Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta./. yhy mieli wirusa by okrasc ciebie na ich własnym serwerze ?...

Polecam i zapraszam duzo eventow ;]

@ skad dropi piasek kreatury ??

Cofnij strony i zobaczysz, że nie tylko mnie okradli, więc jak nie wiesz to nie udzielaj się.

2x up wiem, że teraz jest czysty, ale wcześniej pobrałem zawirusowanego i peszek

Opublikowano

To jest nie możliwe, żeby Was okradli przez te piep%^*e wirusy :/.

Prosimy pisać poprawki na naszym forum, na pewno się dostosujemy !:

Ceny w IS tak jak chcieliscie wszystkie duużo w dół.

sygna1.png
Opublikowano

Serwer fajny bo gralem na starcie , ale oczywisice musieli zjebac ...

No zobaczymy jak bedzie dalej , bo wlasnie pobralem od nowa.

Opublikowano

To jest nie możliwe, żeby Was okradli przez te piep%^*e wirusy :/.

Prosimy pisać poprawki na naszym forum, na pewno się dostosujemy !:

Ceny w IS tak jak chcieliscie wszystkie duużo w dół.

Dziwne... Miałem robionego formata i pobrałem tylko was serwer (ten zawirusowany).

Ojj dobra fejm off, bez odzewu.

Opublikowano

Nie polecam servera. Udupili dużo ludzi wirusiem Ramnit.a osobiście musiałem robić formata i reinstalke windowsa :). Zwykłe gówno :)).

Opublikowano

Nie polecam servera. Udupili dużo ludzi wirusiem Ramnit.a osobiście musiałem robić formata i reinstalke windowsa :). Zwykłe gówno :)).

To jak nie potraficie usunąć ramnita to też nie piszcie za wiele, bo za dużo pewno o nim nie wiecie.

Co do serwera, dobiłem ze 112 i się nagrałem ^^

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

To jak nie potraficie usunąć ramnita to też nie piszcie za wiele, bo za dużo pewno o nim nie wiecie.

Co do serwera, dobiłem ze 112 i się nagrałem ^^

Sam fakt ze byl wirus, osmieszna server

Opublikowano

Sam fakt ze byl wirus, osmieszna server

Tak, dobrze to wiem i nic tu nie bronię tylko niektórzy tak wyolbrzymiają tą sprawę że mogli od razu wymienić komputer. Na pewno wyszli by na lepsze.

Sam tego wiruska załapałem.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Bonusy nie są dopasowane pod Easy dalej pod Medium :)

Zazwyczaj jak jest easy to wchodzą maksymalnie, a tutaj, żeby zrobić perfect item to trzeba zostawić na noc z bs'em 5 takich samych itemow do bonowania, a i tak masz 1% szans, że jak wrócisz rano to Ci wejdzie...

Opublikowano

Tak, dobrze to wiem i nic tu nie bronię tylko niektórzy tak wyolbrzymiają tą sprawę że mogli od razu wymienić komputer. Na pewno wyszli by na lepsze.

Sam tego wiruska załapałem.

Akurat w moim przypadku było za późno na wyłapanie go... Za późno się zorientowałem. Ale to było zwykłym chamstwem tak potraktować swoich graczy :) Teraz będzie max 300 on a mogło być 1k

Opublikowano

yebac ten serwer.. jak i admistracje kolejny syf co w pierwszej odslonie Administracja boska admin przez 3h sprawdzal czy wyslalem sms'a bo kur .. po waszym restracie serwera coflo mi sm z konta ciekawe kiedy mi odda bo juz minely 3 dni ....

xxx

Opublikowano

Serwer schodzi na psy :C Administracja obiecywała wiele, lecz nic nie dała :) Pozdrawiam :)

Gram dalej, lecz to powoli traci sens :)

43369300000377166331.png

''Mimo, że do celu jeszcze daleko, szczęśliwy jestem, że jak na razie dotąd doszedłem..'' ♥

Alien2(Reaktywacja) -> Erratum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...