Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Age of Epidemy DayZ [AoE-DayZ.PL | POLAND/EUROPE]

Zubek1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy gracz może nagrywać na serwerze. Nie jest to zabronione. Lecz przed nagrywaniem np. Let's play trzeba poinformować administratora by nie wgrywał nowych rzeczy.

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam bardzo serdecznie !

Na serwer dodałem .:

- Panel przelewania GP ( F4 )

- Help Panel ( F9 )

- Radio ( /radio )

- Walizkę z GP ( dostępna na eventach )

A także gorąco zapraszam na jutrzejszy event o godzinie 18:30 i w niedziele o 18:00 !

Opublikowano

Zapraszam serdecznie ! Serwer jest coraz bardziej popularny !

Na co dzień ok godziny 19:00 jest prawie 28 osób !

Opublikowano

Ref.
Zapraszam także w sobotę na 18:00 Event i w niedziel 18:30 !

Na serwerze gra po 20-30/40 !

Opublikowano

Team The Foxs pozdrawia cały serwer, liczymy na więcej aktualizacji oraz, że ekipa będzie wciąż tak pomocna jaka jest do tej pory!

Rekrutacja wciąż dostępna, wymagania to 16 lat oraz Skype! (lub głos po mutacji). Zgłaszać się na Skype: MA.N.I.EK lub w grze pod nick The_Fox?!.

THE FOX i EKIPA POZDRAWIA!

SANCHEZpn_erehaqw.png

Tak! 6 osób na Sanchezie to nasza ekipa! Chcesz dołączyć na nasz zacny Sanchez? Dołącz!

Pozdrowienia dla Zubka

POLECAM SERWER ^_^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hehe Fox niedługo przebije grupę AC ^_^ Powodzona oraz zapraszam serdecznie ;)

Co do aktualizacji będą nadal. Aktualnie pracuje nad wprowadzeniem do skrypty bazy kodu który będzie odgrywał role jako jedna z zapór.

Będzie ona polegała na tym iż będzie wymagane członkostwo w grupie aby otworzyć bazę :)

Opublikowano

Hehe Fox niedługo przebije grupę AC ^_^ Powodzona oraz zapraszam serdecznie ;)

Co do aktualizacji będą nadal. Aktualnie pracuje nad wprowadzeniem do skrypty bazy kodu który będzie odgrywał role jako jedna z zapór.

Będzie ona polegała na tym iż będzie wymagane członkostwo w grupie aby otworzyć bazę :)

Gdzieś miałem ciekawe skrypty, m.in. na tabelkę punktów lub zapisywanie namiotów.

Jeżeli je znajdę to Ci je podeśle. :)

Także posiadam kilka podmianek obiektów, mam nadzieję, że Ci się spodobają.

Jeżeli chcesz to pisz na skype lub na serwerze :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Podmianki oraz skrypty można podawać na naszym forum serwera (link można uzyskać jedynie na serwerze , ponieważ jest zakaz umieszczania tutaj linków).

Zapraszam także do obejrzenia GamePlay'a z serwera ;d

http://www.youtube.com/watch?v=-VmQ72Yvb98&hd=1

Aktualizacja 16 marca 2014r. !
Skrypty :

Automatyczny zapis namiotów !
Nowe dźwięki broni !

Pojazdy nowe :

Mesa
Landstalker
Quadbike
Fcr-900
FBI Rancher
Bandito
Tampa

Podmianki :

Bandito
Dodo
Land
Tampa
Quadbike
Mesa

Opublikowano

Przerwa techniczna serwera.

Serwer prawdopodobnie online o godzinie 22:00
Więcej info na forum.

(Naprawa nowych pojazdów i bugów)

Przerwa techniczna przebiegła pomyślnie !
Pojazdy zostały zresetowane i trzeba szukać od początku (namioty nie zostały zresetowane).
Każdy gracz który grał wcześniej otrzyma 3x pojazd gratis !

Opublikowano

MTA to modyfikacja Multi Theft Auto do GTA.

Download MTA masz tutaj (19,7mb) :

http://www.mtadayz.com/p/download-do-jogo.html

Możesz pobrać nawet z innej strony.

Aby następnie dołączyć na mój serwer masz 2 sposoby :

1. Na liście serwerów wpisać w szukanie GooD-DayZ
2. W liście ulubionych wpisać mtasa://http://79.133.208.195:22049 po czym kliknąć serduszko obok.

Zapraszam bardzo serdecznie :3
Opublikowano

Jeżeli wgram MTA do GTA SA to nie usunie mi SAMP'a? ;d

Okej, już wszystko mam. Mapka się ściąga i wbijam. :)

@Edit - Ogólnie jest super, wszystko fajnie śmiga, tylko jak pisać na globalu? Bo mam tylko local i radiochat.. I prócz tego nic. :/

@Zubek1995 - No okej, dzięki. Nie czytałem zbytnio tego bo sporo wiadomości naraz wyskoczyło. :D

Opublikowano

Pisze się na M ;d

Na początku gdy wchodzi masz wiadomość

Aby użyć ... wciśnij M.

Miłej gry :3

Opublikowano

Jednakże po ostatniej sytuacji nie polecam serwera.

Nasz kolega z drużyny został niesłusznie zbanowany za niby włamanie do bazy co jest nie prawdą. :)

Dodatkowo JA otrzymałem bana za:

Reklamowanie serwera innego na TeamSpeak3/MTA + bugowanie płatnej bazy.

1. Nie reklamowałem serwera, tylko ze swoją drużynę przeszedłem na inny serwer.

2. Nie bugowałem bazy, baza była otwarta więc wszedłem i zniszczyłem pojazdy i wyszedłem.

Admin banuje praktycznie za nic, bez dowodów.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Odwołując się do twojego postu.

Sam padłeś ofiarą włamania do bazy , choć sam otworzyłeś bramę i osoba o nicku Eaontill zniszczyła Ci wszystko.

Osoba ta została zbanowana.
Po chwili włamałeś się do czyjejś bazy po czym prosiłeś o nie banowanie lecz odbanowanie gracza Eaontill za to.

Zrobiliśmy tak.

Tego samego dnia ten twój kolega wszedł do bazy gracza bez jego zgody i się wylogował.

Następnie niszczył wszystko tam przez ok 2-3 dni po czym przyłapałem go.
Gracz ten został zbanowany zgodnie z regulaminem serwera

Zakazane jest : Włamywania się do baz oraz ich próby.

Teraz odnośnie twoich wybryków.
Pierwsze co to odniosę się do twojego niby "nie reklamowałem".

Tak , nie zostałeś przyłapany na gorącym uczynku prze zemnie  lecz zostałeś złapany przez innego gracza , gdzie naciągasz ich by rzucili mój serwer (twoim zdaniem gówno) i rozpoczęli grę razem z tobą na innym serwerze.

Podważając twoje "nie bugowałem bazy".
Każdemu członkowi swojej grupy chwaliłeś się o tym iż na drugim koncie włamałeś się do bazy gracza po czym kazałeś im podjeżdżać pod bazę i bugowałeś wkładanie przedmiotów do pojazdu przez ścianę.

Wszystkie te dowody nie podała mi jedna osoba lecz wiele.
Następnym razem jeżeli będziesz robił takie coś , to chociaż nie mów o tym publicznie.

Nadal twierdzisz , że zostałeś zbanowany za nic ?

I ostatnie do czego chciałbym się odnieść to "banowanie za nic , bez dowodu".
Pierwsze co chciałbym tutaj powiedzieć to to , że w ciągu ostatnich 4 tygodni zostały zbanowane trzy osoby z tego jedna odbanowana.
Były to osoby :
Eaontill - który zniszczył Ci wszystko w bazie , lecz chciałeś by go odbanować więc to uczyniliśmy
The_Fox (ty) - za bugowanie baz oraz perfidnie oszukiwanie administracji serwera
Makler (twój kolega) - za włamywanie się do baz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli ktoś posiada własny serwer i nie chciał by w.w graczy na swoim serwerze , udostępniam ich dane abyście mogli ich zbanować.

<ban nick="Makler" serial="BC6381D1FCB8396F441CCE164FE89D62" banner="Da$h" reason="Włamywanie sie do baz (nick: Makler)" time="1395674535"></ban>
<ban nick="The_Fox" serial="48C3AF8AEB7DCAE64E974243DFA91803" banner="Da$h" reason="Włamywanie sie do baz (nick: The_FoX)" time="1395674535"></ban>
<ban ip="195.238.167.33" banner="Da$h" reason="Włamywanie sie do baz (nick: Makler)" time="1395674543"></ban>
<ban ip="83.20.53.119" banner="Da$h" reason="Włamywanie sie do baz (nick: The_FoX)" time="1395760324"></ban>

Posiadam także listę seriali osób które używały dawny hack "Galaretka".
Jeżeli ktoś by chciał ich seriale , proszę o prywatną wiadomość na serwerze lub na forum.

Pozdrawiam Zub3k ° GooD-DayZ 2014
Opublikowano

Jeżeli ja dostałem bana za bugowanie to proszę o bana dla: Prezesa, DryEvila, Snipera, Cabezę gdyż też brali w tym udział, m.in. Sniper przenosił itemy ze mną (znajduje on się w bazie), DryEvil i Cabeza osłaniali Nas, a Prezes podjeżdżał pojazdami pod ścianę

Proszę o screena lub nagranie gdzie piszę, że serwer to gówno i żeby poszli ze mną na inny serwer. Reklama to jakbym podał IP publicznie ale jakoś nie przypominam sobie żebym to robił.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A więc sam się przyznałeś iż bugowałeś.

Dziękuję do widzenia.

To nie jest temat na kłótnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...