Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje zbanowac te osoby ktore dostaly brylki eq> czyli wiadomo kto i cala gildie ( nie bede wymienial )

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

ile osób w godzinach szczytów online??

tak po za tym szkoda ze tu nie wchodzą max abs ;c

Opublikowano

Diekuje za zgłoszenie skontaktuje sie w tej sprawie z Michałem jak najszybciej jak to bedzie tylko możliwe.

Zgłoś sie do mnie na pw ponieważ bede chciał nagrodzic to zgłoszenie.

Co do navi nie ma o tym mowy wiesiek bo przez firewall jest przepuszczone do portu 3306 kilka adresow wiec nawet gdyby taharii mial tam pasy nie ma opcji zeby sie zalogowal do niej. A co do tych pasow to mam je tylko ja i michał

dobrze w takim razie tak pan Alkoholic juz wiedział wczoraj mniej wiecej o godz 18 i nic z tego nie robił my cala gildia Lh30 o godz 23 wyrzucilismy eq ponieważ nie miało to sensu jak alkoholic nic z tego nie robił i cała gildia chce zwrot eq takie nagrodzenie chcemy :>

Opublikowano

Chłopaki ktoś wam się do bazy wpierdolił ;) Bo koleś xTheBesTx czy coś takiego, wywala multum itemów, i tylko piszę z\w i zaraz ponownie wywala ;)

I nie wiem czy mam expić, czy robicie cofke :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Chłopaki ktoś wam się do bazy wpierdolił ;) Bo koleś xTheBesTx czy coś takiego, wywala multum itemów, i tylko piszę z\w i zaraz ponownie wywala ;)

I nie wiem czy mam expić, czy robicie cofke :D

Skoro ktoś wywala itemki, bo wbił do bazy.. to proste, że masz nie expić, no nie? :P

Serwer skazany na porażkę.. Nie ma sensu tu raczej grać.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Alkoholic widzę ,że wiedziałeś komu zaufałeś dałes range debilowi z dostępem do Loginów i Haseł Gratuluje.Ten serwer jest wielką porażką administracja rozdaje eq swojej gildi

Opublikowano

No najlepiej aby byla cofka

Ale co to da? malo ludzi juz bedzie ;/

Opublikowano

To było na stronie jak jeszcze nie były usunięte aktualności:

W związku że taharii rozdawał itemy od samego poczatku jesteśmy zmuszeni przeprowadzic restart serwer

I ostatnia aktualizacja

WAŻNE
Witam, dzięki [sGM]Tahari zostałem zmuszony zamknąć serwer. Ten oto w/w SGM okazał się fałszywą osobą, która specjalnie przyczyniła się do wirusów w cliencie dzięki czemu start był taki jaki był. Myślę, że Taharii jest zadowolony z tego co zrobił. Jednak mam dobrą wiadomość: Odbędzie się reset kont, postaci. Oczywiście osoby które zakupiły SM dostaną je spowrotem! Serwer ruszy jeszcze w tym tygodniu bez bugów. Nie robimy otwartej bety gdyż to nie ma sensu.
Osoby które chcą wziąć udział w zamkniętej becie proszone są o odwiedzenie TS3: ts3.alien2.pl

Z Poważaniem Team Alien2.pl

kgu4uT.png

Opublikowano

no i zajebiście, będzie więcej graczy, ALE! zmieńcie resp bossów z 1.2h na 15 minut : )

Opublikowano

Tyle nocek poszło na marne, Tyle expa. :/ Aż mi się słabo robi. Ale serwer dobry kurcze ;x Więc no trzeba będzie zacząć od początku ;d

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Po co od początku i tak za miesiąc padnie hehhe nie znacie alkoholica! to wyszstko bylo ustawione pozdrawiam

Opublikowano

Watpie,ze ludzie dadza wam jeszcze jedna szanse.Czemu od razu reset? Nie moglbys usunac itemow,ktore rozdawal ten SGM?

Szkoda mi ludzi,ktorzy poswiecili czas i pieniadze na ten syf.

Srij9JT.png

Opublikowano

No nie mow alkoholik ze nie zabezpieczyles sie przed opcja upuszczania,wyrzucania,przekazwyania i co najwazniejsze przyznawania sobie itemka jako GM. Dam ci rade czlowieku, najlepiej jak dostep posiada tylko i wylacznie zalozyciel serwera. Tak a props wez sprawdz logi , nie bedziesz musial zamykac serwera i kazdy z graczy bedzie zadowolony. Konta powiazesz adresami IP i wszystkie ktore braly udzial w procederze do kasacji i bana. Proste? Co to wogole za bug, bo mi sie czytac w stecz nie chce?

sygnatura.png

Opublikowano

Juz nie zagram

Za duze cyrki i znow cos bedzie ustawione... Jednym slowiem> Spierdalam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...