Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli dzisiaj do godziny 20:00 licznik na stronie osiągnie 650 osób online to zostanie zorganizowana mała zabawa!! Zapraszamy

sygna1.png
Opublikowano

Jeżeli dzisiaj do godziny 20:00 licznik na stronie osiągnie 650 osób online to zostanie zorganizowana mała zabawa!! Zapraszamy

Zamiast podkrecac go x3 sprobuj x5.Wtedy takowa zabawa sie odbedzie.

Sa tutaj autopotki? Nie doczytalem w prezentacji

Opublikowano

Zamiast podkrecac go x3 sprobuj x5.Wtedy takowa zabawa sie odbedzie.

Sa tutaj autopotki? Nie doczytalem w prezentacji

Hehehhe, po co mamy podkręcać ? Wystarczy wejść do M1 i zobaczysz ile jest osób :)

sygna1.png
Opublikowano

Hehehhe, po co mamy podkręcać ? Wystarczy wejść do M1 i zobaczysz ile jest osób :)

Jak patrze ile jest ludu to wydaje mi się ze ten licznik pokazuje ale tylko m1 jinno :)

Bezszelestny odpowiadam ci :p

podkrecic to ty sobie możesz licznik w skuterze i zamontowac z tyłu chlebak! JP MORDY!

Opublikowano

To jeszcze jak byś mógł nie robić z siebie pizdeczki i zaprzestać reklamy na innych o niebo lepszych serwerach, to dał bym ci wyczyścić buty.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Do m1 nie wejde.Ba,nawet nie sciagne klienta poniewaz w waszym kliencie znajduja sie wirusy.

Z ciekawosci,moglbys wrzucic tego screena z m1?

Opublikowano

łap ss z m1

57119790564999034466.jpg

Co do clienta jeszcze w tym tygodniu pojawi sie nowy o mniejszej wadze co powinno zmniejszyc lagi występujące od strony clienta

33748387117269464751.png

Opublikowano

łap ss z m1

57119790564999034466.jpg

Co do clienta jeszcze w tym tygodniu pojawi sie nowy o mniejszej wadze co powinno zmniejszyc lagi występujące od strony clienta

A można prosić o screena z całego koła z normalnym nachyleniem?

Btw co ma waga clienta do lagów? To zależy od ilości tekstur w pamięci którą można manipulować.

0LsM05U.png

Opublikowano

A można prosić o screena z całego koła z normalnym nachyleniem?

Btw co ma waga clienta do lagów? To zależy od ilości tekstur w pamięci którą można manipulować.

Ten ss ci wystarczy a jak tak bardzo ci sie nudzi panie Kains aka Naid to zawsze sobie mozesz policzyc graczy po mapce u góry po żółtych kropkach ;)

Btw. Kiedy zamykasz eter....? Bo slyszalem ze grywalnosc ci ostro leci w dol.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ten ss ci wystarczy a jak tak bardzo ci sie nudzi panie Kains aka Naid to zawsze sobie mozesz policzyc graczy po mapce u góry po żółtych kropkach ;)

Btw. Kiedy zamykasz eter....? Bo slyszalem ze grywalnosc ci ostro leci w dol.

Jednak nadal poczekam na autentycznego screena dla mnie jak i dla przyszłych graczy.

Ogólnie jest to prezentacja Alien2 więc utrzymuj dyskusję o tym serwerze, no chyba, że nie potrafisz dyskutować (z resztą co Ty niby potrafisz, będzie szybciej)

Fajnie, że Michałowi się trzyma dobrze serwer chociaż sytuacja z wirusami nie należała do najprzyjemniejszych a Ty Kizio jak sponsor powinieneś jakoś kontrolować takie rzeczy

ponieważ chcąc nie chcąc sponsorowanie to nie tylko wykładanie maszyny ale też zdobywanie pozytywnej lub negatywnej opinii o sobie, jak widać Tobie na tym zbytnio nie zależy jeżeli tego nie sprawdziłeś.

Pozdrawiam Michała (kuruj się chłopie. :D) i czekam na screena z miasta (Kizia nie pozdrowię).

0LsM05U.png

Opublikowano

Witam!

Na wstępie chciałbym was poinformować gdyż jeden członek z Gildi 2Sexy4You pokazal nam co Dostał od gracza o nicku "Gora" i opowiedział nam parę slow o nim .

Po 1 Gora to [sGM]Taharii , po 2 Gildia 2Sexy4You podostawała od niego FULL itemków oraz FULL bryłek i innych dupereli z ISu ..

Jak myślicie skad oni sie wzięli ? Nikt ich nie widzial by bili jakie kolwiek bossy badz metiny a maja takie equ .

Bije sie w nich po 2-3k na krycie a w innych graczy z tymi samymi lvlami co oni po 20 K...

Tutaj zamieszam wam pare screenów :

http://scr.hu/14i5/86ukw

http://scr.hu/14i5/2bdfy

http://scr.hu/14i5/f2sj1

Opublikowano

Fakt, byłem w gildii 2Sexy4You, ale zostałem z niej wydalony, tak poprostu, pewnie dlatego, że byłem "niezaufany" i mogłem komuś powiedzieć o tym zajściu.

Cała ta gildia, to są koksy których nie da się przeważnie zabić, z Gora na czele. Bardzo mnie interesuje wypowiedź administracji, w tej sprawie:)

btw. bryłek nie ma w IS a więc zapewne są z navicata ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Witam!

Na wstępie chciałbym was poinformować gdyż jeden członek z Gildi 2Sexy4You pokazal nam co Dostał od gracza o nicku "Gora" i opowiedział nam parę slow o nim .

Po 1 Gora to [sGM]Taharii , po 2 Gildia 2Sexy4You podostawała od niego FULL itemków oraz FULL bryłek i innych dupereli z ISu ..

Jak myślicie skad oni sie wzięli ? Nikt ich nie widzial by bili jakie kolwiek bossy badz metiny a maja takie equ .

Bije sie w nich po 2-3k na krycie a w innych graczy z tymi samymi lvlami co oni po 20 K...

Tutaj zamieszam wam pare screenów :

http://scr.hu/14i5/86ukw

http://scr.hu/14i5/2bdfy

http://scr.hu/14i5/f2sj1

Diekuje za zgłoszenie skontaktuje sie w tej sprawie z Michałem jak najszybciej jak to bedzie tylko możliwe.

Zgłoś sie do mnie na pw ponieważ bede chciał nagrodzic to zgłoszenie.

Co do navi nie ma o tym mowy wiesiek bo przez firewall jest przepuszczone do portu 3306 kilka adresow wiec nawet gdyby taharii mial tam pasy nie ma opcji zeby sie zalogowal do niej. A co do tych pasow to mam je tylko ja i michał

33748387117269464751.png

Opublikowano

KizioRCK1 to skąd wziął ponad 150 bryłek? Bo nie wierzę, że tyle zdobył ;)

Komendy miał wszystkie dostępne i musiał zrobic na gm.

Jest jakaś przerwa techniczna że mam błąd łączenia ?

Tak jest przerwa jak skończe napisze i włącze serwer.

33748387117269464751.png

Opublikowano

nie kminie stawiacie serv i rozdajecie eq bryly itd jaki to ma sens wiadome kur ze to wyjdzie i serv pada i nie ma zarobku po uj ty robić kolejny taki server zalosne

Opublikowano

Jak Taharii i wszystko co z Tahariim wzięte zostanie usunięte. Faworyzował całą gildię znjomych, dawał im itemy, teraz to usuwmy

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...