Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz Client jest już czysty i niema sie czego bać, robak który tam był przecież nie był dodany celowo a i antywirusy go nie wykryły z początku..

Kolega,po pobraniu waszego klienta nie moze komputera odpalic.

Wstawi ktos screena z m1 jinno? ;)

23:13 354 osób online, ss;

ss_52dafc377c941.jpg

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno jest pewne, jesteście skończeni za poprzednią wstawke z klientem.

Wy się powinniście cieszyć, że nikt Was nie podał do odpowiednich organów bo byście mieli ostro przejebane. Na Waszym miejscu bym zamknął ten projekt i chował się w internecie.

1390305976-U336505.png

Pomocnik
Opublikowano

Musialem robic formata, glupie szmaty.

Nie polecam tego syfu, gowno i tyle w temacie.

JESZCZE RAZ, NIE POLECAM TEGO GOWNA !!!!!

Opublikowano

Z tego co wiem to alkoholic jest w szpitalu i nie jak zbytnio odp. NA wasze pytania, slyszalem od administracji na ts ze wirusy zostaly wrzucone do clienta przez "wroga" alkoholica bez jego wiedzy i to nie przez alkoholica tylko tego typa.

Zapraszam na serwer, w m1 sie jeszcze nie przewala ale juz coraz wiecej sklepow. O 23:00 gra 400osob. jutro maja zaczac poprawiav exp i drop oraz bugi.

Gra sie fajnie, wbijac !! ;) Na ts juz byly rozwiazania problemu z tymi wirusami, jak ktos ma problem to niech sciagnie clienta z bety jest czysty, tak samo ten podany teraz. WBIJAC !!

Jutro ma byc event !!

Opublikowano

Serwer pod is. Bez przepustek, pd ani rusz.

80% serwera to boty, Team nic nie reaguje.

70lvl'e na mapie od 95, dziwne ? Nie sądze.

Nie polecam.

Opublikowano

słuchajcie po pobraniu waszego clienta komputer zaczął się dziwnie zachowywać , proszę powiedzieć co to za virusy i jak je usunąć jeżeli będą dalej problemy z komputerem oraz orginalnym win`em to nie zostawie tak tego .

Opublikowano

słuchajcie po pobraniu waszego clienta komputer zaczął się dziwnie zachowywać , proszę powiedzieć co to za virusy i jak je usunąć jeżeli będą dalej problemy z komputerem oraz orginalnym win`em to nie zostawie tak tego .

Ramnit - format komputera.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie polecam.

top1 i nie poleca serwa ? hmmm ... dziwne :D

co do twojej wypowiedzi to zgadzam sie jest to serwer robiony pod is :)

co do pd to tez racja i do botow ... tylu ich widzialem ... najwiecej to ninja ;)

moze wbije jak zmienicie swoje nastawienie co do graczy ... pisalem ze mam buga to mnie olaliscie

3 tyg testowania przez waszych wspanialych betatesterow i nadal macie bugi ? hahah smiech na sali .. co oni robili przez 3 tyg ?

nie wiem jak jest na mapce 95 ale pewnie taka lipa ze szkoda gadac ... ;)

tak samo resp metkow w red lesie jest strasznie za maly ;)

bony nie wygladaja jak na serwerze easy exp tak samo drop rowniez wiec to nie easy a Hard/Medium ;)

kur*** kiedy ludzie naucza sie tego Easy To Easy a Hard To Hard !!!! nie zmieniajcie tego ;)

powtarza sie taka sama sytuacja co na Tinesha :) w 1 dzien exp byl tragiczny tak jak tu nastepnego dnia naprawili exp i serwer padl (hajs sie zgadzal) :)

tutaj widzialem juz wielu ,,dzieciaczkow IS" wiec mozliwe ze zrobicie cos podobnego lub bedziecie chcieli wiecej hajsu :)

niech mi ktos powie gdzie podzialy sie serwery od graczy dla graczy (nie dla hajsu a dla zabawy) ... czy juz naprawde nie wyjdzie zaden serwer dla graczy ? czy juz naprawde wszystkie musza byc dla hajsu ?!

dziekuje to tyle z mojej strony pozdrawiam Hequito

Opublikowano

Nie polecam.

Przepustki pd dropia z metinow. Wszystko z is dropi w grze
Opublikowano

Ramnit - format komputera.

mam tutaj wszystkie dane , karty kredytowej , rózne dokumenty itp ... nie mogę zrobić formata , instaluje Antywirusa F-secure przeskanuje może pomoże i usunie wkońcu płatny , a jeżeli coś się stanie z danymi bądź ktoś narobi bilingów na mój koszt to wtedy będą problemy.

PS: co to za virus wie ktoś ? , czy może narobić jakiś szkód i czy jest jakiś problematyczny , bardzo szkodliwy , szpieg czy coś podobnego ?

Opublikowano

mam tutaj wszystkie dane , karty kredytowej , rózne dokumenty itp ... nie mogę zrobić formata , instaluje Antywirusa F-secure przeskanuje może pomoże i usunie wkońcu płatny , a jeżeli coś się stanie z danymi bądź ktoś narobi bilingów na mój koszt to wtedy będą problemy.

PS: co to za virus wie ktoś ? , czy może narobić jakiś szkód i czy jest jakiś problematyczny , szpieg czy coś podobnego ?

Ja bym od razu im syfu narobil. Pozdrawiam.

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

spokojnie :) dzieci is tutaj sa wiec hajs bedzie :D

co do twojego 2giego pytania to podobno jest to wirek o szerokim zastosowaniu ;) dzieki niemu 45tys kont na fb bylo zhackowanych etc. pozniej konta bankowe i takie tam obrabiali wlasciciele :) wiec nie masz sie co martwic :D:D

a co do serwa to zmiencie ta pier**** nazwe ,,Alien2.pl[EASY]" na ,,Alien2.pl[MEDIUM](bez is nie masz co grac)"

Opublikowano

Ja pier to mial być easy a exp z dupy. Bony z dupy. Drop broni z dupy. Mapa 95lvl podobno z dupy. Zrobcie cos z serwerem żeby dalo się grac.I napiszcie ze medium a nie easy .

Opublikowano

PS: co to za virus wie ktoś ? , czy może narobić jakiś szkód i czy jest jakiś problematyczny , bardzo szkodliwy , szpieg czy coś podobnego ?

Sam mam to gówno narazie próbuje antivirem zaradzić takie gówna powinni odrazu zamykać..

Opublikowano

Sam mam to gówno narazie próbuje antivirem zaradzić takie gówna powinni odrazu zamykać..

up takie ,,gowna" nie powinny wcale startowac:) i marnowac czasu innych ludzi :) myslalem ze to bedzie ,,cos" a okazalo sie tak jak zawsze klapa ..

3 tygodnie beta testow i co ci testerzy tam robili ? heh jestem ciekaw ;) bo napewno nie sprawdzali bugow ;)))

po co ludzicie graczy ze to jest EASY skoro to w niczym nie przypomina EASY ?!?!?!?! zacznijcie myslec...

w sumie odrazu jak mozna bylo sie rejestrowac i zalogowac na strone to sprawdzalem is :) byly tam wszystkie bronie zbroje ;) chociaz usuneli je ;)

galerianki oni moze i naprawia expa ale co to da ? ludzie meczyli sie i wbijali lvl na Hardzie (bo inaczej tego expa nie mozna nazwac) a taki pan kowalski wbije 95 w 2h ? jest to troche nie fer ..

tutaj powtarza sie ta sama sytuacja co na Aline2, Tinesha, DariaMT2... etc. tylko jest jedna zasadnicza roznica tutaj jest wiecej osob ...

Opublikowano

Serwer fajny polecam poprawic tylko expa i drop trut.. Dodac autopoty..

Macie wirusy to pobierzcie antywirusa.. I skanujcie caly czas ja dalem rade odrazu usunac to ^^ gram na cliencie z bety tam nie ma tego syfu :)

Opublikowano

Czułem, że jak zwykle będzie serwer pod IS ( dla bogatych serwer easy, dla tych biednych medium ) i wcale się nie pomyliłem, jeszcze ta afera z klientem.. nic tylko..

Nie polecam. ( nie ma zbytnio czego )

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

up takie ,,gowna" nie powinny wcale startowac:) i marnowac czasu innych ludzi :) myslalem ze to bedzie ,,cos" a okazalo sie tak jak zawsze klapa ..

3 tygodnie beta testow i co ci testerzy tam robili ? heh jestem ciekaw ;) bo napewno nie sprawdzali bugow ;)))

po co ludzicie graczy ze to jest EASY skoro to w niczym nie przypomina EASY ?!?!?!?! zacznijcie myslec...

w sumie odrazu jak mozna bylo sie rejestrowac i zalogowac na strone to sprawdzalem is :) byly tam wszystkie bronie zbroje ;) chociaz usuneli je ;)

galerianki oni moze i naprawia expa ale co to da ? ludzie meczyli sie i wbijali lvl na Hardzie (bo inaczej tego expa nie mozna nazwac) a taki pan kowalski wbije 95 w 2h ? jest to troche nie fer ..

tutaj powtarza sie ta sama sytuacja co na Aline2, Tinesha, DariaMT2... etc. tylko jest jedna zasadnicza roznica tutaj jest wiecej osob ...

Na huj synek expiles a teraz sie na forum zalisz co drugi post tu jest twoj na temat 'jak to mnie zycie yebie w dupe, jestem smutny'

Z czego dropia przepustki na mape od 95? chyba prezki nie doczytalem :x

sygna1.png

Opublikowano

Na huj synek expiles a teraz sie na forum zalisz co drugi post tu jest twoj na temat 'jak to mnie zycie yebie w dupe, jestem smutny'

Z czego dropia przepustki na mape od 95? chyba prezki nie doczytalem :x

synek kto powiedzial ze sie ,,zale" wyrazam tylko swoja opinie na temat serwa jesli ci sie to nie podoba to spier****

i kto powiedzial ze mnie zycie yebie w dupe ? tylko ty a twoje slowa sie nie licza bo jestes nikim ;)

i w c**uja to ciebie robili rodzice :) i zapoznaj sie ze slownikiem jezyka polskiego napewno wyjdzie ci to na dobre ;)

jesli masz zamiar obrazac mnie dalej to smialo ;)

@TOPIC

wbije jakos w polodnie na serwa i zobacze czy cos zmienili jesli nic nie zmienia to usuwam tego clienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...