć do 100 choć zostawiam przy 34 przy czym maszyna jest bardziej wydajna.

Co do błędów , jeżeli jesteś taki pewny siebie to proszę bardzo.
Spróbuj to zrobić.

Aktualizacja , wiesz co to jest ? Jest to wprowadzenie do nowszej wersji w której są usunięte już niektóre błędy.

Jeżeli to 'gówno' to nie musisz wchodzić w prezentację i się wypowiadać ;)

Uważaj ! Te gówno bardzo śmierdzi i powoli zaczynasz capieć ! ;)

Opublikowano

Ref.

Zapraszam serdecznie !

Na wyspach został bardziej zwiększony spawn itemów dzięki któremu będzie można rozwinąć szybciej swój gang lub samą swoją postać !

Także została dodana nowa podmianka bandito i dzisiaj zostanie wgrana reszta podmianek tak jak sobie gracze zażyczyli !

Opublikowano

Ref.

Spis eventów na dzisiejszy weekend !

Dzisiaj :
16:00 Konkurs wiedzy o MTA DayZ
16:30 Skrzynki z przedmiotami na mapie

16:30 Walizka z dużą ilością GP w pewnej lokalizacji

Jutro :
16:00 Znajdź i zdobądź pojazd pełny amunicji

17:00 Walizka z dużą ilością GP w pewnej lokalizacji

Zapraszam !

Opublikowano

Na serwerze DayZ :

17:30 Wyścigi samochodowe ! ( Aby wziąć udział wymagany jest pojazd bandito )

Mega super fajny serwer DayZ

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Coś tym razem nie pasuje ?

Jeżeli nie , to możesz wg się nie wypowiadać.

Serwer można urozmaicać na każdy sposób , a ja wybrałem taki.

Opublikowano

A czemu Ty się wypowiadasz jak Ci się coś nie podoba ? To jest serwer DayZ? Wyścigi ? Dodaj formułke 1 i będzie fajnie. Zero klimatu, nic nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...