Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server pobił dziś rekord, na ox było ponad 1700online no no ladnie panowie :D tylko szkoda ze na oxie nie mozna bylo usiedzieć, bo lagi :D

mi tam wszystko chodzilo plynnie, kup komputer : )

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da mi ktoś działającego pathera?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Da mi ktoś działającego pathera?

Nie ma dzialajacego patchera ;) Musisz pobrac najnowszego clienta ze strony

mi tam wszystko chodzilo plynnie, kup komputer : )

Ja mialem taka zwieche na komputerze, ze 2 razy musialem go restartowac bo nie moglem OX'a odpalic takiego laga dostalem :D

Ten ze strony ma coś zwalone i nie zapamiętuje pasów :(

Nie jest zwalone tylko wycofalismy tą opcje poniewaz powodowala problemy z odpaleniem clienta u niektórych ludzi, a zalezy nam na tym, aby wszystkim sprawnie i bezproblemowo dzialal client gry :)

Opublikowano

Nie ma dzialajacego patchera ;) Musisz pobrac najnowszego clienta ze strony

Ja mialem taka zwieche na komputerze, ze 2 razy musialem go restartowac bo nie moglem OX'a odpalic takiego laga dostalem :D

Nie jest zwalone tylko wycofalismy tą opcje poniewaz powodowala problemy z odpaleniem clienta u niektórych ludzi, a zalezy nam na tym, aby wszystkim sprawnie i bezproblemowo dzialal client gry :)

no dobra pobiorę xD ale troszke czasu mi szkoda bo net nie za dobry

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

no dobra pobiorę xD ale troszke czasu mi szkoda bo net nie za dobry

Pobieraj z pierwszego linku, leci najszybciej ;)

Opublikowano

Naprawdę 1620 osób online?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

no wczoraj na ox bylo 1700 :D

@ NGS

gdzie oddaje sie cześci medalu i czy jak kupie brylki na allegro to administracja mnie zbanuje ? :)

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Oj coś chyba dzisiaj problemy z serwerownią, bo kilka razy wywaliło i teraz był błąd łączenia się z serwerem.

@Części medalu do Yu-hwana w m2 tylko nie wiem czy da się oddać gdy nie ma eventu włączonego.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Szkoda, że nie widziałeś tego filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=HR7z2YyBULM

ZabQ to zwykły pajac, i nie mówię tego w obronie Ascariala, bo mi to wisi, ale grając na wielu serwerach miałem okazję podpatrzeć tego gracza. Nie radzę się nim sugerować. $$ dawno mu przysłoniły horyzonty.

Co do Ascariala- polecam szczerze, nie żałuję że wróciłem. Póki co nie widzę żadnych bugów, zrobienie całego eq i zarobek jest swoistą przyjemnością. Nawet taki szczegół jak WO- na innych serwerach masa niepotrzebnych pięter, a tu zrobisz je w 10-15 minut wynosząc super drop. Misje fajne, nagrody ciekawe, ludzi ogromnie dużo (widać napływ nowych graczy i wracających po przerwie). Wszystko dopasowane- drop yang/itemków świetnie współgra z dropem ulepszaczy- jest ciekawy ale nie nużący. Serdecznie zapraszam, bo nie stracicie tu swojego czasu- serwer stoi stabilnie i ciągle się rozwija. Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie rozumie jak można tutaj grać, po tym jak ZabQ podsumował serwer [Z DOWODAMI, ŻE EQ Z NAVI JEST NA SERWERZE]. 

https://www.youtube.com/watch?v=S7I-QQEerPQ

Jeżeli po obejrzeniu całego filmiku nadal będziesz chciał grać na tym serwerze to:

albo jesteś kompletnym idiotą

albo dużo Ci płacą za nagrywanie z tego syfu. 

Gratuluje Ci wiedzy na temat serwera, filmik pochodzi sprzed paru miesięcy, a screeny z grudnia, wtedy za złamania w grudniu była cofka serwera DO ZERA, kto grał, ten wie jak było w rzeczywistości i od tego czasu nie ma już nic z tych rzeczy na serwerze, tak samo Adaś i jego koledzy pożegnał się za swoje akcje, obejrzyj sobie filmik uzytkownika wyzej. ZabQ to pazerna na kase swinia, chcial, aby Ascarial upadł kosztem Nostidlii, no ale cos mu sie nie udało :) Gdyby te słowa miały potwierdzenie w rzeczywistosci, na serwerze na pewno nie grało by teraz 1500 osob.

Naprawdę ;)

m1.png

Opublikowano

w grudniu była cofka serwera DO ZERA, kto grał, ten wie jak było w rzeczywistości i od tego czasu nie ma już nic z tych rzeczy na serwerze

W takim razie przepraszam. :) 

Jeżeli chodzi o bony - jak wchodzą? 

to jest medium pod easy czy medium pod harda?

Metin2

Opublikowano

W takim razie przepraszam. :)

Jeżeli chodzi o bony - jak wchodzą? 

to jest medium pod easy czy medium pod harda?

Wchodza tak samo jak w standardowych plikach, czy na PL'u. Co do serwera, jest to medium z elementami harda ;)

Opublikowano

@NGS moglbys udostepnic autopatcher.Przy wypakowaniu klienta wyskakuje duzo bledow i nie mam jak zagrac .

Pisalem juz strone wczesniej, ze patcher jest nieaktualny. Aby grac na serwerze, musisz pobrać najnowszą wersje clienta ze strony glownej serwera.

Opublikowano

@NSG moge kupic brylki z allegro czy sa kary za to ?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

@NSG moge kupic brylki z allegro czy sa kary za to ?

Za kupno nie ma kar, to chyba oczywiscie, aczkolwiek za sprzedaz jest ban na IP. Proponuje zapoznac sie z regulaminem serwera. Regularnie staramy sie wyłapywać sprzedających, takze uwazaj od kogo kupujesz, bo moze skonczyc sie banem przy transakcji dla osoby sprzedającej i tyle zobaczysz z zakupionych od niego bryłek ;) Dobrą i legalną alternatywą jest kupno np. peta lub Zbroi Azraela i sprzedaż go, jest to bardziej opłacalne.

Opublikowano

dzieki ale wiesz brylki w dobrej cenie sie krea teraz peta w is kupie za 30 sms a za brylki max 9zl i mam peta ;D

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Pisalem juz strone wczesniej, ze patcher jest nieaktualny. Aby grac na serwerze, musisz pobrać najnowszą wersje clienta ze strony glownej serwera.

Tak wiem lecz zaktualizowany klient rowniez nie ma autopatchera.Przy wypakowaniu mam duzo bledow,w konsekwencji przy logowaniu wyskakuja ''?????'' i tyle z mojej gry.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak wiem ale zaktualizowany klient rowniez nie ma autopatchera.Przy wypakowaniu mam duzo bledow,w konsekwencji przy logowaniu wyskakuja ''?????'' i tyle z mojej gry.

jakim programem wypakujesz?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...