Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie tylko mam jeden problem. Kiedy wchodzę na dc to po jakiś 5-10 minutach mnie loga. ( sytuacja powtarza się za każdym razem kiedy wchodzę na dc). Mam najnowszego clienta. Czekam na pomoc ze strony administracji.

projekt.jpg

Opublikowano

Serwer super się prezentuje! Raczej zagram :)

no gra sie zaje*****e tylko all spoty pozajmowane pamiętam jak było 350+ online

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

@NGS

Ja sie pytam ile mozna czekac?

Zeby odpisaywac na forum w temacie macie czas,a ja mam problem ze zniknietymi itemami od okolo 5dni i 0 dezwu?

Juz odpisalem na PW, wybacz, ale zniknela mi Twoja wiadomosc gdzies w spamie, sporo PW od Was dostaje ostatnimi czasy.

Wszystko fajnie tylko mam jeden problem. Kiedy wchodzę na dc to po jakiś 5-10 minutach mnie loga. ( sytuacja powtarza się za każdym razem kiedy wchodzę na dc). Mam najnowszego clienta. Czekam na pomoc ze strony administracji.

Napisz u nas na forum, moze ktos znajdzie rozwiazanie na problem, wydaje mi sie ze jest on spowodowany Twoim komputerem.

Uwaga uwaga, prezentujemy liste zmian w grze na dni 25-30 Czerwca 2014.

Lista zmian w grze na dzień 25.05

- Dodano łączenie się ulepszaczy z Śnieżnego Lochu

- Poprawiono HP i DMG Władcy Zywiolow

- Zwiekszono czas przeniesienia po zabiciu Swandera w Snieznym Lochu

- Zwiekszono drop Legendarnych Smoczych Rubinow, Szafirow i Szmaragdow

- Dodano do ogólnego dropu PD na 1h.

- Dodano opcje handlu Olejkiem Nazwy i Pierscieniem Zastepstwa

- Zmniejszono minimalnie drop Kamieni Duchowych, aby ustabilizowac ich cene na rynku.

- Dodano drop z Ebonitowych Szkatułek

- Usunieto z dropu z Nosiciela Plagi niebieską perłe, aby ustabilizować jej cene na rynku.

- Dodano Wymiane KD na Roski u Kim Rima.

Lista zmian w grze na dzień 26/27.05

- Zostanie poprawiony drop z Kamieni Metin na +85lv

- Zostanie poprawione wyciąganie KD z Zbrojek na 124lv

- Zostanie poprawione ulepszanie setu 124lv +9 na 128lv +0

- Zostana poprawione bonusy w fryzurach typu Afro

Lista zmian w grze na dzień 30.06

- Zostanie dodany Nowy System Smoczych Skilli (Wiecej informacji wkrótce w specjalnym temacie)

Opublikowano

Czyli pdki teraz beda dropily ze szkat blasku ksiezyca,bo nie bardzo rozumiem ? :D

Dropia z bossow, dokladnie z tych, z których wczesniej dropił PDek na 30 minut ;)

Opublikowano

Wbilem ponownie i polecam.

2k online.

Tylko mam problem czasami jak tepam do m1 czy gdzies indziej to wyskakuje blad "runtime error c++" cos takiego i wywala z metina.

Odpalam metin2client, wczoraj pobralem najnowszego clienta.

Opublikowano

Wam tez tak jakos dziwnie zamula myszka w tym cliencie ( na starym bylo normalnie) ?

wejdz w config i odznacz Use Software cursor bo pewnie masz zaznaczone i dlatego Ci zamula :)

Opublikowano

wejdz w config i odznacz Use Software cursor bo pewnie masz zaznaczone i dlatego Ci zamula :)

ja nie mam zaznaczone i mi zamula

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Legalny exp bot na Ascarial

Dzięki. 

Widze, ze wreszcie przyznaliscie sie do tego, ze puszczacie wolno ludziom boty i nie potraficie ich wylapywac oraz banowac  wiec dla nowych graczy niech tez bedzie jakis bocik.

Good for you!

Opublikowano

Legalne haxy? ;/ no zobaczymy. Ale juz widze 1.5k z 2k typa na exp bocie.

Polecam serwer, wczoraj byl rekord online 2150-/+

Opublikowano

Legalne haxy? ;/ no zobaczymy. Ale juz widze 1.5k z 2k typa na exp bocie.

Polecam serwer, wczoraj byl rekord online 2150-/+

ogladales wogole te video baranie?

Opublikowano

Witam :)

Dawno mnie tutaj nie było, ale jak teraz zobaczyłem ten serwer to od razu zachciało mi się z powrotem w metka grać :)

Jinno, Wojownik Body, Didu.

Opublikowano

ogladales wogole te video baranie?

Brawo dla Ciebie... Naprawdę powinieneś dostać nobla za poczucie humoru. Myślałeś że napisałem to na prawdę? GZ. Nie musiałeś tego komentować, mogłeś sobie darować pionku.

@topic:

To jak to jest z tym C++? Nieraz jak się teleportuje do m1 czy na inne mapy to lag i wywala ;/ najnowszy client + odpalam przez metin2client

Opublikowano

Dobra dobra a już się wystraszyłem że na serio exp bota zalegalizowaliście prawie usunąłem klienta :D

PS błąd c++ to błąd aplikacji tzn metina (klienta) sami raczej nic nie poradzicie może ktoś powinien dodać łatkę bo coś się sypie. (Nie wywala tylko przy teleportacji)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Zaczynam grę na serwerze i mam takie pytanie czy na w późniejszej fazie gry potrzebujemy buffa i czy najlepiej robić go od razu razem z główną postacią?

Opublikowano

Zaczynam grę na serwerze i mam takie pytanie czy na w późniejszej fazie gry potrzebujemy buffa i czy najlepiej robić go od razu razem z główną postacią?

nie nie trzeba, moze do v2 stykna buffy zeby dobic na luzie 50 ale potem jest kompletnie nieprzydatny i tylko wszystko wydluza.

przynajmniej ja bodym z berkiem G az do 115 nie potrzebowalem w ogole - do 115 bo wtedy exp na mapie 115 byl "zepsuty" w pewnym sensie, administracja niedawno naprawila i mimo, ze maksy (jeszcze 125) padly w ciagu maks tygodnia to uznali, ze wbicie maksa zajelo graczom iles tam miesiecy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...