Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PAre podstawowych pytan :

1.ile online po poludniu oraz okolo 1 w nocy

2.dam rade solo dungeony bosy metki bodym bez bufa ?

3.jakas klasa jets zawyzona lub zanizona w dmg skili  i hitow nie piszcie  o umiejetnosciach

4.jest cos  isie co daje przewage o pvp lub cos czego nie zdobede w grze

5.bronie na max lvl 103 ?  i ciezko o ulepszenie takiego

6.ciezko o perf eq 

bo nie moge tabelki bonow znalezc

7.da rade wybic sie od 0 bez isa i pomocy innych ludzi ?

5sc6.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PAre podstawowych pytan :

1.ile online po poludniu oraz okolo 1 w nocy 

2.dam rade solo dungeony bosy metki bodym bez bufa ?

3.jakas klasa jets zawyzona lub zanizona w dmg skili  i hitow nie piszcie  o umiejetnosciach

4.jest cos  isie co daje przewage o pvp lub cos czego nie zdobede w grze

5.bronie na max lvl 103 ?  i ciezko o ulepszenie takiego

6.ciezko o perf eq 

bo nie moge tabelki bonow znalezc

7.da rade wybic sie od 0 bez isa i pomocy innych ludzi ?

1.Po południu do 1700 online, o 1 w nocy nawet 700  :ninja:

2.Metki luzem jeśli zrobisz szafirową stalkę.

3.A nie wiem, ale archera chyba już naprawili.

4.Wszycho można kupić od graczy.

5.Niee, ja mam łącznie przegrane 3 i pół dnia rozłożone na 2 miechy, a mam już eq prawie jak Tream (może oglądałeś). Zarabiałem jedynie expiąc na metkach :P a jeśli zrobisz dwie postacie 60 lvl i staniesz na 90 lvl-u i będziesz chodził na WW, które luzem można solo zrobić to eq to będzie błachostka.

6.Bony wchodzą tak chujoooowo, że masakra, ale nadrabia się to tym, że w 2h (oczywiście jeśli naprawią drop) z metinów można wynieść 600-800 zmianek.

7.Gram tu solo, ani razu nie władowałem w IS - chciałem teraz, ale nie zrobię tego póki dropu z metinów nie naprawią. Wbiłem 112 lvl i eq dosyć dobre do expa, grając może z 2h dziennie ze sporymi przerwami, więc luźno  B)

io7e.jpg

Opublikowano

Smocze Skille wycofalismy ok tydzien temu, aktualnie pracujemy nad nowym systemem, ktory zastąpi ich bonusy.

To samo pisałeś jakiegoś miecha temu dokładnie to samo .. miał być system skilli bojowych i gdzie on jest ? Nima ; <

Jak nie umiecie tego zrobić to wycofajcie pomysł w 100% a nie co chwile obiecujecie i obiecujecie. Ja przez to was nie polecam bo cały czas obiecanki że będzie to będzie tamto a serwer jak miał pełno błędów tak nadal ma.

Opublikowano

Kim polecacie zaczac grac od poczatku? Aby ku nie kosztowalo 100KK i w miare latwo o eq. Fajnie jakby to byla jakas "inna" postac. Bo ciagle albo body albo wp biega. Oczywiscie zeby sie tez fajnie gralo ta postacia ;)

wbijam dzisiaj :) tylko czy nie boicie sie spadku ilosci online? Podobno za tydzien-/+ ma wyjsc ravia s2 i wtedy szkoda aby stad ludzie poszli a wiadomo ze tam maja taka reklame ze w dzien wytrzasna 3/4k luda.

Opublikowano

Kim polecacie zaczac grac od poczatku? Aby ku nie kosztowalo 100KK i w miare latwo o eq. Fajnie jakby to byla jakas "inna" postac. Bo ciagle albo body albo wp biega. Oczywiscie zeby sie tez fajnie gralo ta postacia ;)

wbijam dzisiaj :) tylko czy nie boicie sie spadku ilosci online? Podobno za tydzien-/+ ma wyjsc ravia s2 i wtedy szkoda aby stad ludzie poszli a wiadomo ze tam maja taka reklame ze w dzien wytrzasna 3/4k luda.

jebac isamu, ravia to gowno pozdro 

jest tu jeszcze endy w teamie???????????

Opublikowano

Ravia s2 ma być prawdopodobnie jeszcze bardziej trudniejsza. Nie wiem czy tak łatwo będzie o graczy.

Co do postu, może mental, bo ku naprawde tanie są.

Opublikowano

oki? gz ;/

388941403594515217730.jpg

na inne ch sie zaloguj ;d

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

jest tu jeszcze endy w teamie???????????

Nie, zastąpił go Destruct.

UP, dokładnie. Aktualnie trwa 15 minutowa przerwa techniczna, podczas niej wyeliminujemy ten błąd oraz zostaną wprowadzone poprawki w grze, wiecej informacji wkrotce u nas na forum.

Opublikowano

na inne ch sie zaloguj ;d

co ty nie powiesz ;p tyczy sie to rowniez ch1 ;] przy 600os online (wtedy) 2xch nie dzialaly wiec gz

Opublikowano

Nie, zastąpił go Destruct.

UP, dokładnie. Aktualnie trwa 15 minutowa przerwa techniczna, podczas niej wyeliminujemy ten błąd oraz zostaną wprowadzone poprawki w grze, wiecej informacji wkrotce u nas na forum.

Azprime, wkurwia mnie takie gadanie. Nie jestem w team od 4 miesięcy, odszedłem z własnej decyzji, nikt mnie nie wyjebał, a Destruct nie zastąpił mnie tylko rudiego. Myśl czasem co piszesz ludziom okej?

Opublikowano

Azprime, wkurwia mnie takie gadanie. Nie jestem w team od 4 miesięcy, odszedłem z własnej decyzji, nikt mnie nie wyjebał, a Destruct nie zastąpił mnie tylko rudiego. Myśl czasem co piszesz ludziom okej?

Fakt, moj blad w składni, ale nie napisalem, ze ktos Cie wyjebal ;)

Opublikowano

Takie to troszkę dziwne, nagle z 1000/1100 zrobiło się prawie 2000, chyba mi nie powiecie że to przez reklamę u Wallandera czy r3specta xD ... dalej nie wnikam hehe

Serwer sam w sobie polecam, jak znajdę czas to sam osobiście wrócę.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak naprawić ten błąd?

138691403617557922435.jpeg

pobierz klienta ze strony ascariala w nowym kliencie nie ma patchera

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Co zrobić jeśli ciągle wyskakuje mi błąd "Twoje konto jest już połączone"

Mam to samo, napisałem na pw do NGS, zobaczymy co poradzi na to ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam to samo, napisałem na pw do NGS, zobaczymy co poradzi na to ;)

Prawdopodobnie byles w m1 przy wywaleniu ch1 lub na jakiejkolwiek innej mapie podczas wywalenia ch2/3/4, takie sa tego skutki.

Sam przed chwila bylem na ascarialu tak sobie i nadal tak jak wtedy gdy gralem w m1 czasem nie dziala ch1 no i na reszcie map nie dzialaja ch2/3/4 - sporadycznie ale zdarza sie. 

Sie zastanawiam czemu akurat tak, a nie np. odwrotnie. ^^

Opublikowano

Prawdopodobnie byles w m1 przy wywaleniu ch1 lub na jakiejkolwiek innej mapie podczas wywalenia ch2/3/4, takie sa tego skutki.

Sam przed chwila bylem na ascarialu tak sobie i nadal tak jak wtedy gdy gralem w m1 czasem nie dziala ch1 no i na reszcie map nie dzialaja ch2/3/4 - sporadycznie ale zdarza sie. 

Sie zastanawiam czemu akurat tak, a nie np. odwrotnie. ^^

Dokladnie, kolega swietnie to podsumowal, aktualnie pracujemy nad rozwiazaniem tego problemu, w ciagu 24h będzie naprawiony ;) Aczkolwiek można grać bez przeszkód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...