Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka do czego te porty i ip?

Być może do moda, albo kolega umie używać programu jakiegoś i chciał się pochwalić.

NIE DZIAŁA.........................

ps. ile osob online

Na każdym channelu w każdym mieście jest duża ilość osób, expowiska do 135 lvl - wszystkie zapchane.

Na oko gra bardzo dużo osób.

Warto, zapraszam ! ;)

Opublikowano

Sporo jeszcze muszą naprawić na serwerze np.

1. Mapa od 125lvl nie leci exp.

2.Poprawić drop niektórych ulepszaczy np . Mapa Skarbów.

3. Mapa z metinami jest ale na tej mapie z niektórych metinów nic nie dropi.

Tyle zauważyłem jak na razie ;D

Ale serwer oczywiście polecam przyjemnie się gra .

Opublikowano

Metiny, to jak i drop to jest w ogóle masakra.. ninją ni chuja, nic nie ubijesz, a mam full eq do expa, w isie jest wszystko, forum na MyBB... exp o 100% przydałoby się zwiększyć, ludzi fakt, jest dużo, ale administracja.. " postawimy serwer, napchamy wszystko do is, i miejmy wyjebane "...

PVP - żenada.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Jest masa bugów tyle że nie da się zliczyć , problemy z clientem , administracja nie ogarnia a mimo to jest tyle ludzi dziwi mnie to że nadal siedzą na takim serwerze

MegaRocku powiem ci grzecznie, abyś się wyniósł na swój illusion, ponieważ wiem, że nawet nie zajrzałeś na serwer.

Na serwerze gra około 1000 osób, jest bardzo fajny klimat, a bugi są, ale można normalnie grać.

c8f7.png

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny, ale bugi przeszkadzają na prawdę. Niech admin się w końcu tu wypowie.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny, ale bugi przeszkadzają na prawdę. Niech admin się w końcu tu wypowie.

Zacząłem robić eq, broń na 125 + lvl ma taki sam dmg co truta -_-....

BUG NA BUGU.

Opublikowano

serwerek zapowiada się fajnię właśnie go ściągam ;) Mam nadzieje że zostanę tam na dłużej. Jest gdzieś lista maxymalnych bonusów?

Opublikowano

Admin masz 3 rzeczy do zrobienia!!!: 1.Poprawić Bugi. 2.Dodać licznik na strunkę. 3.Dodać Lunchera żeby można było odpalić 2 Metki. Zajmij się tym bo na serwie gra ponad 1k graczy szkoda żeby przez takie drobnostki poodchodziły :/ Ps. Czemu nie mogę pisać przez `Napisz` Tylko muszę wchodzić na `Więcej Opcji` -,- ?

erfgreg.png

Opublikowano

Linki w code - Generator

Czas do 1500

ślepy jesteś? Na początku jest.

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Pozdrawiam "Ciastek-GM" który mówił że da się wykryć BS w logach ;)

I że zablokował mnie na SB ponieważ chciałem wymienić EQ, a dział to już stworzyli..

Tak samo patcher, jest on z ep*p, stopkę usuneli i podjebali dla siebie, no nieźle, oby tak dalej.

80% ludzi ma problem z patcherem (ja już nie mam)

PVP jest masakrycznie nie wyrównane, nie polecam grania na tą chwilę.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

On mi wogle nie dziala Pisze www.eloth.pl i mi sie ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje ładuje i chuj nic.

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...