Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://screenshooter.net/3593637/xobvfvv

Wraca na serwer 600 osób blisko

Zajebista sumka , przyjemnie się gra ja polecam i zapraszam :) !

Dodatkowo jutro będzie Zuo + ratki - miodzio :)

http://www.youtube.com/watch?v=e6hCNFxSqEE&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5 metkow w red lesie respi co 45 minu na easy

resp bossow jest zbugowany administracja twierdzi, ze jest to 1h 20 minut na easy

zablokowany loot z metinow powyzej 97 lv w red lesie na easy ...

130-te lv chodza w eq 80 bo wydropienie ulepek jest masakryczne na easy

albo to porapwcie alb zmiencie sie na medium-hard bo eq zrobic to jest hard nie uzywajac IS

Opublikowano

Ciężko z ulepkami nie przypomina wgl to serwera easy ... niech zmienią w prezentacji na medium w tedy nie będzie rozczarowania jak ktoś wbije na serwer bo na tym serwerze nie ma nic z easy chwyt żeby więcej ludzi przyciągnąć . Niby serwer dla graczy od graczy ale nie widać tego wgl autopoty w is chore ... hajs i tylko hajs (hajs się zgadza )

@Up .

Jeśli chodzi o wirusy w tym kliencie nie ma ani jednego w tym się tylko poprawili i ludzi przybywa więc już hejty z wirusami nie przejdą...

Opublikowano

Ciężko z ulepkami nie przypomina wgl to serwera easy ... niech zmienią w prezentacji na medium w tedy nie będzie rozczarowania jak ktoś wbije na serwer bo na tym serwerze nie ma nic z easy chwyt żeby więcej ludzi przyciągnąć . Niby serwer dla graczy od graczy ale nie widać tego wgl autopoty w is chore ... hajs i tylko hajs (hajs się zgadza )

@Up .

Jeśli chodzi o wirusy w tym kliencie nie ma ani jednego w tym się tylko poprawili i ludzi przybywa więc już hejty z wirusami nie przejdą...

ja tez tak mowilem ;) nic mi to nie dalo zawsze znajdzie sie ,,napaleniec" lub jakis ,,lizodup" ktory bedzie z calych sil bronil administracji i zapraszal ludzi na tego serwa;)

administracja nie potrafi zrobic ox .. nie potrafi zapanowac nad ludzmi (graczami) kazali sie rozejsc to nie rozeszli sie ^^ tak samo wiekszosc stala w jednej linii wiec nie bylo mowy o przejsciu ...

za duzo ludzie +polowa miala jeszcze 2ga postac ... no fajnie :) i to powalajace pytanie o kamienie duchowe :)

Zapewne za niedlugo zwykle potki zamiast u handlarki beda w IS'ie

wczesniej bylo to samo ;) serwer byl nastawiony pod is w 100% i widac nadal to jest ;) jesli chcesz Easy to zainwestuj w is a jesli chcesz medium i sie meczyc to graj bez is

wiem tylko ze teraz jest lepiej ale tylko pod wzgledem expa ;) co do is czytaj dalej ^^

zauwazylem tez ciekawa rzecz ;) na serwerze wyroznia sie 2 rodzaje graczy ;)

a ) normalny gracz :

- brak autopotkow = zawalone eq zeby expic

- brak pd is = exp na poziomie easy/medium

- brak rekawicy zlodzieja z is = drop ulepek prawie jak na hardzie ^^

- brak roznych innych itemkow wspomagajacych gre = ciezkie zycie :P

- nie ma roski na magie = sura i szaman robi z toba co chce ;)

- nie masz peta = ciezej z bosami.metkami a pozniej bedziesz mial przeyebane w pvp

- nie kupisz ,,kuponu SM" (nikt ci nie sprzeda, poniewaz cena tego kuponu wynosi np. 1605 SM a za 30 zl dostajemy 1600 sm ;) ) = masz przeyebane

OGOLNIE TAKI GRACZ JEST NIKIM I WIELE NIE ZDZIALA :)

b ) Szczesliwy posiadacz IS :

- posiada autopoty ;) = ma czyste eq i nie ma problemu

- ma pd z is = expi jak na prawdziwym easy

- ma rekawice zlodzieja z is = ma ulepki bo lepiej dropia

- inne przedmioty takie jak wierzchowce etc. = nie ma zadnego problemu z bosami metkami ubija je o 50% szybciej niz normalny gracz

- ma dostep do przepustek = nie musi sie meczyc z przepustkami na inne mapy

- dostep do ulepkow = brakuje mu jakiegos ulepka, ktory ciezko leci to kupuje i nie ma problemu w zrobieniu eq

- ma peta = expi go i dostaje bonusy

- ma roski na magie = pozniej zobaczycie co to bedzie

- ....

NO ALE TAKI GRACZ MA TUTAJ ZYCIE I JEST KIMS :) SOLO BOSY PVP KOX

reasumujac chcesz grac godnie i na poziomie tutaj ? TO KUP SM A BEDZIESZ KIMS !!! :)

oczywiscie rozumiem ze IS nie jest obowiazkowy ale dzieki niemu gra staje sie znosna a wrecz serwer staje sie zaje****

natomiast nikt nie sprzeda sm z powodu ostatniego podpunktu ,,normalnego gracza"

Opublikowano

,,Nie można połączyć się z serwerem ponieważ jest za dużo graczy online" o.O

Opublikowano

@2x UP

Głowa Cię boli chyba, nie wydałem ani grosza na IS i jakoś spokojnie expię sobie i nie mam żadnych problemów z eq i ulepszaniem. Przepy na barana dropią z metków więc nie rozumiem twego płaczu. Pd kupujesz lajtem bo na mapie 95+ hajs leci jak głupi, rękawice złodzieja to szczaw bo dropi ich w cholere, Ulepy na lajcie, ale bez gildi gówno zrobisz i tak być powinno. Jestem tym 1 graczem i z bambus hitami kładę wszystkich jak chcę ;) Eq do pvp banalnie zrobić, 6-7 dropi z misji/barana/bossów, zmianki za śmieszne 50kk w sklepie, kd lajtowo się robi. Gram szamanem i mam przewalone z biciem metków, mam eq i nie płaczę tak jak ty, mamci się poskarż kolego :)

@Up

Zagraj a nie oceniasz lowku ;) I do gimbazy poszoł!

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Serwer jest od piątku do dlaczego niby nie warto grac?

Ja się przekonałem, że warto zaufać :*

POLECAM i Je**ć hejtów! co wypowiadają się na temat serwera a ani razu na nim nie zagościli pozdro!

Opublikowano

Serwer jest fajny lecz mało osób gra i jeszcze te ulepki to masakra zdobyć , serwer to nie easy tylko jakieś połączenie Medium/Hard-Easy ale co tam , ten licznik na stronie chyba jest podkręcony ...

Opublikowano

Co wy pierdolicie ja nie wydałem ani grosza na IS i wszystkie bossy bije solo, eq też mam wystarczy trochę czasu i chęci, a jak sie nie podoba to po co gracie ?

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Nikt nie narzeka na is ;) ceny spadły, i spadną jeszcze bardziej.

Czas respu bossów zostanie obniżony o kolejne minuty ;) więc lajcik :)

Admini online 24/7 <3

Opublikowano

Również nie polecam...Admini nie zwracają uwagi na prośby graczy, serwer jest 100% pod is,GM'owie sami nie wiedzą co mówią...I mimo, że jest te 500 graczy to i tak serwer pewnie długo nie postoi...Pozatym to kolejny nudny easy...Szczerze powiedziałbym, że to nawet medium...Zmienianie typów serwerów jest teraz takie popularne #Wow...

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale gdy przeczytałem że przepustki dropimy to... do tego 3/4 w isie i wielka faworyzacja youtuberów. Cóż, nie poprawiliście się.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Na serwerze tak jak było, to nadal jest Patologia. :)

Jedyne co w nim lubię, i mi się podoba to Kinseya <3

Te respy bossów i metków są przerażające...

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

skad bronie na 75 ?

dodajcie jeszcze 5-% drop jak sa raty///

tak jak było, ziny, metki ... ;).

Dzisiaj MINI ZUO i prawdopodobnie w nocy zrobimy resecik 15minutowy aby skrócić jeszcze resp i poprawić to i tamto :).

ZAPRASZAMY DO ODWIEDZANIA KALENDARZA EVENTÓW.

sygna1.png
Opublikowano

tak jak było, ziny, metki ... ;).

Dzisiaj MINI ZUO i prawdopodobnie w nocy zrobimy resecik 15minutowy aby skrócić jeszcze resp i poprawić to i tamto :).

ZAPRASZAMY DO ODWIEDZANIA KALENDARZA EVENTÓW.

Dodajcie eq z niebianskich do handlarzy... (maski dla ninji dropnac nie mogełem ) ^^

Opublikowano

ZUO o 20 ?

ZUO po 20, ponieważ idol musi się zakończyć :)

20:30 EVENT ZUO !

Poszło ch3 sohan, zapraszamy jeszcze coś znajdziecie :). Dużo osób spami ciągle, że gówna a nie eventy ale cóż jak chcecie :).

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...