Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierzcie nowego patchera z strony głównej i musicie odpalać metina plikiem eloth_1pl.exe . Ponieważ tamten patcher jest zepsuty pobierzcie też net.4 zainstalować i reset kompa i na komunikat z antywirusa albo bierzcie "brak czynności " lub poprostu go wyłączcie ponieważ usuwa plik ***.exe . Mam windowsa 7 i u mnie tylko instalacja net.4 i pobranie nowego patchera wystarczyła a i oczywiście dodanie do wyjątków ten plik .

Pomocnik
Opublikowano

Jedynym minusem serwera jest administracja, która nie stara się poprawić bugów w grze. Na mapie 125 lvl nie leci exp, mnóstwo bugów.

Opublikowano

Na serwerze cały czas liczba osób +/- 1000 ;) około 13 była masa, chodząc po V2 trudno znalesc wolnego spota to samo na mapce od 95lv.

Serwer jest świetny, lecz występuje kilka bugów* zacząłem dziś grę i polecam serwer udało mi sie wbić 115lv bez żadnych problemów i dorobić sie bardzo fajnego eq ! Wielki + dla serwera ! Polecam !

Opublikowano

Serwer MEGA zapraszam wszystkich czytelników bo jest warto!! Są ataki DDos ale serwer szybko wraca i się myślę że nie podadzą łasce DDos Zapraszam na serwerze jest gorąco :)

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Powiem tak. Serwer godny uwagi i gra się całkiem przyjemnie.

Niestety skurwiały client pozwolił się włączyć tylko 3 razy. Nie wiem w czym jest problem bo pierwszy raz się z czymś takim spotykam.

Inną rzeczą którą byłem wstanie zauważyć to zepsute bony w itemkach. Niektóre zabrane i niektóre gdzieniegdzie dodane.

Buguje się renifer. Niby jest ale exp mu nie leci więc trzeba jeszcze raz przywołać itd.

Ziny w av1, nagi na sohan. Brak tp do red lasu.

Banda bs'owców którzy jeszcze bezczelnie się z tym obnoszą po głównym.

Metiny w av1 schodzą na hita i nic z nich nie dropi oraz żaden mobek się nie pojawia.

Z pierścieniem anty-exp się nie spotkałem ale to raczej jest zamierzenie twórcy.

(To są bugi które znalazłem być może przez 2h grania na serwerz gdzie dobiłem 84 lvl)

Ogólnie nawet fajnie by się grało jakby się dało grać.

Ah nie zapomnijmy u "zajebistym" systemie ulepszania"

Z truty, śmierco z bonusem na ludzi. Z broni 65 chyba się nic nie robi ale tego nie jestem pewny.

Opublikowano

Trwa konserwacja serwera, pewnie naprawiają swoje niedociągnięcia.

Bardzo miło się gra i fajny jest klimat na serwerze.

Bardzo mnie przerażają metiny w v2, ponieważ mają strasznie dużo hp i trzeba je bić w 3 osoby. :(

Może ktoś z Was wie, jakie są bony na wężowe?

c8f7.png

Opublikowano

Trwa konserwacja serwera, pewnie naprawiają swoje niedociągnięcia. Bardzo miło się gra i fajny jest klimat na serwerze. Bardzo mnie przerażają metiny w v2, ponieważ mają strasznie dużo hp i trzeba je bić w 3 osoby. :( Może ktoś z Was wie, jakie są bony na wężowe?

Zalezy kim grasz na wezowe najlepiej 50atak/10 int gdy jestes sura a wojem 50 atak/15 potwory/hp

Opublikowano

Oplaca sie zagrac ?? Gra 500+ ?

Jak uruchomisz clienta to graj,bo dużo osób ma problem z ich clientem jakby ciężko było zrobić im normalnego ale to szczegół ^_^

@anty

Kiedy zostanie udostępniony nowy client albo jakiś launcher.

Opublikowano

Jeżeli macie problem typu, Eloth.exe przestał działać to spróbójcie wypakować klienta na inny dysk. Mi na D zadziałało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...