Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi juz bot działał i znowu coś nie tak ; c

Mianowicie gdy odpale NostaleX, i chcę włączyć bota ( czy poprzez uruchom jako admin czy tez nie) wyskakuje błąd:

AUTOIT ERROR

Line 14090 (File "D:\Gry\NosTale\NexBot 5.0.exe)

Error: Subscript used with non-Array variable ;c

Co powinnam zrobić?

Miałem to samo uruchom nextbota z archiwum nextbota tam gdzie go pobrałeś :)

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, otóż odpalam sb normalnie bota ale mi nie bije stworkow, tylko moja owieczka ( pet ) moze ich tylko bić a ja stoje i zbieram dropa tylko.. wie ktos jak ustawic zebym mogl tez ich bic?

lucyfergif.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za odświeżenie tematu :).

Otóż kiedy odpalam bota wszystko dziala tylko, że program nexBot 5.0 nie pokazuje mojego wskaźnika Hp/Mp zamiast tego jest "???".

Nie rozumiem dlaczego ponieważ przez ten błąd nie moge ustawić sobie załóżmy przekąsek i przez to umieram/trace mane.

Czy ktoś jeszcze ma taki błąd ? Jak temu zaradzić może źle używam tego bota :/.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Przepraszam za odświeżenie tematu :).

Otóż kiedy odpalam bota wszystko dziala tylko, że program nexBot 5.0 nie pokazuje mojego wskaźnika Hp/Mp zamiast tego jest "???".

Nie rozumiem dlaczego ponieważ przez ten błąd nie moge ustawić sobie załóżmy przekąsek i przez to umieram/trace mane.

Czy ktoś jeszcze ma taki błąd ? Jak temu zaradzić może źle używam tego bota :/.

Proszę o pomoc

Musisz grę odpalać przez "nostaleX" i po problemie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko ładnie pieknie ale gdy jestem na grochach gdzie są 4 strączki obok siebie to niestety bot nie chce odpoczywać. I gdzie jest najlepszy spot do farmy profki?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko mam problem taki ,że właczam bota i tylko moja owca atakuje a ja stoje i pacze tylko jak ot naprawić ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Super projekt ! Aslani widzę, ze po polączeniu sił twoj program bardzo sie rozwinął wszystko idzie w dobrym kierunku ;) Mam jeden pomysl, ktory moglbys wcielic w zycie, a mianowicie usprawnic go w lootwaniu piór na roznych spotach zalozmy golebie/jaszczury dla takiego 75+lv to jest swietna rzecz.

PS. dodaj dzwiek powiadomien, gdy ktos pisze do nas , albo znajdzie sie wokol naszej postaci to wykluczy przypadkowe bany.

PS2. Niby mozna cos wykonywac jak zminimalizuje sie nostale, ale i tak myszka jakos mi ucieka sama jakby namiezala caly czas i ciezko cos porobic tez tak macie?

Pozdrawiam

Raymid.

Opublikowano

Mam jedno pytanie co do tego bota wszystko jest ok tylko po 10 min 5 min bot przestaje siadać i bije cały czas potworki i mnie stwory zabijają :(

Mógłby ktoś pomóc?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja niewierze ludzie serio ? Naprawdę sami nie potraficie wbić 80 joby na normie ?

Ja niewierze ludzie serio ? Naprawdę sami nie potraficie wbić 80 joby na normie ??? -.-

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi to działa jak genialnie, na prawdę świetna robota, co prawda jest już 2014r, a widze, że dodano 2010, ale 4 lata i działa :D . Jeśli ktoś tu zagląda to czy ten bot dziaa w ten sposób, że gdy pojawia się GM to automatycznie nas wyloguje bo gdzieś tak przeczytałem, lecz nie wiem czy to prawda. :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pewien problem z botem!

Gdzy mam włączone nostale przez nostaleX

i chcę włączyć bota to wyskakuje mi error:Subscript used with non-Array variable

Proszę o odpowiedz!

Opublikowano
Jeden z lepszych botów moim zdaniem. Kilka minut i trzy lvl - 16-19. Można sobie ustawić przekąskę załóżmy na 180 HP i grać w jakąś inną grę, odpoczynku nie polecam - około siedem razy dednął a gdy zmieniłem dednął tylko raz i to moja wina bo ustawiłem ją na 50 HP.

[12:05:39] Użyto przekąski
[12:05:43] Otrzymałeś przedmiot:Czekoladowy Zajączek (Event) x 6
[12:05:53] Otrzymałeś przedmiot: 127 Gold
[12:05:54]: Zabito 126 mobów
[12:06:06]: Zabito 127 mobów
[12:06:10] Otrzymałeś przedmiot: 139 Gold
[12:06:16]: Zabito 128 mobów

Proponuje póki event wielkanocny się nie skończył jako przekąskę ustawić zajączka, ciężko jest zrobić tak by go zabrakło. Co postać wasza użyje można powiedzieć lekarstwa to podniesie go spowrotem, przed włączeniem bota miałem ich około 26 gdy wszedłem ponownie na grę dostrzegłem ich 67 a i warto dodać że ulecza on około 300 HP, czyli jak zaczynamy grę to połowę paska nam podniesie a i ulecza kilkakrotnie. Więc cały pasek nie pół.

Opublikowano

Po włączeniu całego Nostale i bota, postać nie posiada żadnego skilla. Najwidoczniej jedynie ich nie widać, ponieważ nie można się ich już nauczyć. Pomoże mi ktoś? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem. Bo włączam nostale i bota po czym chce zeby bocił i nie da sie. Pojawiają sie jakieś cyferki od 1-8 i tylko tyle. Pomorze ktos?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie jak przyspieszyc atak spacja? Bo uderza pod koniec groszek lub straczek zabije i pet bije a postac stoi i nie uzywa skili.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Taka moja mała sugestia ;)

Mógłbyś postarać się zrobić wykrywacz gm'ów. Nie pisz że się nie da bo sam to robiłem ale mi się kuźwa nie chce ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...