Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem clienta i gdy odpalam pojawia mi sie komunikat wszystko znika i pojawia sie bląd "System windows nie moze odnaleść pliku " w tym momencie powinna uruchomić sie gra więc co jest?

Mozliwe , ze antywirus usunal ci jakis pliczek dodaj folder do wyjatkow. Tutaj masz link jak to zrobic

http://forum.eloth.pl/thread-1014.html

bez linków wychodzących.

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu mi pisze " Server nie jest jeszcze otwarty" jak próbuje się zalogować ?

................

Opublikowano

Ludzie rozumiem, że nie chce wam sięczytać całego tematu, ale przeczytać poprzednią stonę to nie problem, albo 3 posty wyżej, żeby się dowiedzieć, że logowanie pewnie padło -.-

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Ludzie rozumiem, że nie chce wam sięczytać całego tematu, ale przeczytać poprzednią stonę to nie problem, albo 3 posty wyżej, żeby się dowiedzieć, że logowanie pewnie padło -.-

Nie działa ten je...y client!! Robiłem wszystko! dodałem do wyjątków, uruchamiałem jako admin, wyłączyłem antywira, instalowałem Net 4, nic...weźcie z tym coś zróbcie ludzie...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Ta zabawa ratami i dniem z nocą, to też illusion? ;x
Ja chyba poczekam 2-3 dni, bo z tymi ratami co teraz są, to jest serwer medium co najmniej ;/

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie szkoda ze tylko na Prezentacji :/ ale jak zobaczyłem IS´a to mowie nie dziekuje serwer total pod kase jak ktoś ma kase i lubi wydawać na takie bzdety to polecam a tym co nie lubia wydawac kasy to nie polecam ;)

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie szkoda ze tylko na Prezentacji :/ ale jak zobaczyłem IS´a to mowie nie dziekuje serwer total pod kase jak ktoś ma kase i lubi wydawać na takie bzdety to polecam a tym co nie lubia wydawac kasy to nie polecam ;)

Jak te itemy co są w isie to lajtowo możesz skombinować w grze.

Więc po co wydawać kase ziomek ?

Lepiej na siebie popatrz i podziękuj za życie.

Opublikowano

W hełmie są zwalone bony tzn nie takie jak na pl i dodatkowo w zbrojce brakuje wartości ataku i szansy na odbicie ciosu.

Opublikowano

"Pojawiła się nowa wersja patchera.

W celu zaktualizowania patcher uruchomi się ponownie."

Tak mam od 10 godziny, ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

Jedyny minus to zdobywanie ulepek... Perły lecą jak krew z nosa. I dodatkowo na ulepszenie na epika potrzeba 20b. ;)

@up

1k+

Opublikowano

Opłaca się zaczynać :D

Takie pytanie.

Grałem niedawno i teraz jak odpalam to się zamyka proces ktoś wie o co chodzi?

JI5Zwld.png

Opublikowano

Mogliby dodać normalnego lunchera a nie jakiegoś patchera przez którego większa połowa graczy ma problem i nie może wejść do gry.

Wszystkiego już próbowałem i nadal błedy są z clientem.

Mam dodany folder z clientem do wyjątków i wyłącze zapore to gra się uruchamia,po kilku minutach automatycznie zapora mi się włącza(to jest bezpieczeństwo od antywirusa że nie można na dłuższą chwile wyłączyć zapory) to wyłącza gre <_< A gdy zapora jest włączona i próbuje uruchomić grę to antywirus usuwa patchera chociaż mam dodane do wyjątków go.

To już staje się pomału denerwujące.

Więc albo administracja coś z tym zrobi poda coś normalnego albo z serwera zrezygnuje dużo osób przez głupiego clienta.

Opublikowano

Nie ważne z jakim patcherem zawsze ten sam błąd, albo mi się ciągle resetuje albo ceNoUJv.png

Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Nie ważne z jakim patcherem zawsze ten sam błąd, albo mi się ciągle resetuje albo ceNoUJv.png

Wie ktoś o co chodzi?

Mam ten sam problem i jak narazie nic nie mogę z tym zrobić a próbowałem już chyba wszystkiego.

Więc albo podadzą nowego clienta albo stracą dużą ilość graczy.

@edit

Teraz strona nie działa ani patcher hahaha :DxD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...