Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem klienta ze strony i nie wiem czy on jest najnowszy ale nie widze fryzur niektórych nie moge sie na ch1 zalogować bo przy wyborze postaci sie zacina ... Ktoś ma podobny problem?

Spatchuj clienta

1386175744-U112610.png
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spatchuj clienta

Client nie ma patchera, poczytaj wypowiedzi na poprzedniej stronie. Niech zrobi tak jak napisalem i bedzie dzialac bezproblemowo.

Opublikowano

Tak w ogóle - czemu od 100 lvl-a drop z metinów jest nagle tak żałosny ? 0 małży, dodania i zmianki tylko po 1 sztuce, nigdy więcej....Teraz wychodzi na to, że muszę zrobić postać 82 lvl by móc robić pt z główną postacią by zarabiać na WW...

Echh, czemu na każdym privie jest wymóg robienia dungeonów w pt ;(

io7e.jpg

Opublikowano

Widzę że czas powrócić na stare śmieci, mmm

* Dodajcie niekończąca się potke oraz pelkę. Zaoszczędzimy syfu w EQ.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam!

Gralem tu od poczatku ale przestalem bo bylo malo ludzi. Teraz nagle 1700 ;o wbijam spowrotem ! ;)

skad tyle ludzi? Kto reklamuje serwer?

Opublikowano

Nagle mi zniknęło 180kk z konta po tych problemach z kanałem 1... Nie wiem co jest grane ale mi się to nie podoba...

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam serwer bo naprawde @NGS się stara żeby rozgrywka na serwerze była urozmaicona. Spoko admin, interesuje się serwerem i nawet ostatnio dodał dunga którego nie ma jeszcze na pl'u :) Aktualnie myśle że to najlepszy hard w Polsce, lecz przydałoby się kilka poprawek, a tak jest naprawde dobrze. Pamiętam jeszcze kiedy zacząłem razem z Tream'em grać na serwerze w lutym to było 120 osób online jak pierwszy raz weszliśmy do gry, a dzisiaj jest aż 1500+ aktywnych graczy. Gdybym znowu zaczął grać na hardach to na 100% tutaj wznowiłbym swoją grę. Jedynym minusem, a właściwie na każdym serwerze jest to że nie ma równowagi w królestwach jak na taką dużą ilość graczy, tylko jest jedna wielka masówka w jinno, a o chunjo to aż szkoda się rozpisywać. Podsumowując:

nie spiepszcie tego ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam!

Gralem tu od poczatku ale przestalem bo bylo malo ludzi. Teraz nagle 1700 ;o wbijam spowrotem ! ;)

walander r3spect i tream :)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

pamiętam jak na początku grało po 400 osób a teraz 1.6k 

nie długo zawitam do was być może.

Opublikowano

pamiętam jak na początku grało po 400 osób a teraz 1.6k 

nie długo zawitam do was być może.

ja pamiętam jak gralo 140 niecale...

ale ta liczba 1,6k skłoniła mnie do powrotu!

ascarial jest chyba najlepszym hardem-medium w polsce porównując do ravi czy balmory przy obecnej ilości graczy.

chodź balmora zawsze była pięknym serwerem.

Opublikowano

Tak w ogóle - czemu od 100 lvl-a drop z metinów jest nagle tak żałosny ? 0 małży, dodania i zmianki tylko po 1 sztuce, nigdy więcej....Teraz wychodzi na to, że muszę zrobić postać 82 lvl by móc robić pt z główną postacią by zarabiać na WW...

Masz Bramy Piekieł, Wieże Wygnańców i Śnieżny Loch, chyba nie zabraknie Ci miejsca do zarobku na tym levelu ;)

Polecam!

Wallander, Tream, Diablo i R3SPECT ;)

Opublikowano

1610 graczy? Wallander dziala cuda. :P

Co prosze? Jeszcze niedawno  z metkow na mapce 85 lecialo po 20 zmianek 20 dodan z jednego, kamole co chwila, obysdiany i duzo malzy.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale nie mogę czytać np. Ku smoczej furii podobnie jest z innymi nowymi ku, klikam na nie i nic się nie dzieje.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

I co NGS ? Nie zamierzasz poprawić tego żałosnego dropu z metinów na wyższy lvl ?

To po to mam się męczyć i wbijać level, żeby dropiło gorzej niż na 35 ^_^ ?

Nie fajnieee :(

Reklama w sygnie.

Opublikowano

1610 graczy? Wallander dziala cuda. :P

Co prosze? Jeszcze niedawno  z metkow na mapce 85 lecialo po 20 zmianek 20 dodan z jednego, kamole co chwila, obysdiany i duzo malzy.

No, ale po wbiciu 100 lvl-a nagle drop się zjebał xD        NGS - miejsc może i jest sporo, ale ja jestem typem gracza solo :D  i na pewno nie tylko ja, a na każdy dungeon trzeba mieć te standardowe zjebane PT, a nie mam jakoś ochoty zapoznawać się z ludźmi z gry tylko po to by móc sobie pozarabiać, albo robić postaci 82 lvl...zwłaszcza, że teraz wszystko jest zawalone

io7e.jpg

Opublikowano

No, ale po wbiciu 100 lvl-a nagle drop się zjebał xD        NGS - miejsc może i jest sporo, ale ja jestem typem gracza solo :D  i na pewno nie tylko ja, a na każdy dungeon trzeba mieć te standardowe zjebane PT, a nie mam jakoś ochoty zapoznawać się z ludźmi z gry tylko po to by móc sobie pozarabiać, albo robić postaci 82 lvl...zwłaszcza, że teraz wszystko jest zawalone

potwierdzam :> rowniez gram solo i pare miesiecy temu skonczylem grac na 77lvl, bo wiedzialem ze dalej do wszystkiego potrzeba PT teraz znowu mam zamiar grac i nie wiem jak to bedzie na +85 :>

Opublikowano

Zmieńcie w końcu ten opis w zbrojce azraela, że daje blok bo to jest nie prawda, daje na odbicie ;x.

Opublikowano

potwierdzam :> rowniez gram solo i pare miesiecy temu skonczylem grac na 77lvl, bo wiedzialem ze dalej do wszystkiego potrzeba PT teraz znowu mam zamiar grac i nie wiem jak to bedzie na +85 :>

Ale ja wbiłem 112 lvl i luzem zarabiam w 1-2h bijąc same metiny, a teraz się zjebało i niby mam zacząć szukać "kolegów" do gry ?    Nie dzięki. :D

io7e.jpg

Opublikowano

Nie gram od jakiś 2 miechów i smocze skille nadal nie działają ? Smiechłem mocniej niż czarny po żarcie że KFC upadło : <

oLqzgYC.png

Opublikowano

Nie gram od jakiś 2 miechów i smocze skille nadal nie działają ? Smiechłem mocniej niż czarny po żarcie że KFC upadło : <

Smocze Skille wycofalismy ok tydzien temu, aktualnie pracujemy nad nowym systemem, ktory zastąpi ich bonusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...