Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer absolutne dno , wiem bo gralem wbilem 110 azeby mi nie pisali najpierw wbil lv , napisali ZMNIEJSZONY DMG ARCHERA 30% CHUJA PRAWDY , naprawimy bugi czekamy , biolog nadal bugniety do tego te wasze 4 autorskie misje się bugują i moza je sobie wsadzić w paździerz, myslistwo 14 jak zbugowane tak zbugowane , napiszcie po prostu ze nie ogarniacie jak to zrobić , czemu coraz to mniej ludzi gra? a gdzie tyle tych 100lv+? w m1 jinno ich nie widać , czyzby ogarneli temat i maja w poważaniu taką grę gdzie masz max na strzaly i archer bije Ci po 10k+? Ciekawe , Ponadto Ci co krecicie serie z tego serwera na malych lv czy nawet na wiekszych pokazcie wszystko a nie ucinajcie film na tym czego pokazać nie chcecie bo wam nie wyplacą za reklamę, pokazcie jakies pvp z archerami biologa poza konarkami jak i te smieszne autorskie misje , jeżeli nie macie do tego postaci to pisać pw uzyczę swojej, niech ludzie wiedzą ze olewają serwer a tu tylko mi słowem zaprzeczają bo w grze nie widzę zmian.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Kolego UP, Ty jestes absolutnym fenomenem tego forum. Dostałeś bana, że takie farmazony wypisujesz, czy jak? Takich bzdur dawno nie słyszałem. Fascynujące, że nikt poza Tobą takich problemów nie widzi. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolego UP, Ty jestes absolutnym fenomenem tego forum. Dostałeś bana, że takie farmazony wypisujesz, czy jak? Takich bzdur dawno nie słyszałem. Fascynujące, że nikt poza Tobą takich problemów nie widzi. Pozdrawiam.

Bana nie dostałem , choć Ty te boty w m1 omijasz i kolo nie powiem czego Ci to lata, Jakie farmazony uzasadnij bo ja wszystko co tu piszę mogę potwierdzić w grze , nawet film mogę Ci zrobić jak chcesz , wszystko co napisałem to prawda nic nie wyssałem z palca. Niech się wypowiedzą ludzie jak robią sobie ninje archera 45lv i biją ludzi z biologiem na 100lv+ w runicznych mieczach, padają ludzie z max absem a bije koles z jelonem to az załosne , i nie pisz ze eq na strzaly nie umiem zrobić bo wszedzie po 15 jedynie czego nie mam to smiesznego peta którego nie bede kupował z is abys ty się zbogacił na gównie!! Ponadto na ninje z takim lv w podstawowym eq powinien starczyć sam lv i runik ja mam atak 1550-1700 a archerek na 45lv jaki moze miec a bije we mnie 6-8k , a z rownym lv pvp wziąć to na 2skille, euforii 2x strzalki niebianka 2k pzta 15strzaly , kolce 15strzalki nasior 10 , budda i padaka , weź to ogarnij i nie zaprzeczaj ze tak nie jest bo film mogę nagrać przy okazji rozpiszę co jest zbugowane i dlaczego lecicie w klocki, ponadto jak normalny gracz chce się pobawic na np 50lv w pvp to nie wyzwje na pojedynek archera tylko kazdą inna postac bo najzwyczajniej nie ma startu.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie zbym cos mowil kolego, ale DMG archera zostalo poprawione z tydzien temu. O to ten caly płacz i spina? Nikt Ci nie karze kupowac w IS. Przeszedlbym sie na jakis konkurs i tez bys zdobyl peta. Albo najwzyczaniej kupil od gracza, zamiast plakac na forum moglbys wziac sie za filmik lub szukanie peta :) Pozdrawiam

Opublikowano

Szukanie peta na 40lv co mam przewagę lv tarcze i ile wiecej na ludzi , weź się ogarnij i wejdz do gry popatrz;] , co do kupowania od graczy peta mogę ale dam jemu zarobić a tym sposobem Tobie bo kupi nastepnego jak mu bedzie hajs potrzebny wiec wole popisać tu, co do pisania ze był zmniejszony dmg to nie musisz tak sciemniac i skad wiesz ze tylko 30% zmniejszyles moze 3%. archer wczesniej bil z 20k skillem teraz bije 11 w max eq na strzaly no bez 5% wiec i nawet ten pet który ma 15 chuja da , stad tez gracze z wiekszymi lv wyparowali lazilem i bilem wszystkich w jinno poki nie przyszedl archer ;-) co ciekawe na ktorego mam najwiecej absu hehe. Widzę ze do Ciebie nic nie dociera wiec piszę do Was Gracze nie traccie czasu na ten serwer bo jest fajny DO PÓKI nie weźmiesz pvp z archerem lub nie wbijesz 70lv i zobaczysz ze dalej wszystko jak leci pobugowane.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ile masz absow na Strzały i Ninja? Bo az nie chce mi sie wierzyc, ze poległeś z 40lv w PvP. W dalszym ciągu nie rozumiem o co jest ten płacz z petem, zazdrościsz tym graczom, czy jak? Tak to z mojej perspektywy wygląda, bo w inny sposob nie potrafie sobie tego logicznie wytłumaczyć, skoro nikt nie ma tak wyolbrzymionych problemów jak Ty. Ile tych bugów znalazłeś? Osobiście jak znajdziesz więcej niż 10 na +70lv (tak jak napisales) i wyślesz mi je na PW, dostaniesz ode mnie nagrode.

Opublikowano

Ile masz absow na Strzały i Ninja? Bo az nie chce mi sie wierzyc, ze poległeś z 40lv w PvP. W dalszym ciągu nie rozumiem o co jest ten płacz z petem, zazdrościsz tym graczom, czy jak? Tak to z mojej perspektywy wygląda, bo w inny sposob nie potrafie sobie tego logicznie wytłumaczyć, skoro nikt nie ma tak wyolbrzymionych problemów jak Ty. Ile tych bugów znalazłeś? Osobiście jak znajdziesz więcej niż 10 na +70lv i wyślesz mi je na PW, dostaniesz ode mnie nagrode.

Czlowieku nie poległem z żadnym archerem 45lv , ale z ogarniętym eq i łuczkiem zołtego smoka już się nie da wygrać a taki łuk można miec na 65lv i w zupełnosci starczy by skladać graczy ze 100+lv , nie wierzysz sprobuj sam zagrać , mówię tylko ze archer zbyt wiele bije nic poza tym , a peta niech sobie mają mam na nie jednego , ale ciągle powtarzam ze jest zbugowany , ja mając 110lv 30 wiecej na ludzi wartosci ataku rozwiniete wszystkie statystyki max na strzaly bez 5% trudzę się z 65lv no hallo , co mi da pet? 1.5k roznicy na skillu? ognista 11.5k powtarzalny 7.5 trujaca 6 i sie lezy z petem może miałbym szanse pospierdalać przed archerem który ma podstawowe eq i 65lv , teraz kminisz o co chodzi? Co do bugów dla mnie starczy 1 krytyczny i cała gra traci sens mianowicie sa 3-4 takie 1 w pvp mozna zaistniec tylko archerem nie majac petow mozna robić miazgę , stad tez tylu ich gra,2 biolog zbugowany  nie dropią certy , tym sposobem nie da się robić dalej biologa , a niektore bossy sa wymagające i po to własnie jest biolog, 3 te Wasze autorskie dodatkowe misje po zrobieniu ziolek czerwonych bugują się i nie mam zamiaru wbijać nastepnej postaci lewele po to abym mogł dropnąc np zielone ziola lub fioletowe. Co do twojej nagrody ja nie wypisuję tych bugów by zostać nagrodzonym a po to by dało się normalnie grać.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

To dlaczego nie zgłosisz nam tego na PW lub na forum w odpowiednim temacie? Od tego własnie jest to forum. Pierwszy raz spotykam sie z tym, ze Certy są niby zbugowane, jeszcze nikt tego nie zglosil poza Toba, wiec dzieki za informacje, na pewno to sprawdzimy. Ascarial non stop jest aktualizowany, aby przystosować serwer do standardów i wymagań graczy, co z resztą sam widzisz, niektóre update'y są udane, inne mniej, przez co właśnie wychodzą takie sytuacje jak ta, czasami wyjdzie jakis bug czy niedociągnięcie po aktualizacji, no ale każdy ma prawo do własnej opinii. W kazdym badz razie zalezy nam na Waszej opinii i na tym, aby serwer stał jeszcze przez długi czas, uwierzcie, nie robimy tego wszystkiego dla siebie, tylko dla graczy, aby to Wam przyjemniej grało się na Ascarialu i abyście jak najdłuższą przygodę zapisali w swoim zyciorysie, co oczywiście przekłada się z profitem dla nas również, taka jest naturalna kolej rzeczy już. Btw. Wejdz na serwer i przejdź się po każdym m1 na każdym channelu i powiedz mi ile jest tam botów, gwarantuje, że nie znajedziesz żadnego bo regularnie 3 razy dziennie banujemy wszystkie :) Jesli juz ktos podpadnie nam wyjatkowo obrywa banem na IP, juz bylo takich pare przypadkow. Pozdrawiam.

Opublikowano

O dziwo dalej dostaje powiadomienia odnośnie tego servera, choć wyłączyłem .. o.O  ale skoro już tu jestem to napiszę ^^

Lamzaz ma oczywiście racje odnośnie większości bo co do biologa się nie wypowiadam gdyż sam go nie miałem zrobionego, bo żałosne było oddawanie pamiątek przez 2 tygodnie gdzie przyjął 9... 
Jeśli chodzi o archera, nie wiem czy te 30% co odjeliście z jego dmg działa czy nie.. skoro gracz pisze że nie działa no to może i nie działa... tak czy siak od samego początku większość ludzi która grała np. mentalem potem robiła archera ze względu na to że archerem tak jak mówił Lamzaz wystarczy wbić 65 lvl i jedzie się kogo się chce. 
Miałem 90 lvl archer, wcale nie pro eq bo 55 miecze, 45 2reka, 25 strzały 10 sztyle i padałem tylko i wyłacznie wtedy gdy podleciał archer lub dager..  Każdego na max 2 skile zbierałem a eq miałem na +7, w tym łuk diabła też +7... więc warto sobie policzyć ile musi bić archer w eq +9 na lvl 105 czy tam 110 gdzie zbroja daje y 10 luda? łuk ma wiecej luda + wartości ataku itd..  
Kolejną rzeczą w której lamzaz ma racje to to, że Ci co nagrywają filmiki to głównie 30 -55 lvl. Nie ma się co dziwić że takim lvl'a się fajnie gra bo mi samemu się dużo lepiej grało gdy miałęm taki lvl niż jak wbiłem wyższy.. dużo wiecej do roboty było i zwłaszcza możliwość chodzenia na WO.. także nie ma co się sugerować takimi lvl'ami bo nie na 55 lvl kończy się gre tylko raczej wbija się dalej, żeby coś się pobic, a skoro wbijać dalej lvl to najlepiej wbijać właśnie archerowi i robić mu eq a potem zmiatać m1 na 2 skile. 
Od siebie dodam że głupotą jest to iż chyba z azraela lecą  błogosławieństwa boga smoków czy jak to się tam nazywa, co daje 100% hp od razu, tzw.  '' setki ''. 

Ty NGS  jak to już ktoś na samym początku tego tematu zauważył, tutaj potrafisz pisać tyle ile wlezie, więc radziłbym się nie ośmieszać odnośnie forum, bo na forum nie robiliście nic, a jedyne co umieliście napisać po moim spamie, że na żaden temat nie odpowiadacie to zrobiliście taki myk, że w każdym temacie propozycji napisaliście tylko coś takiego - > '' propozycja zostanie przedyskutowana w cały teamie, jeśli przejdzie zostanie wprowadzone. Zamykam "  i to było odnośnie wszystkich tematów dla świętego spokoju i by móc powiedzieć graczom  '' przejrzeliśmy propozycje i napisaliśmy na forum ''.  Jestem ciekaw ile tak naprawde tematów przejrzeliście, nie robiąc   kopiuj / wklej. 

Tutaj wiadomo że będziesz temat kręcił ile wlezie bo każdy kto szuka serva patrzy wpierw tutaj, a nie na forum. <- dobre zagranie taktyczne, ale każdy kto pogra jakiś czas widzi co się święci. 

Sam odszedłem z tego servera i nie tylko ja, tylko w kij osób. Server wg mnie nie jest godny uwagi, ani czasu, bo teksty typu  '' jeszcze nikt nie wbił od grudnia max 125 lvl ' są po prostu śmieszne.. bo nikt nie widzi po 1 potrzeby wbijania takiego lvl'a, po 2 exp jest tak żałosny że trzeba by było poświecić max czasu na to wbijanie co już mogą to robić tylko  typowe i topowe nołlajfy, choć jak widać nawet im się nie chce tego robić bo też wiedzą że nie ma sensu. 

Opublikowano

Ty NGS  jak to już ktoś na samym początku tego tematu zauważył, tutaj potrafisz pisać tyle ile wlezie, więc radziłbym się nie ośmieszać odnośnie forum, bo na forum nie robiliście nic, a jedyne co umieliście napisać po moim spamie, że na żaden temat nie odpowiadacie to zrobiliście taki myk, że w każdym temacie propozycji napisaliście tylko coś takiego - > '' propozycja zostanie przedyskutowana w cały teamie, jeśli przejdzie zostanie wprowadzone. Zamykam "  i to było odnośnie wszystkich tematów dla świętego spokoju i by móc powiedzieć graczom  '' przejrzeliśmy propozycje i napisaliśmy na forum ''.  Jestem ciekaw ile tak naprawde tematów przejrzeliście, nie robiąc   kopiuj / wklej.

A co mialem napisać? Tworzyć niewiadomo jakie bajki? Dodanie jakiejkolwiek zmiany wymaga akceptacji też innych osób w Teamie, to chyba proste i logiczne. Co do całej reszty pisałeś, że odszedłeś z serwera jakiś czas temu. zadam wtedy jedno pytanie. Grałeś po zoptymalizowaniu DMG Archera? Jeśli nie, to właściwie nie mamy o czym gadać w tym momencie, bo to jest rozmowa bezcelowa na poziomie "oh ah kiedyś był taki bug".

Sam odszedłem z tego servera i nie tylko ja, tylko w kij osób. Server wg mnie nie jest godny uwagi, ani czasu, bo teksty typu  '' jeszcze nikt nie wbił od grudnia max 125 lvl ' są po prostu śmieszne.. bo nikt nie widzi po 1 potrzeby wbijania takiego lvl'a, po 2 exp jest tak żałosny że trzeba by było poświecić max czasu na to wbijanie co już mogą to robić tylko  typowe i topowe nołlajfy, choć jak widać nawet im się nie chce tego robić bo też wiedzą że nie ma sensu. 

Zatem w jaki sposób wytłumaczysz mi to, że levele lecą dalej w rankingu? Rodzice im biją te levele czy jak? Szanuje Twoją opinie, ale nie patrz realistycznie na to co piszesz. Pozdrawiam.

Cutler, lamzaz, zapraszam na PW, napiszcie mi co mozna udoskonalic/poprawić w rozgrywce na serwerze ;)

Opublikowano

Zatem w jaki sposób wytłumaczysz mi to, że levele lecą dalej w rankingu? Rodzice im biją te levele czy jak? Szanuje Twoją opinie, ale nie patrz realistycznie na to co piszesz. Pozdrawiam.

Jak wytłumacze.. a co tu tłumaczyć.. jak komuś zależy TYLKO i wyłącznie na tym by zaistnieć w rankingu to logiczne że będzie wbijał lvl.. zapytaj się tych osób co wbijają wyżej niż 115 lvl, czemu to robią? mogę się założyć że dostaniesz odpowiedz typu, bo chcę mieć wyższy niż inni, a nie bo chcę być lepszy niż inni.. 

A odnośnie tego co wyżej, to dla mnie na tym serwerze było bez znaczenia potem czy archer bije 20k ze skila, czy będzie bić 5k ze skila, bo nie odszedłem z tego powodu, tylko dlatego że gdy się wbije lvl i zrobi eq to nie ma tam co robić.. myslisz że czemu miałem takie gówniane eq? bo to było wystarczające na tą ilość osób...  shinso i chunjo miały po 1 gildi to z kim się bić? idziesz do shinso 2 postacie z 50 lvl.. w chunjo tylko powiewa..  Skoczyłem pare stron do tyłu to pisali ludzie, że nawet w weekend teraz już gra mniej graczy niż wcześniej..  Ja jak mam gdzieś grać, to tylko i wyłącznie tam gdzie coś się dzieje typu wojny / bitki w m1, dt czy gdzieś, a nie stanie w m1 iii no i nic własnie.. 

Zapraszasz na pw.. A jak "spamowało" się na forum gdy się jeszcze pogrywało, to cisza... A ja myślę że chcesz by do Ciebie pisać na pw tylko i wyłacznie z tego względu żeby ludzie zastanawiający się czy zagrać na tym servie, nie czytali krytyki odnośnie serva.. Takie to nie fajne z Twojej strony, a właściwie z Waszej strony, bo myślę i chyba się nie mylę że nie jesteś sam od tego, tylko po coś tych ludzi się ma w teamie, a to że każdy odpowiada za coś innego to radziłbym zachować dla siebie bo już nie chce pisać, jak to wyjaśniane było na forum kto za co odpowiada, a ludzie skomentowali to śmiechem, bo tego widać nie było.. 

Sory ale taka prawda.. Poza tym macie teraz znacznie większą konkurencje więc wątpię byście jeszcze dali rade się rozwinąć, jeśli chodzi o server.  <- ahm i dodam od razu, że dla mnie słowo ROZWINĄĆ zawsze i wszędzie sprowadza się do jednego - ilości graczy, a nie nowości, bo uwierz mi że wielu graczom akurat na nowościach nie zależy. 

Opublikowano

Dobrze to podsumowałeś nawet, no ale skoro gra się w pojedynkę to ciężko aby się nie nudziło. Jak sam dostrzegłeś, na serwerze wszystko praktycznie toczy się Jinno, a reszta królestw stoi pusta, 3/4 graczy gra w jinno. Moim zdaniem jest to trochę wina trzech królestw, no ale nic już z tym nie zrobisz, moglismy o tym pomyslec przed startem. Co do rozwoju serwera, dążymy cały czas w kierunku tego, aby serwer się rozwijał i dorastał tym nowostartującym, co widać m.in po naszym zaangażowaniu w projekt. Tak jak już wyżej pisałem, niektóre update'y są udane, inne mniej, przez co właśnie wychodzą takie sytuacje jak ta, czasami wyjdzie jakis bug czy niedociągnięcie po aktualizacji, no ale każdy ma prawo do własnej opinii. Mimo wszystko dzięki za opinie, będziemy dążyć do tego, aby w dalszym ciągu przyciągać graczy do siebie i udoskonalać serwer. Jeśli masz jakies ciekawe pomysly lub sugestie, napisz na PW. Pozdrawiam.

Btw. Założyliśmy temat na forum odnośnie tego, co Cutler napisał wyżej, możecie sami od siebie dołożyć teraz cegiełkę w kierunku rozwoju serwera. Znajdziecie go w dziale dyskusje.

Opublikowano

Jak dla mnie ta dyskusja jest bezsensowna bo z obydwoje macie trochę racji. Serwer z tego co ja zauważyłem na wyższym lvl jest mniej dopracowany, lecz to nie zmienia faktu, że i tak na nim się fajnie gra. Co do DMG to wystarczy, że usiedli byście trochę nad nim i popracowali to wszytko by było git :) 

https://www.youtube.com/watch?v=XputH8UqmyI

Opublikowano

Zapraszamy o godzinie 19:00 na Konkurs OX! Informujemy rowniez, ze po dzisiejszej przerwie zostanie zoptymalizowany Odrodzony Wodz Orkow oraz DMG Archera.

Opublikowano

Ja z dniem wczorajszym skończyłem grę na Ascarial'u , także się nie wypowiadam , wymieniłem jednak moim zdaniem krytyczne błedny które warto naprawić jak najszybciej bo nie tylko mnie one przeszkadzały.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zapraszamy o godzinie 19:00 na Konkurs OX! Informujemy rowniez, ze po dzisiejszej przerwie zostanie zoptymalizowany Odrodzony Wodz Orkow oraz DMG Archera.

A pytania poprawiliscie,bo ostatnio caly serwer odpadl na pytaniu "Czy mozna wejsc do wo na 50lvlu"?

Srij9JT.png

Opublikowano

A pytania poprawiliscie,bo ostatnio caly serwer odpadl na pytaniu "Czy mozna wejsc do wo na 50lvlu"?

Wlasnie z tego powodu robilismy dzisiaj powtorke OX. Co tydzien wrzucamy nowe pytania na OX, wybaczcie za wczorajszy błąd.

Ja z dniem wczorajszym skończyłem grę na Ascarial'u , także się nie wypowiadam , wymieniłem jednak moim zdaniem krytyczne błedny które warto naprawić jak najszybciej bo nie tylko mnie one przeszkadzały.

Kluczowe błędy takie jak DMG Archera, Odrodzony Wódz Orków czy Myślistwo poprawiliśmy w nocy i działają już sprawnie. W najblizszym tygodniu na serwerze pojawi się całkowicie nowy, autorsko przygotowany biolog z nowymi wyzwaniami oraz zostaną poprawione Smocze Skille. Odnosnie Smoczych Skilli, zastanawiamy się jeszcze nad tym, czy nie wprowadzić zamiast nich nowego ciekawszego systemu, który będzie dawał te same bonusy, ale to jest jeszcze kwestia do przedyskutowania.

Dla wszystkich którzy zadają pytania odnośnie osób online, mam screena sprzed chwili.

Screenshot_5.png

Zapraszamy na serwer ;)

Opublikowano

Serwer jest okej, ludzi gra w miarę dużo. Tyle, że mnie martwi jedna rzecz, najpierw zwiększenie dmg bossów, a teraz macie zamiar zmniejszyć drop kamieni duch, gdzie większość zrobiła skile na P. I tutaj jest moje pytanie, dlaczego aż tak utrudniacie grę osobą które tu zaczynają ? 

xD 

Opublikowano

Serwer jest okej, ludzi gra w miarę dużo. Tyle, że mnie martwi jedna rzecz, najpierw zwiększenie dmg bossów, a teraz macie zamiar zmniejszyć drop kamieni duch, gdzie większość zrobiła skile na P. I tutaj jest moje pytanie, dlaczego aż tak utrudniacie grę osobą które tu zaczynają ? 

Nie bedzie az takiej roznicy, zmniejszamy drop zaledwie o 5/10%, jak widzisz, kamole straciły całkowicie na wartosci, a na naszym forum ludzie piszą, że rozdaja za darmo bo nikt ich od nich nie kupuje. Chcemy, aby wrócimy na rynek po prostu ;) Bedzie to na pewno na plus dla Was.

Opublikowano

Ten exp nawet z pdkiem na tym serwerze leci jak krew z nosa (wiem że to hard) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...