Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam grę na serwerze i mam takie pytanie czy na w późniejszej fazie gry potrzebujemy buffa i czy najlepiej robić go od razu razem z główną postacią?

Kiedy miałem jeszcze starą postać miałem do niej buffa. I powiem Ci że się przydaje :) Buffa możesz mieć od 30lvl'a ale nie wiem czy lepszym rozwiązaniem nie byłoby robienie go od początku razem z główną postacią:) Bo potem zaległości i zanim wyexpisz samego buffa to trochę zajmie :)

A buff na pewno się przyda w v2 czy dalej :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Ile ludzi srednio on line?

Teraz wakacje więc pewnie jakoś 1800 będzie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

W nocy zostaly wprowadzone zmiany na serwerze, poniżej znajdziecie listę.

- Dodano wejscie na OX od 30lv

- Dodano wspolny chat dla wszystkich krolestw.
- Dodano drop z metinow na mapach +85lv.
- Ulepszono drop z mobow na mapach +85lv.

----------------------------------------------------

Metin Próżności i Żaru

1x Obsydiam
4x szkata blasku 50% Szans
1x Kamień duchowy 20% Szans
1x szkatułka z zagadką 50% szans
20x Zaczarowanie przedmiotu 70% szans
20x Wzmocnienie przedmiotu 70% szans
Tajemnicza Szafirowa Szkatułka 50% szans
Tajemnicza Szmaragdowa Szkatułka 50% Szans
Jedno z KD +3/+4  50% szans

Metin Mroku i Gniewu:

Obsydian
2x szkata blasku 50% Szans
Kamień duchowy 20% Szans
Szkatułka z Zagadką 50% szans
20x Zaczarowanie przedmiotu 70% szans
20x Wzmocnienie przedmiotu 70% szans
Tajemnicza Amestytowa Szkatułka 50% szansa
Tajemnicza Szafirowa Szkatułka 50% szans
Jedno z KD +3/+4 50% szans

Opublikowano

Do czego jest Medal Bohatera? Mam 5 części i jak mogę go złożyć?

Yu-Hwan w m2, mozna go tylko skladac w czasie aktywnego eventu

Opublikowano

Zapraszam do gry !

Na serwer zawitałem po raz 2gi.

Przyciągnęła mnie bardzo duża ilość graczy - codziennie 1,7k ostatni wieczorem było 2k !! Oo

Jest kilka błędów ale admini ostatnio sporo działają i naprawiają co się da :>

@NGS

Kiedy naprawicie wyrzucanie ch1 ?:P

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Zapraszam do gry !

Przyciągnęła mnie bardzo duża ilość graczy - codziennie 1,7k ostatni wieczorem było 2k !! Oo

@NGS

Kiedy naprawicie wyrzucanie ch1 ?:P

Wszedlem teraz do gry i jest 1300 online wiec nie pisz ze codziennie gra 1700.
Opublikowano

Wszedlem teraz do gry i jest 1300 online wiec nie pisz ze codziennie gra 1700.

W godzinach szczytu gra 1700/1800 osob, wejdz sobie o 12/13 :)

Opublikowano

Mogę potwierdzić, że licznik dobija niekiedy do 2000 i na pewno nie jest podkręcany. Graczy jest masa i to cieszy, ponieważ jest z kim powalczyć, jest z kim wybrać się na dungeon.

Serwer polecam jak najbardziej, dopracowany i nie ma mowy, by szybko padł :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Mogę potwierdzić, że licznik dobija niekiedy do 2000 i na pewno nie jest podkręcany. Graczy jest masa i to cieszy, ponieważ jest z kim powalczyć, jest z kim wybrać się na dungeon.

Racja graczy jest sporo, ale na 100% nie ma tylu ile jest na liczniku, W shinso 3 osoby, w chunjo 0 a w Jinno ok. 300 z sklepami max to rozumiem 1700 innych expi, czy tam dropi ? Proszę Ciebie..., ja gram zbyt długo na prywatnych serwerach, by uwierzyć w takie brednie. Na moje oko jest max 1k 

NGS : dla pewności zrób screen'a z użyciem komendy  /w 

Pozdrawiam. 

xD 

Opublikowano

Racja graczy jest sporo, ale na 100% nie ma tylu ile jest na liczniku, W shinso 3 osoby, w chunjo 0 a w Jinno ok. 300 z sklepami max to rozumiem 1700 innych expi, czy tam dropi ? Proszę Ciebie..., jak gram zbyt długo na prywatnych serwerach, by uwierzyć w takie brednie. Na moje oko jest max 1k 

Pozdrawiam.

tutaj nie ma chunjo tylko seyonyong

Srij9JT.png

Opublikowano

tutaj nie ma chunjo tylko seyonyong

jeden kij..

Tak jak Gord nie uwierzę póki nie zobaczę ilości graczy za pomocą komendy, bez jaj.. 2,1k ludzi? I to tak z dupy jak wspomniałem parę postów wyżej. Nie jest to żaden hejt czy coś, tylko wyrażenie własnej opinii. Na moje oko +/- to jest te 1,4-1,5k graczy max..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Racja graczy jest sporo, ale na 100% nie ma tylu ile jest na liczniku, W shinso 3 osoby, w chunjo 0 a w Jinno ok. 300 z sklepami max to rozumiem 1700 innych expi, czy tam dropi ? Proszę Ciebie..., jak gram zbyt długo na prywatnych serwerach, by uwierzyć w takie brednie. Na moje oko jest max 1k 

Pozdrawiam. 

Jeszcze tego spaślaka przywiało tutaj...

io7e.jpg

Opublikowano

jeden kij..

Tak jak Gord nie uwierzę póki nie zobaczę ilości graczy za pomocą komendy, bez jaj.. 2,1k ludzi? I to tak z dupy jak wspomniałem parę postów wyżej. Nie jest to żaden hejt czy coś, tylko wyrażenie własnej opinii. Na moje oko +/- to jest te 1,4-1,5k graczy max..

to nie wierz. Karze Ci ktos?

Co, kazdy ma stac w m1 i najlepiej z numerkiem?

Graczy jest spokojnie do 2k. Widzialem jak bylo 2150. W m2 spoty zajete, metki tez, orki pustynia tak samo.

Polecam

Opublikowano

jeden kij..

Dojście Wallandera do teamu youtuberow to mocny pretekst do obrony przed podkrecaniem licznika, mogliby i zaszalec do 3000 bo Wallander ma ponad 9k widzów.

Co fakt to fakt, jak było ~1000 online to NGS chyba nawet pokazywal komenda, a teraz tylko opiera sie na tym liczniku.

to nie wierz. Karze Ci ktos?

Co, kazdy ma stac w m1 i najlepiej z numerkiem?

Graczy jest spokojnie do 2k. Widzialem jak bylo 2150. W m2 spoty zajete, metki tez, orki pustynia tak samo.

Polecam

Gdy było 1,1k-1,2k online to w m2/ dolinie/ v2 (wiadomo te wieksze na szponach)/ mapce 85  wszystkie spoty tez byly pozajmowane non-stop. Pod DC pelno ludzi było. Z dupy argument.

Nikt nie mowi, ze serwer jest beznadziejny - serwer jest dobry ale pozwalanie na boty czy podkrecanie licznika to buractwo.

Nie, nie mam na mysli filmiku z wiertarka - mam na mysli zwykle boty. 

Kiedy naprawicie wyrzucanie ch1 ? :P

Nie naprawią.

Problem występuje od kilku miesięcy i zawsze pisza, ze problem zostanie szybko naprawiony. 

ps  NGS polecil z czystym sumieniem juz ponad 10 z rzedu serwer oszustow, ktorzy co chwile zamykaja serwery i otwieraja nowe. 

Widac jak dba o graczy skoro ludziom takie serwery poleca.

Opublikowano

Da radę coś ugrać na tym serwerze Arczerem?

z  expem trochę trudno ale dał byś radę

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 18:00 na Inwazje Bossow! do 22:00 potrwa również promocja 30% więcej SM przy zakupie.

Zmiany w grze na dzień 29.06.2014

- Poprawiono ulepszanie Zbroi z 124lv +9 na 128lv +0
- Dodano Pakiet Doświadczenia na 24h do ItemShopu
- Dodano opcje Handlu na sklepie Atakiem, Życiem, Inteligencją i Obrona Boga Smokow
- Poprawiono dialog u Biologa z wyświetlaniem otrzymywanych nagród
- Zmniejszono minimalnie DMG Odrodzonego Wodza Orkow.

Już w najbliższym tygodniu na serwerze zadebiutuje nowy system Smoczych Skilli ;)

Opublikowano

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Rekord to 2189 ;)

Dzieki za opinie ;)

Zapraszam do gry !

@NGS

Kiedy naprawicie wyrzucanie ch1 ? :P

Pracujemy nadtym nieustannie od poltora tygodnia i szukamy rozwiązania problemu. Wygląda to na ataki ze strony konkurencji, channel nie pada, jedynie blokuje się połączenie na dany channel.

Opublikowano

Rekord to 2189 ;)

mogę wiedzieć kiedy padł rekord?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...