Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy Na serw. Naprawdę warto.Miły Exp. Duzo Luda.I Wgl Ogarnięty serw chociaz mała przerwa, na każdym starcie musi być przerwa żeby coś poprawić.

erfgreg.png

Opublikowano

maja czas do 19:26

Administracja nawet sie nie odezwie

Moj hamachi lepiej dziala.. (nie liczac ddos na nich)

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

ok koleś piszesz że na Xp zgodność z SP3 ale niektórzy mają W7 i nie działa ze zgodnością

Opublikowano

ok koleś piszesz że na Xp zgodność z SP3 ale niektórzy mają W7 i nie działa ze zgodnością

Sam mam 7, wysatrczy wejść w zgodnosć i tam ustawić żeby uruchmiało się ze zgodnościa z Win XP SP3 ;__;

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

@QueTT nakurwiaj dalej ten serwer jest nie warty gry administracji nawet nie ma na ts3 żadnego kontaktu ciągłe błedy z patcherem i clientem zero zainteresowania się graczami :)

25882742851494339906.jpg

Opublikowano

Ymmm ,będzie nowy klient obejście czy cos.. ,co chwile inne błędy w tym patcherze nie wbije na serwa chyba. a grałem ach 5min !!!! a serwer fajny.. tylko tego klienta zyebaliśta :D Wypakowywałem na nowo ,zmieniałem zgodnośc Itp Net Frameworka mam Zainstalowanego ... no nic a nic ;/ Czekam na NEW Klienta albo POMOC !:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...