Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Znalazłem na dysku tylko jedną wersję bota. Musiałbym dokładniej poszukać, ale na razie nie mogę.

5.1

https://www.dropbox.com/s/392v3hf2zxct9ek/NexBot%205.1.rar?dl=0

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/ca7d28920c66616cfa24b2d62d15a03fb267b29c516c8bf438524c9cd258a01b/analysis/1423331143/

Są tu tylko moje ustawienia :P

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bot jest napisany w autoit - niekiedy trzeba chwilkę zaczekać aby się uruchomił. Sprawdź czy uruchamiasz go jako administrator i czy grę uruchamiasz specjalnym plikiem (NostaleX.exe)

Mi bot działa.

Zegarek BB

Opublikowano

Tradycyjne "Nie działa;Jak odpalić?"

Proszę weźcie niektórzy ogarnijcie się - wszystko jest napisane w pliku txt zamieszczonego z botem.

1. Zgrywamy plik NostaleX.exe do folderu z grą.

2. Uruchamiamy ten plik (można jako admin)

3. Uruchamiamy NexBot.exe JAKO ADMINISTRATOR!

4.Czekamy chwilkę, ustawiamy bota i klikamy Włącz.

Trudne?

Jak nadal nie działa, to piszcie czy coś się pojawia, czy bot się uruchamia (okienko) itp. Skąd mamy wiedzieć o co Wam chodzi?

Zegarek BB

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngInviii

Trzeba Was o wszystko prosić? Jaki system, jaki błąd?Czy na pewno uruchamiasz nostale przez Aplikację dołączoną w paczce (NostaleX.exe)? Czy jest ona w folderze z grą?

Zegarek BB

Opublikowano

Czy ma ktoś wersję 5.0 i mógłby wrzucić? Po ściągnieciu jakiś czas temu 5.1 wyskakuje mi błąd, że "Subscript used with non-Array variable" . Przy 5.0 nie miałam takiego problemu, jednak znów potrzebuję tego genialnego bocika, i zwracam się z prośbą do was o pomoc - ewentualnie~czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem? :)

Edit ~ Windows 8.1, gdyby ktoś pytał.

Opublikowano

@Dopsik :*

Też mam Windows 8.1 i 5.1 działa. 

Najpierw trzeba uruchomić nostale przez NostaleX.exe, zalogować się do gry tak aby postać już była "gotowa"

Inaczej może Tobie błąd wyskoczyć bo czegoś nie znajdzie czy coś.

Zegarek BB

Opublikowano

Ja doskonale wiem jak się go włącza, bo byłam aktywnym użytkownikiem 5'tki, a po ściągnieciu 5.1 właśnie taki błąd mi wyskakuje niestety, i nie wiem co tu robić, dzieje sie tak w przypadku gdy postać jest już jak Ty to mówisz.. gotowa. Odpalam zarówno jako administrator jak i bez i wciąż to samo. Jakieś pomysły?

http://i57.tinypic.com/1g23ie.png

~ ss w razie wątpliwości ze wszystko dobrze odpalone ;v

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bot mi działa, wszystko super świetnie, tylko takie jedno pytanko. Dlaczego jak nacisnę "wyłącz" to bot wyłącza się dopiero po 5 minutach? Czy da się to jakoś naprawić tak, żeby wyłączał się od razu po naciśnięciu? Dodam, że gdy wciskam "zapisz" to zapisuje się natychmiast, tylko gdy próbuję wyłączyć, bot odmawia posłuszeństwa. Pozdrawiam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...