Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie ktoś dlaczego jak odpalam Autopatchera i się ładuje to wyskakuje coś takiego " Patcher otworzy się jeszcze raz " I potem się wyłącza wszystko i jakieś okienko wyskakuje.

Opublikowano

Powie ktoś dlaczego jak odpalam Autopatchera i się ładuje to wyskakuje coś takiego " Patcher otworzy się jeszcze raz " I potem się wyłącza wszystko i jakieś okienko wyskakuje.

Wtedy powinien się uruchomić ponownie patcher jak informuje komunikat.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Wtedy powinien się uruchomić ponownie patcher jak informuje komunikat.

No i jak się uruchamia to po chwili się wyłącza i wyskakuje jakieś okienko, potem wstawie SS.

Opublikowano

- klient sciaga sie 10h przy prędkości interetu 250 mb/s

- pobugowanyt client gry

nie polecam i nie zagram 

To pewnie dlatego ze duzo ludzi sciaga go na raz. Pobierz idm i pojdzie z pelna predkoscia.

Ile ludzi na serwerze jest online?

Opublikowano

Mi wszystko działa ale mam mały problem mianowicie gdy nacisnę start wyskakuje taki komunikat o.O

77833949172868315286.png

Wyłącz antywirusa, zainstaluj net framework który znajduje się w paczce i przenieś clijenta do C:/Program Files i powinno działać.

slgbil.jpg

Opublikowano

Mi wszystko działa ale mam mały problem mianowicie gdy nacisnę start wyskakuje taki komunikat o.O

77833949172868315286.png

Spróbuj jako administrator :D Lub w zgodności z Win XP SP3 ;) Ale póki co chyba znów jakiś atak ;p

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Ach te dDoSy.... Znowu ktoś czyści konkurencję.... ;x

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Ale widać, że serwer jest siebie warty bo konkurencja się boji ; ) No cóż, trzeba to przeżyć ;)

@Edit

Już można się logować

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, zainstaluj net framework który znajduje się w paczce i przenieś clijenta do C:/Program Files i powinno działać.

Nie pomogło i to.

Może ma ktoś inny pomysł??

Opublikowano

Nie pomogło i to.

Może ma ktoś inny pomysł??

Może reser kompa pomoże :D Uruchom jaki Administrator :D A jeśli nie to napisz na PW to dam Ci linka do Patchera innego.

slgbil.jpg

Opublikowano

Proszę o pomoc bo już wszystkiego próbowałam i dalej nie działa :
mam zainstalowany framework i mi nie działa i mam tez klienta w programy files resetowałam tez kompa i dalej wyskakuje to http://www.iv.pl/images/85098811606885020905.png
chyba już wszystko robiłam próbowałam wyłączać wirusa , dawałam folder do wykluczeń , i dalej to gówno wyskakuje nie wiem czemu jak mam frameworka zainstalowanego tego co był w folderze z gra co robić :(

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Może reser kompa pomoże :D Uruchom jaki Administrator :D A jeśli nie to napisz na PW to dam Ci linka do Patchera innego.

Dzięki za pomoc ale nic dalej nie działa.

Serwer widać nie nadaje się do niczego skoro na samym początku dużo osób ma problem z clientem.

Nigdy nie miałem takiego problemu tylko tutaj.No nic trzeba poszukać innego serwera bo ten to widać niewypał. :D

Opublikowano

Witam pobrałem clienta i gdy odpalam pojawia mi sie komunikat wszystko znika i pojawia sie bląd "System windows nie moze odnaleść pliku " w tym momencie powinna uruchomić sie gra więc co jest?

70489962284954469327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...