Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy starty nowych serwerów jeszcze was nie nauczyły, że są ataki, przeciążenie!? Chopaki wystartowali o czasie i jest dobrzze, a to, że są ataki to nie do nich ; ) Jeżeli macie błędy, spróbujcie pobrać nowego patchera, uruchomić w zgodności z XP SP3 lub wyłączyć antywirusa

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server Off????

50442140989713903247.png

Opublikowano

Ogólnie mówiąc to serwer to prawie taki sam jak Xenox, czy Argentus (może wzbogacony paroma nowymi rzeczami), a tak to prawie identyko na pierwszy rzut oka ;)

Opublikowano

Mi wszystko działa.

Nadal mi nie podałeś ip ts abym Cie zddosował :/

Jakie królestwo grasz? :P

Hakierstwo hurrwa, tylko ddoski w głowie.
:(

@@

Pytanie, wszystko mi się spatchowało, a nie mogę gry odpalić " nie działa start gry"
Miał ktoś coś takiego ?

Opublikowano

Jprdl....... Jak to wkur... za przeproszeniem... Ludzie no Dajcie New Klienta ,bo tu można się bawić przez tydzień z tymi błędami Klienta............

Opublikowano

Hakierstwo hurrwa, tylko ddoski w głowie.

:(

@@

Pytanie, wszystko mi się spatchowało, a nie mogę gry odpalić " nie działa start gry"

Miał ktoś coś takiego ?

mam tak samo i nie wiem nawet co robi.ć taki . kilent :D

Opublikowano

Ja pierdole chciałem pograć i dupa.Strona nie działa patcher nie działa....

50442140989713903247.png

Opublikowano

Już działa..

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Myślałem że sobie pogram, ale ten patcher doprowadza do kurwicy.. Zmieńcie go, albo dajcie obejście.. Tracicie wielu graczy..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Pobierz nowego patchera, i to nie błeędy clienta tylko waszych komputerów :)

PATCHER JUŻ JEST ZMIENIONY, POBIERZCIE NOWEGO

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

no ten klinet jest chujowy juz od samego poczatku jakies problemy 1 raz taki klinet widze ze tyle zachody z NET framework....

92918680285611799229.png

Opublikowano

Pewnie tak, jak to na początkach serwera :D Dzisiaj to ja się nawet nie przymierzam do gry :P Wystartował planowo, teraz ataki, niedługo będzie spokój

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Pobierz nowego patchera, i to nie błeędy clienta tylko waszych komputerów :)

PATCHER JUŻ JEST ZMIENIONY, POBIERZCIE NOWEGO

Weź sie w łeb jebnij, jak mamy nowy patcher ściagnac jak strona off....

Opublikowano

No cóż początki zawsze są ciężkie, zobaczymy po ilu dniach będzie wszystko dobrze, wszystko ustąpi to wtedy może zagram ;3

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Zagrałbym ale już się zawiodłem na GL S2 ze względu na te 50k bryłek co tam latają po serwie :D

Z ciekawości sprawdzę może w nocy jeśli będzie działał.

Ogólnie prezentacja przyciąga :)

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...