Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a przyczyna zajetych spotow jest tylko 1 ch ;/ ludzie stoja z lvl bo leci naprawde ciezko (na niejednym mediumie leci lepiej :D)

niech ktos z administracji wypowie sie na temat OFF i EXPA jaki jest ;)

Jak oni spia, bo w nocy starali sie usunac Virusy... ktore np mnie zmusily do 2x formata.

21545620141406823887.jpg

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak oni spia, bo w nocy starali sie usunac Virusy... ktore np mnie zmusily do 2x formata.

ktos tam nie spi :) przeciez w grze pojawil sie komunikat ,,[GM]***** (nie pamietam jaki) awansowal z 199 na 200 lvl gratulacje" wiec on moze sie wypowiedziec skoro wbil maxa xD

Opublikowano

Trzeba jakis Lancher pobrac albo jakies obejscia robic ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

a przyczyna zajetych spotow jest tylko 1 ch ;/ ludzie stoja z lvl bo leci naprawde ciezko (na niejednym mediumie leci lepiej :D)

niech ktos z administracji wypowie sie na temat OFF i EXPA jaki jest ;)

Grałeś na DIa.mondMT 2 ? To jest [MEDIUM] Tam od lv 185 do 250 expi się w grocie av2 gdzie masz 00.40% ze spota z PD'kiem oczywiscie.

JEden lv wychodzil srednio 3h to teraz sobie policz, wiem bo grałem tam 2 lata i wyexpiłem kilka kont. Za bardzo się nakręcacie, moze jest mały exp, ale bez przesady, 5h i masz ten 95 :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ktos tam nie spi :) przeciez w grze pojawil sie komunikat ,,[GM]***** (nie pamietam jaki) awansowal z 199 na 200 lvl gratulacje" wiec on moze sie wypowiedziec skoro wbil maxa xD

Obys mial racje, bo chyba bedzie trzeba zmienic serwer.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Trzeba jakis Lancher pobrac albo jakies obejscia robic ?

Wczoraj jeszcze działal Patcher, dzisiaj jak odwirusowali klienta, nie działa więc uruchom przez obejscie.

Masz na 1 stronie podane od kogoś, bo to zwykle metin2client'' nie działa :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Grałeś na DIa.mondMT 2 ? To jest [MEDIUM] Tam od lv 185 do 250 expi się w grocie av2 gdzie masz 00.40% ze spota z PD'kiem oczywiscie.

JEden lv wychodzil srednio 3h to teraz sobie policz, wiem bo grałem tam 2 lata i wyexpiłem kilka kont. Za bardzo się nakręcacie, moze jest mały exp, ale bez przesady, 5h i masz ten 95 :)

Ty chyba upadles na leb ,ze ludzie beda expic z 75 do 95 po 5h w grocie... a gdzie do 200 ? To jest easy ? Szkoda czasu ,ze o pieniadzach nie wspomne... .

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

5h ? kolego start byl o 19:30 tak ? o 24 off (liczny juz te 3h niech bedzie) + nie wiem dokladnie o ktorej byl on ale zdaje mi sie ze o 7:30 a okolo 11 off (liczmy kolejne 3h) =6h i nikt nie ma 95 ^^ hehe

naprawde fajnie ... a co do twojej wypowiedzi na temat dia*****2 to naprawde ... ,,od 185 do 250" a nie od 80 do 95 :)

Opublikowano

kiedy zrozumiecie że nie każdy ma 5h na ex-pienie, praca, rodzina się też liczy jak masz czas bo olewasz zwykłe społeczne rzeczy to lepiej zamknij się w 4 ścianach i się nie wypowiadaj

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Wczoraj jeszcze działal Patcher, dzisiaj jak odwirusowali klienta, nie działa więc uruchom przez obejscie.

Masz na 1 stronie podane od kogoś, bo to zwykle metin2client'' nie działa :)

Dziekuje Ci Bardzo znalazlem, serwer ON?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Duzo graczy warto zagrac?

Warto grac jak zmienia exp w av2 i ilosc przedmiotow do ulepszen... tak poza to serwer proo

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

5h na tyle lvl to za duzo czasu , jest wkoncu wole ale nie expic caly dzien zeby wbic ten 95lvl jeszcze jak ktos spota nie bierze to nie masz ze w 1 wbije 95lvl

dokladnie ja o tym pisalem w grze to zaczal sie hejt na mnie ;) te pliki naprawde nie sa zle ale raty zle dali ;/

widzial ktos ranking ? ;) zaledwie 29 graczy 80 +

Opublikowano

dokladnie ja o tym pisalem w grze to zaczal sie hejt na mnie ;) te pliki naprawde nie sa zle ale raty zle dali ;/

widzial ktos ranking ? ;) zaledwie 29 graczy 80 +

Ranking proo wyglada hue hue, ciekaw jestem czemu nikt z admow nie wbil jeszcze na mpc, skoro w grze byli...

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

5h ? kolego start byl o 19:30 tak ? o 24 off (liczny juz te 3h niech bedzie) + nie wiem dokladnie o ktorej byl on ale zdaje mi sie ze o 7:30 a okolo 11 off (liczmy kolejne 3h) =6h i nikt nie ma 95 ^^ hehe

naprawde fajnie ... a co do twojej wypowiedzi na temat dia*****2 to naprawde ... ,,od 185 do 250" a nie od 80 do 95 :)

No własnie kurwa, na diamond od 185 do 250 a tutaj o 40 lv mniej i to jeszcze krócej, więc nie wiem na chuy Ty piszsesz, że to nie easy/medium.

A z tego czasu co wyliczyles, ile spędziłes w M1 na robieniu eq do expa wrzucaniu KD, mieszaniu bonów itd ? Poza tym to zalezy od umiejętnosci :)

Ja mam 91 a expiłem 4h, więc sie nie kłóc, bo nie masz racji ;d

kiedy zrozumiecie że nie każdy ma 5h na ex-pienie, praca, rodzina się też liczy jak masz czas bo olewasz zwykłe społeczne rzeczy to lepiej zamknij się w 4 ścianach i się nie wypowiadaj

A kto napisał cymbale, że wszystko trzeba w 1 dzien robić? gówno wiesz o moim życiu spolecznym, więc zatkaj.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ranking proo wyglada hue hue, ciekaw jestem czemu nikt z admow nie wbil jeszcze na mpc, skoro w grze byli...

naprawde jesli tak dalej bedzie (olewka przez team i slaby exp) to serwer nie bedzie mial przyszlosci ;/ jest ,,nowy" bo wystartowal mozna tak powiedziec dzisiaj lecz to nie pierwszy serwer administracji wg mnie nie powinno byc az takich problemow jakie tutaj sa ;/ i mogli powiedziec wczesniej ze exp to nie bajka ;/ ogolnie czekam na wypowiedz kogos z teamu nawet GM bo wiem ze byl okolo godziny 10 w grze ;)

kolego up to ty nie masz racji ... gdyby to byl medium/hard to exp naprawde pasuje ale nie na medium/easy .... a tego to ja wgl nie rozumiem ... ,,na diamond od 185 do 250 a tutaj o 40 lv mniej i to jeszcze krócej"

Opublikowano

No własnie kurwa, na diamond od 185 do 250 a tutaj o 40 lv mniej i to jeszcze krócej, więc nie wiem na chuy Ty piszsesz, że to nie easy/medium.

A z tego czasu co wyliczyles, ile spędziłes w M1 na robieniu eq do expa wrzucaniu KD, mieszaniu bonów itd ? Poza tym to zalezy od umiejętnosci :)

Ja mam 91 a expiłem 4h, więc sie nie kłóc, bo nie masz racji ;d

A kto napisał cymbale, że wszystko trzeba w 1 dzien robić? gówno wiesz o moim życiu spolecznym, więc zatkaj.

A kto powiedzial ,ze nie jestes spoleczniakiem ^^, tylko na hu* sie wpi*rdalasz baranie skoro pisze ,ze easy to i tak powinno byc... znajdz mi serwer easy gdzie sie expi po 5h z 0 do 95... . Jestes jedyny ktoremu to pasuje ,wiec stol dzioba i wez sie za nauke.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

O której START ??

wczoraj o godzinie 19 :P (nie zartuje) :D a aktualnie serwer off i nie wiadomo kiedy bedzie on bo nikt z administracji nie ma czasu pofatygowac sie na mpcforum i napisac :)

Opublikowano

naprawde jesli tak dalej bedzie (olewka przez team i slaby exp) to serwer nie bedzie mial przyszlosci ;/ jest ,,nowy" bo wystartowal mozna tak powiedziec dzisiaj lecz to nie pierwszy serwer administracji wg mnie nie powinno byc az takich problemow jakie tutaj sa ;/ i mogli powiedziec wczesniej ze exp to nie bajka ;/ ogolnie czekam na wypowiedz kogos z teamu nawet GM bo wiem ze byl okolo godziny 10 w grze ;)

kolego up to ty nie masz racji ... gdyby to byl medium/hard to exp naprawde pasuje ale nie na medium/easy .... a tego to ja wgl nie rozumiem ... ,,na diamond od 185 do 250 a tutaj o 40 lv mniej i to jeszcze krócej"

Gdybyś czytał ze zrozumieniem od początku to byś kumał.

Porównałem ten serwer z Diamondem TEZ MEDIUM, gdzie expi się 10x trudniej niż tu a graczy było ponad 800

chyba nie grałeś na hard.. Gdyby to byl Hard, to dropiłbyś teraz Fms'a w M2 na 30 lv.

A kto powiedzial ,ze nie jestes spoleczniakiem ^^, tylko na hu* sie wpi*rdalasz baranie skoro pisze ,ze easy to i tak powinno byc... znajdz mi serwer easy gdzie sie expi po 5h z 0 do 95... . Jestes jedyny ktoremu to pasuje ,wiec stol dzioba i wez sie za nauke.

Nie spinaj dupy pseudo hejterze, tylko naucz się czytac ze zrozumieniem. Nie mówie, ze mi to pasuje, ale jak czytam ten wasz żal, to mi się śmiać poprostu chce.

Nie będe Ci niczego szukał, bo już podałem przykład, ale jak ktos czytac nie umie, to potem pierdoli bez sensu. Skoro prawdziwe argumenty do was nie przemeawiają, to powiem wprost. Wypierdalać jak nie pasuje, jednego debila mniej :)

~Adios

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Porównałem ten serwer z Diamondem TEZ MEDIUM, gdzie expi się 10x trudniej niż tu a graczy było ponad 800

chyba nie grałeś na hard.. Gdyby to byl Hard, to dropiłbyś teraz Fms'a w M2 na 30 lv.

kolego nie chce sie klucic pod tematem bo to sensu nie ma ... ale nie wspominalem o ulepszaczach i broniach a o samym expie zacznij czytac ze zrozumieniem nikt nie twierdzi (z wyjatkiem ciebie) ze tu tak fajnie sie expi ... i wgl nie ma co porownywac Dia**** bo to kur*** nie jest dia**** tylko Tinesha ... zacznij ogarniac ;)

nie wie ktos moze czy na TS nie ma kogos z administracji ? nie znam ip ts ;) a moze ktos tam bedzie i odp na pytania :) lub wbije na mpc

Opublikowano

Nwm czy ty taki ulomny ,czy tylko udajesz... ,ale chyba te pierwsze.

Zrob nam to przyjemnosc i idz do kuchni sprawdz czy tam cie nie ma... .

kolego nie chce sie klucic pod tematem bo to sensu nie ma ... ale nie wspominalem o ulepszaczach i broniach a o samym expie zacznij czytac ze zrozumieniem nikt nie twierdzi (z wyjatkiem ciebie) ze tu tak fajnie sie expi ... i wgl nie ma co porownywac Dia**** bo to kur*** nie jest dia**** tylko Tinesha ... zacznij ogarniac ;)

nie wie ktos moze czy na TS nie ma kogos z administracji ? nie znam ip ts ;) a moze ktos tam bedzie i odp na pytania :) lub wbije na mpc

Z tego co kojarze to oni wgl. ts nie podali, wiec nic z tego.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Nwm czy ty taki ulomny ,czy tylko udajesz... ,ale chyba te pierwsze.

Zrob nam to przyjemnosc i idz do kuchni sprawdz czy tam cie nie ma... .

Z tego co kojarze to oni wgl. ts nie podali, wiec nic z tego.

wczoraj podawali w grze ;) tylko pamietam ze dlugi on nie byl ;/ a szkoda bo moze tam czegos bysmy sie dowiedzieli natomiast bez tego musimy czekac na info ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...