Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie moge kliknac " start gry " w tym patcherze...

AW : skad ebony ?

poczekaj, 2 razy się paczuje

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

poczekaj, 2 razy się paczuje

Czekam juz 10 min, kolega to samo :)

Patcher nie dziala, z tego co sie orientule lagi niesamowite, szept, handel nei dziala, tez jest bug na yang, maly bo maly ale jest :) czekam do 18;30 mam nadzieje ze sie ogarniecie bo ekipa 18sto osoba odchodzi

Opublikowano

Nie da się odpalić patchera ani wejść do gry bo jakieś błędy wyskakują , choć mam NF i 1h wcześniej mogłem odpalić metka a teraz nic , binki też niema żeby przerobić na exe , może ogarnijcie pierw to ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nie tylko ja inni też tak mają

wystarczy pobrac ze stronki nowego patchera i problem znika z brakiem "start"

Opublikowano

Ja ich podziwiam już za to, że serwer wystartował planowo o godzinie 18 :) A to, że na początku są atki i duże przeciążenie to przejdzie :)

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

no lolek co to jest pobrałem kilenta a i tak sie pobiera z patchera od nowa ? i o jeszcze prędkość kosmiczna przy necie 10 mb po 30kb/s :D

up w folderze masz nad ikonką metka dotNetFx40_Full_setup... i zainstaluj to

Opublikowano

Ataki to normalka, na większości nowych serwerów, a zwłaszcza na takich jak ten które mają bardzo duże powodzenie. Jeszcze dziś lub maksymalnie jutro będziecie mogli grać normalnie - trochę wyrozumiałości... ;)

Opublikowano

Zajebiście serwer wystartował a niektórym wgl nie działa clijent.

Macie jakiś sposób na to:

tnog.jpg

Jest na c:>program files i nadal nie dziala caly antywirus wylaczony ??Co robic.

slgbil.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...