Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(Win7) Patcher ani pierwszy, ani drugi, ani trzeci nie działa... Albo jakiś błąd 500 (wewnętrzny błąd serwera), albo zamula całkiem przy włączeniu. .Net zainstalowałem... Strona też chodzi raz na 2 minuty.

Sygnatura.

Opublikowano

Ciekawe czy wkońcu kiedyś naprawią tego patchera/klienta bo ludzie z win 7/8 nie moga pograc. Elo Narazie Neutral ,a tak fajnie się zapowiadało a wyszło jedne wielkie gówno z tym patcherem. Administracja nic z tym nie robi ...

Opublikowano

mi wszystko git działa nie musialem nic sciagac tylko wlaczylem patcha mam win 7 ale szukam wh albo nieodpychania;)

Opublikowano

sama prezka OK ale reszta ......

klient zwalony az milo, pachowanie i bledy doprowadzaja mnie do szalu, jakby nie mozna bylo zwyklego start zrobic

w samej grze :

150sm na start, no super prezent z tym ze za 150sm nic sie w IS nie kupi, bo najtansza rzecz za 200sm :D zbrojki , bronie i pety za niezla kase tam sa a bez nich raczej nic sie w grze nie osiagnie czyli serw typowo pod IS

% na ulepszanie niby 50% ale ulepsza tak 1/5 czyli nie za czesto, malo tego by np ulepszyc zbrojke na 90lvl potrzeba ulepszacze ktore dropia na mapkach 125+ , no jaki ku....a bezsens ! to samo z konarami u biologa, oddalem na 90lvl ale kamien po nich dropi na mapce od 125lvl. a sam system ulepszen ? zbrojka co 10lvl inna, i ulepszacze na poszczegolne +7+8+9 a moze i wiecej

serwer fajny ale dla kogos kto ma pro lacze, walnie z 300zl w IS i jest no live-m :D

do up: na lapku mam xp i tez du...a bledy po koleji jak na windowsie 8

Opublikowano

Miałem problemy tak jak wy ale folder przeniosłem do Program files wrzuciłem nowego patchera który jakiś użytkownik udostępnił również zainstalowałem net.4 reset kompa. Wchodzę w folder włączam plik eloth_1pl.exe i działa bez żadnych problemów.

Opublikowano

Miałem problemy tak jak wy ale folder przeniosłem do Program files wrzuciłem nowego patchera który jakiś użytkownik udostępnił również zainstalowałem net.4 reset kompa. Wchodzę w folder włączam plik eloth_1pl.exe i działa bez żadnych problemów.

Jaki Windows masz?.

Opublikowano

Proszę o pomoc bo już wszystkiego próbowałam i dalej nie działa :

mam zainstalowany framework i mi nie działa i mam tez klienta w programy files resetowałam tez kompa i dalej wyskakuje to http://www.iv.pl/images/85098811606885020905.png
chyba już wszystko robiłam próbowałam wyłączać wirusa , dawałam folder do wykluczeń , i dalej to gówno wyskakuje nie wiem czemu jak mam frameworka zainstalowanego tego co był w folderze z gra co robić :(

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Spotkał ktos się z błędem w patcherze o nazwie "5 wystąpił wyjątek żadania klienta Webklient" ? mam Win 8

Opublikowano

1/2 ludzi która chciałaby tu pograć nie może włączyć clienta, dlaczego ? Bo szanownej administracji nie chcę się ruszyć dupy i zrobić normalnego startu.

pozdro600

aqu1.jpg
Opublikowano

Chcialem wejsc na serwer, zobaczyc, ocenic, no ale coz, nie wejde bo co chwile bledy z clientem wywala.. Mam nadzieje, ze ogarniecie to jeszcze dzisiaj, tak, aby inni mieli szanse na normalny start.

Opublikowano

mam zainstalowany framework i mi nie działa i mam tez klienta w programy files resetowałam tez kompa i dalej wyskakuje to http://www.iv.pl/images/85098811606885020905.png
chyba już wszystko robiłam próbowałam wyłączać wirusa , dawałam folder do wykluczeń , i dalej to gówno wyskakuje nie wiem czemu jak mam frameworka zainstalowanego tego co był w folderze z gra co robić:(

eh widać ze administracja olewa graczy od wczoraj proszę o pomoc nie wiem mogliby dać jakiś lancher czy coś dla graczy co maja problemy, a dużo jest takich osób która by sobie chciała pograć .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

chyba już wszystko robiłam próbowałam wyłączać wirusa , dawałam folder do wykluczeń , i dalej to gówno wyskakuje nie wiem czemu jak mam frameworka zainstalowanego tego co był w folderze z gra co robić :(

eh widać ze administracja olewa graczy od wczoraj proszę o pomoc nie wiem mogliby dać jakiś lancher czy coś dla graczy co maja problemy, a dużo jest takich osób która by sobie chciała pograć .

weź po prostu clienta przenieś do innego folderu na dysku, miałem to samo :)

Opublikowano

Co to ma być??? administracja ma wszystko w dupie , od startu nie widziałem ich w grze , wiadome dla nich liczy się tylko kasa .... W grze bug do bugu ... te rano sobie grałem i logowanie padło , teraz wchodzę a tu taka coffka ,ze aż zal tu grac .

POZDRO DLA SUPER ADMINISTRACJI hahahahahhahahahahahahhahahahahha

Opublikowano

Szczerze, administracja się nie stara o serwer ale opłaca się grać ludzi gra sporo na każdym ch w m1 po 20 osób + wszyscy expią ; > duża ilość graczy jest.

Opublikowano

Ciśniecie na adminów, tyle że to nie do końca ich wina, tyle ludzi się loguje, wszędzie full.. ciekawe czy Wy byście to ogarneli..

Opublikowano

No to prawda, admini olewają serwer. W prezce nie siedzą, w grze ich nie ma, na forum też się nie udzielają... Bugów masa, nie ma komu naprawiać. Pewnie liczą hajs, kiedy my jeszcze liczymy na to, że poprawią wszystko... Skarg? mnóstwo! Reakcji adminów? 0! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...