Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki to takie mieszane: mexilia + xenox

Dla tych co nie wiedzą:

od 75 do 95 idziecie na środek sohan i tam macie mooby z mapy 95 expicie w 5-10min do 95 i macie nową mape ^^

Wbiłem 104lv(Niedzwiedz) i już mi sie dalej nie chce.. na mapie metinow mooby bija po 10-20k i nie idzie ubic (nie wiem jak z buffem)

Z tego co mi sie wydaje serwer postawiony tylko pod kase.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Tia... Niestety ludzie nie ogarniają, że to nie wina GM'a (mam na myśli bugi z grafiką). Ale myślę, że jak serwer się ustabilizuję, to nawet Ci co teraz tak narzekają, to za jakiś tydzień-dwa wrócą.

Opublikowano

To nie jest zabawa tylko włamanie sie do bazy serwera serwer jest nie warty gry szybciej padł niż powstał :D jeśli nie padnie to bedzie max 50-100 osób online :)

25882742851494339906.jpg

Opublikowano

mylisz sie moj kochany, na serwie będzie grało tyle osób ile grało odejdą jedynie statsy których obchodziło wbicie jak najszybciej max lvl, wieszkość graczy jestem pewny ze zostanie bo administracja bardzo szybko radzi sobie z problemami.

Opublikowano

Na serwer włamał sie gracz o nicku GuMiS. Jest on znany z bycia "hakerem bonzo" czyli zhackuje wszystko. Skoro dorwał się do Eloth, to znaczy ze nie pogramy na nim. Niestety tak jest, ale dzisiaj w swiecie metina gumis decyduje gdzie gramy a gdzie nie...

Opublikowano

rzal co to ma byc?

Bije sobie potfory a tu jakas dyskoteka sie robi.

Zrubcie cos z tym bo nie da sie grac

Hahahha ortografia :)

Łap przyda Ci się :

http://so.pwn.pl/

slgbil.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie moge wbic nas serwer a logowanie niby ON? 0.o

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Dlaczego nie moge wbic nas serwer a logowanie niby ON? 0.o

Podobno jakieś ataki były na serwer.

slgbil.jpg

Opublikowano

@up

Teraz to najmniejszy problem ;)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

A powie mi ktoś jak odpalić tego zje******** clienta ? po otwarciu autopatchera pobiera jakieś tam pliczki, potem wyskakuje komunikat "Patcher uruchomi się ponownie" a za chwile z folderu gry znika plik Eloth.pl.exe i koniec ..

Opublikowano

A powie mi ktoś jak odpalić tego zje******** clienta ? po otwarciu autopatchera pobiera jakieś tam pliczki, potem wyskakuje komunikat "Patcher uruchomi się ponownie" a za chwile z folderu gry znika plik Eloth.pl.exe i koniec ..

antywirus off

@edit

50% szans na ulepszenie a zjarało 7 razy pod rząd i wcale nie zwalnia ;) ciekawe..

Opublikowano

antywirus off

@edit

50% szans na ulepszenie a zjarało 7 razy pod rząd i wcale nie zwalnia ;) ciekawe..

Wyłączenie Antywirusa nie pomaga.. po co im autopatcher ? Normalnego clienta zrobić i jak trzeba to dać łatki a nie z patcherem sie pierdolic

Opublikowano

Rozumiesz zamocie że wyskakuje mi pierdolony komunikat tylko i nie da się kliknac start gry ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...