Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W wersjach są wirusy ale nie są one szkodliwe ponieważ ich tam wogóle niema jezeli wasz Anty-Virus wam ich blokuje .Oblokujcie to poniewaz ten plik został skonfigurowany przez jakiś program np.lnk i został zapisany w innym formacie niz powinnien to niema virusa !!! Skany są niepotrzebne.

Opublikowano

Jak by ktoś mógł może mi podać linka do NexBot 1.2 bo zgubiłem go a byl mało rozbudowany ale przez niego mam 86 lv i 86 jobka.Polecam te boty

Uwaga GM na Nostale Avalon na ch1 ch2 ch3 ch4 ch5 o godz 9-12 siedzi na spotach kurczakach grochach i sprawdza czy ktos nie bodzi więc radze uważac bo mnie raz prawie

przyłapał w święta tym bardziej bendzie go bo jest taki chaos wiec macie info kiedy botowac a kiedy nie.

Opublikowano

Jak by ktoś mógł może mi podać linka do NexBot 1.2 bo zgubiłem go a byl mało rozbudowany ale przez niego mam 86 lv i 86 jobka.Polecam te boty

Ja wziąłem "NexBot 1.2" Ctrl+C, Ctrl+V i jakoś znalazłem. Szukanie w Googlach nie boli

10 [x]

20 [x]

30 [x] (22 XI 2009 xD)

40 [ ]

50 [ ]

100 [ ]

Wybudzić się z koszmary, aby móc rozpocząć następny.

Claymore chapter 93.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem odnośnie bota. A więc zacznijmy tak. Mam Windows 7. Kolega wysłał mi ostatnio NexBot 3.8 mówiąc że ten bot jest wspaniały i w 5 godz. wbił mu 3 poziomy profesji. No dobra to pobrałem. Zacząłem włączać. Wszystko było ok. Wybrałem Bot:Groszki (wersje pierwszą bo były dwie). Ustawiłem sobie żeby bił mi ze spacji. Dobra wszystko ładnie. Pisało abym najechał na strączek i żebym ustawił "Pierwsza pozycja itp." Po naciśnięciu ok. wpisałem aby bił 6 strączków. Następnie najechałem po kolei na każdy i zaznaczyłem "Pierwsza pozycja, druga etc.". Po wykonaniu tej czynności najechałem na każdy strączek i kliknąłem "międzyczas" wpisując 1 (tak jak mi kolega mówił). I kliknąłem start. I tu się zaczyna problem. Bot działa lecz robi tak: Uderzy jeden strączek, wylecą 2 grochy. Moja postać zaczyna uciekać całkowicie ze spota. Podczas ucieczki zatrzymuje się na chwilę by zabić groszek. Jak zabije groszek zaczyna się kręcić w kółko aż najedzie na strączek którego wcale nie zaznaczałem i zaczyna go bić po czym znowu ucieka. Czy ja coś ustawiam źle? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

dolacze sie do rozmowy i powiem tak ;D ..

Poszukuje bota na "laka komety" chcialbym aby podnosil itemki ale nie ze klika ciagle i jak mam plecak pelny to sie wylanczal tylko zeby ten klawisz od podnoszenia wciskal sie np co 4 sek.. no i zeby to sprawnie chodzilo z gory thx za linka jak ktos zna bo nowy jestem ;)) sr za gramatyke xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aslani mam taki problemik :D wszystko chodzi dobrze tylko nie wiem czemu tak wolno jak bije bot to bym z 4 ubił w tym czasie kurczaki . Chodzi to tak w stylu zaznacza zastanawia się iiiiii bije i znowu . Jak możesz mi powiedzieć co zrobić to napisz tutaj z góry dzięki :)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Nikt się nie wypowie do UP'a ???

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

ej a czemu jak włonczam opcje w STATUS 'inject loger DLL' to wyświetla mi sie ze nie moze wstrzyknąć DLL do tego procesu

:/

PROSZE POMOŻCIE !!!!!!!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czemu wykrywa takie coś ? PUA.Win32.Packer.Upx-53 czytałem, że to jeden z elementów wirusa, który przejmuje kontrole nad niektórymi opcjami na komputerze.

Opublikowano

A czemu wykrywa takie coś ? PUA.Win32.Packer.Upx-53 czytałem, że to jeden z elementów wirusa, który przejmuje kontrole nad niektórymi opcjami na komputerze.

No właśnie. Bot steruje tak jakby Twoim komputerem, by poruszać postacią.

Jest to niezbędny element, by bot działał prawidłowo.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No właśnie. Bot steruje tak jakby Twoim komputerem, by poruszać postacią.

Jest to niezbędny element, by bot działał prawidłowo.

To czemu mam jeszcze innego bota od innej osoby, która tego wirusa nie ma? Ale chce tego bota zmienic bo za wolno zaznacza potwory i b.wolno expi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...