Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Age of Epidemy DayZ [AoE-DayZ.PL | POLAND/EUROPE]

Zubek1995

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj mapa została oczyszczona z zbędnych namiotów oraz zostały usunięte wszystkie pojazdy.

W sobotę o 1:00 będzie restart kont.

Można nazwać to 'rewolucją'.

Zapraszam serdecznie. !

Opublikowano

Ref.

UpDate 01-04.04.2015

- Naprawiony panel VIP
- Zniwelowane wszelakie lagi
- Zresetowane konta
- Usunięte pojazdy oraz namioty
- Poprawiony DMG broni

KONKURS.png

Od 4 kwietnia 2015 roku do 18 kwietnia 2015 roku godziny 20:00 będzie trwał konkurs, konkurs będzie polegał na zdobyciu jak największej ilości zabitych zombie.

Po zakończeniu konkursy zostaną wytypowane 3 osoby z najwiekszą ilościa zabitych zombie.

Ale to nie wszystko ! Osoby, które nie będą o 18 kwietnia 2015 roku o godzinie 20:00 na serwerze, nie będą brane pod uwagę !

NAGRODY.png

Konkurs jest organizowany przez Administrację GooDDayZ.PL Polski Serwer DayZ.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer działa cały czas i nie mam zamiaru go zamknąć.

Kiedyś poruszałem już kwestię liczby osób na serwerze i nie skłoni mnie to do zamknięcia.

Także zapraszam serdecznie.

Opublikowano

Nie moge wbic na serwer pobiera mi sie te 5 mb na start gdy sie zaczyna te 400 czy tam 600mb to mnie wywala z mta

elo here

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pograłem chwile i z przykrością stwierdzam że wszystkie rzeczy które są na serwerze widziałem, no może oprócz kilku lokacji, nie mówie że jest to ukradzione, to co mnie najbardziej zasmuciło to że znowu kolejny serwer który odwiedzam idzie wyłącznie na kase a rozgrywka polega prawie na P2W, skiny grupy 30 zł, paczka z bronią i mag x120 chyba 30 zł (ta największa), bazy, wyspy, teleporty, przedłużanie baz, wszystko to płatne i w dodatku psuje tryb jakim jest własnie DayZ, te wszystkie rzeczy wyżej wymienione tworzą z serwera "Dayz DM z armyboxami", można sprawdzić sobie serwer bo nawet warto, jedyne co mi się tu nie podoba to właśnie te wszystkie płatne rzeczy. Moja opinia na temat serwera nie jest Zła/Dobra, Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak , ale gracze także mogą ów płatne rzeczy dostać za darmo.

A jak ?
W bardzo prosty sposób , należy grać i zachęcać graczy do gry na serwerze.
Także reklamując można otrzymać owe dodatki.

Serwer utrzymuje się już prawie półtora roku i to dlatego iż serwer posiada te płatne pierdołki , a zarazem jest opłacony już do grudnia i będzie wciąż przedłużany.

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

­W związku ze zmianą w dziale, autorzy prezentacji muszą odświeżyć ją przynajmniej raz w miesiącu. Informacja o zmianach znajduje się tutaj.

Brak zainteresowania autora publikacją przez okres powyżej miesiąca. Jeśli nadal jesteś zainteresowany prezentacją, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...