Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi coś nie działa mam wersje 4.21 nexbota i kiedy klikam Inject Logger Dll to mi wyskakuje: ,,Nie moge wstrzyknąć DLL do procesu'' co mam zrobić czy coś robie źle to prosze by ktoś mi to wytłumaczył licze na aslanika :)

Opublikowano

Witam, mam problem z NextBotem, posiadam wersję 3.4 oraz 3.7. Po uruchomieni wszystko jest okej, gdy włączam bota ( po zapisaniu wszystkich wytycznych ) działa lecz ustalone Waypoint nie zgadzają się z oryginałem i bot chodzi jedynie w tą samą stronę, przeważnie jedynie zaznacza wroga nie atakując go, mimo iż bot spamuje komunikatem o ataku. Kolejne błędy to brak używania skilli, potów, przekąsek. Dodam, że bot spamuje jedynie przycisk " 6 ", który jest widoczny w tabelce skilli Nostale ( podczas ładowania się 6 używa numerka 7 a po jego naciśnieciu atakuje z normalnego ataku "spacji" ) Jest to dla mnie duży problem gdyż nie mogę pozostawić postaci samej, ponieważ zginie bez możliwości leczenia się lub po prostu nie będzie expic..

Dodam, iż posiadam Windowsa 7, możliwe, że to ma wpływ na jego działanie.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na mpcforum już raczej nie będę aktualizował tego bota. Poszukajcie sobie nexbotnt blogspot - tam będą teraz aktualizacje jeśli już itp.

To z v5.0 wszystko działa w tle oraz na tyle szybko że potrafi wyciągnąć 50+ stworów na minute za minilandem :)

Opublikowano

Da radę odpalić na nim kilka kont na raz? Bo próbowałem ale bocik zawsze podczepia się pod pierwszy odpalony proces nostale ;(

"Poprzez NostaleX.exe możesz włączać kilka clientów z grą. Póki co

NexBot nie ma obsługi multiclienta aczkolwiek nie wykluczam takiej opcji

w przyszłości. NexBot nie będzie działał jeżeli włączysz grę normalnie

przez launcher."

To znaczy, że nie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

bot aktualnie jest super, stworzyłem postać 1lvl na ziarenkach zostawiłem na całą noc jakies 9h jak wróciłem 27lvl i job 20lvl :D

Jednak jest zryty jak naleśnik z masłem, skille wszytkie znikają i nie ma buffów, napraw tto plz

edit: aby mieć skile, nie zaznaczamy zbieraj drop, robimy tak w 5 skillu ustawiamy sobie skill podnoszenie dzieki temu bedziemy mieli skille w bocie

Opublikowano

@UP

Lul, przecież pisałem że skille znikają... Znikają zazwyczaj gdy zmieniasz kanał servera, server, postać, SP na postaci gdy bota jest włączony. Wystarczy wyłączyć i włączyć grę oraz bota. Najlepiej przed włączeniem bota wejść na kanał postać i zmienić się na sp na którym chcesz expić i potem dopiero włączyć bota.

Funkcja auto chodzenia na tą chwile skończona, pierwsze testy możecie zobaczyć na filmiku. Póki co to zauważyłem że bot zacina się na ścianach gdy są wąskie korytarze, aczkolwiek myślę że rozsądne rozstawienie waypointów załatwi sprawę. Z samej funkcji jestem średnio zadowolony ponieważ wybór waypointów w pierwotnej wersji miał być w gui bota a nie zaznaczanie w grze na mapie. Dlatego tak jest bo nie wiem dlaczego bot źle wylicza koordynaty na mapie. Na razie zostanie tak jak jest.

Teraz prawdopodobnie wezmę się za funkcje targetowania i rzucania skilli oraz poprawa wszystkich błędów które wykryłem w v5.0

Opublikowano

Ściągnelam wczoraj wersje 5.0 .Bot zajebisty, o takiego mi chodzilo, głownie z tym ze bije tylko w jednym procesie. Coś się jednak pokiełbasiło, i przestał mi działać dzisiaj :c. Ściągałam juz pare razy, ale nic.. : /

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

0/10

• Mój antywirus wykrył coś o nazwie "trojan" wiesz co to może być?

• Przycisk 'anuluj' nie działa, tzn. działa jako 'OK'

• Włączyłem bota, wywaliło nostale, ogólnie wszystkie sie popierdzieloło

Nie polecam :/

Opublikowano

Jak się nie czyta co się ściąga to tak jest. Powtarzam raz jeszcze: wersja z Vtaska może nie działać poprawnie więc proszę używać wersji z autoit...

Za niedługo będzie Nexbot 5.1 a w nim między innymi poprawiony błąd ze skillami i wiele innych. Więcej możecie przeczytać na blogu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, po pobraniu bota, gdy chcę odpalić NostaleX wyskakuje błąd, że nie można uruchomić programu bo na komputerze nie znaleziono EWDL.EWS. Pobrałem ponownie i znowu ten sam problem, zrobiłem tak pięć prób i nic, nawet pobierałem różne wersje. Próbowałem również pobrać ten plik, ale później nie odczytywało mss32.dll. Ma ktoś może jakiś sposób, żeby temu zaradzić ?

Opublikowano

Mam problem, po pobraniu bota, gdy chcę odpalić NostaleX wyskakuje błąd, że nie można uruchomić programu bo na komputerze nie znaleziono EWDL.EWS. Pobrałem ponownie i znowu ten sam problem, zrobiłem tak pięć prób i nic, nawet pobierałem różne wersje. Próbowałem również pobrać ten plik, ale później nie odczytywało mss32.dll. Ma ktoś może jakiś sposób, żeby temu zaradzić ?

Skopiowałeś NostaleX.exe do folderu z grą?

Opublikowano

Mi juz bot działał i znowu coś nie tak ; c

Mianowicie gdy odpale NostaleX, i chcę włączyć bota ( czy poprzez uruchom jako admin czy tez nie) wyskakuje błąd:

AUTOIT ERROR

Line 14090 (File "D:\Gry\NosTale\NexBot 5.0.exe)

Error: Subscript used with non-Array variable ;c

Co powinnam zrobić?

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...