Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainwestujcie w porzadna reklame. Ostatnio troszke ludzi odeszlo, a serwer wedlug mnie jest na tylo dobry ze 1,2 k to w dni robocze powinno grac.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zainwestujcie w porzadna reklame. Ostatnio troszke ludzi odeszlo, a serwer wedlug mnie jest na tylo dobry ze 1,2 k to w dni robocze powinno grac.

Racja przydała by się jakaś lepsza reklama, ludzi gra dosyć sporo ale przybyło by się więcej. 

Zapraszam al. 

xD 

Opublikowano

Racja przydała by się jakaś lepsza reklama, ludzi gra dosyć sporo ale przybyło by się więcej. 

Zapraszam al.

Teraz tutaj bedziesz lizal?:>

Jest tutaj wo,bo nie doczytalem?

Srij9JT.png

Opublikowano

Zaczynamy Zakończenie Miesiąca z Ascarial.pl! Już za moment odbedzie się konkurs na facebooku, następnie o 15:00 zapraszamy na Inwazje Bossów, z kolei o 17:00 odbędzie się Znajdź GM'a, a na zakończenie dnia - Konkurs OX, który odbędzie się o godzinie 19:00, czeka na Was cała masa atrakcyjnych nagród, zapraszamy do zabawy! ;)

Opublikowano

Serwer okej, ale te ostatnie nowości mnie przeraziły. Jak można po takim czasie, zwiększać aż tak dmg bossów ? Np. Odrodzonego ubijałem sam na lajcie, a teraz w 3 nie możemy dać rady, już nie mówiąc o innych bossach. Jak dla mnie to jest wielka przesada, mogliście pomyśleć na początku o takiej zmianie, a nie gdy połowa graczy już ulepszyła swoje EQ. A szkoda. - Mam nadzieje, że zostanie to ponownie rozpatrzone. 

xD 

Opublikowano

Ile osób gra tak popołudniami? :>

Nie ma co oszukiwac ostatnio liczba graczy spadla. W ostatnim tygodniu 900 a w weekend 1000 jak byl ox i ludzie multi logowali. 3 tygodnie temu w niedziele ok 15 bylo 1250 osob, a dzisiaj 1050:/. Martwiaca jest ta tendencja spadkowa bo serwer naprawde dobry. Mysle ze jakby admini zainwestowali w duza reklame to liczba graczy znowu by wzrosla.
Opublikowano

Nie ma co oszukiwac ostatnio liczba graczy spadla. W ostatnim tygodniu 900 a w weekend 1000 jak byl ox i ludzie multi logowali. 3 tygodnie temu w niedziele ok 15 bylo 1250 osob, a dzisiaj 1050:/. Martwiaca jest ta tendencja spadkowa bo serwer naprawde dobry. Mysle ze jakby admini zainwestowali w duza reklame to liczba graczy znowu by wzrosla.

Tu inwestowanie nic już nie da, gdyż admin bimba sobie na graczy , w jaki sposób? a więc taki iż nie naprawia dawno istniejących bugów i to takich które na starcie serwera powinny być naprawione , dmg archera zmniejszyli dopiero teraz lecz jakie kolwiek pvp mozna wziąć dopiero na lv 95+ bo sa buty które mogą mieć 2x 15 strzaly , do tego lv nie ma jak wygrać NADAL  z archerem bo i tak najwiecej bije ze skilli, ponadto zabawa w wzamacnianie bossów po takim czasie nie wyjdzie im to na dobre dlatego iż jedni mieli latwiej porobili eq a drudzy się męczą , ponadto z najdokuczliwszych bugów jest biolog który jest bugniety tzn do certów wszystko ok , zabawa się zaczyna własnie od certów mianowicie w ogole nie dropią 2 rzeczą jest drop niebieskich zioł z rakszaszy czy jak im tam , są to bossy oblegane przez graczy ze wzgledu na drop i ilość bossów po 2obok siebie na kazdym ch, lecz mozna zabic ich dziesiątki a ziolo nie poleci. Podsumowanie jest takie serwer naprawdę fajny lecz nie ma kto się nim zająć, stad tez mowię ze reklama nic nie da pograją ludzie zobaczą i odejdą bo mało kto lubi grać na tak zbugowanym serwerze.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Kolego wyżej, swoją wypowiedzią, że admin olewa serwer, zaprzeczyłeś tej tezie pisząc, ze jednak wprowadzamy nowosci i poprawiamy bugi, za bardzo tego nie rozumiem. To w koncu jak jest? Przypominam, ze jest to serwer HARD/MEDIUM, nie zrobicie tutaj całego biologa i nie wbijecie max levela w 2/3 dni. Ludzie grają tu od grudnia, a dalej nie ma wbitego maksymalnego 125 levela, to nie jest serwer na pięć minut, a nowości i poprawki wprowadzamy po to, aby przyciągnąć nowych graczy na serwer i zatrzymać starych, to samo tyczy sie eventow. To, że niektórzy gracze odchodzą, jest kwestią naturalną. Po nich z reguły pojawiają się nowi w niedługim czasie, Chyba liczba graczy nie jest aż tak zatrważająco niska, aby powiedzieć, że nie ma tu z kim grać. Ludzie, tu gra niemal 1000 osób, sklepów jest od cholery, a większość z Was szuka dosłownie czegokolwiek, byle by się tylko przyczepić, nie rozumiem waszego rozumowania. Pokaz mi drugi serwer, gdzie administracja wyraża tak wielkie zainteresowanie po paru miesiącach od startu serwera. Wiadomo, nie kazdemu podobać się będą zmiany i nowosci na serwerze, ale to jest już raczej kwestia indywidualna. Pozdrawiam.

Btw. Poszukujemy mapmakera z doświadczeniem. Zainteresowanych zapraszam na PW.

Opublikowano

Zawsze jest aktualizowany.

Ty lepiej 6 odcinek nagrywaj z moimi pozdrowieniami haha ;d

Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam pytanko. Będzie aktualizowany kalendarz eventów?

Tak, nad ranem powinien pojawić się w tym temacie i na stronie głównej.

Opublikowano

Nie wiem co naprawiacie , DMG archera zmiejszony sprawdzałes? biolog do konarów zelkowa idzie zrobić , dalej nie da się nic ile ten serwer stoi ze jeszcze za to co najwazniejsze sie nie wzieliscie? Nowe Qesty z globala wałkowane i nie dają nic w rozwój postaci stad nawet nie mam zamiaru ich robić, misje takie jak te które dodaliscie są zbedne , myslistwo było ciekawe ale jak zawsze coś nowego musi być bugniete , mowisz ze to hard/medium a ja Ci mówię ze to easy ,do 105 lv dobilem sobie na spokojnie przez 8dni gry ( czyt. 2-3h codziennej gry) biolog standardowy ten co na globalu zrobiony do konarów zelkowa certów się nie da , jak i czerwonych konarów , notatek klejnotow zawisci , mądrości , czerwone ziola zrobione zaś niebieskie znikome szanse na drop ubiłem rakszaszy oj wiele i nic ale dobra niech to bedzie kwestią czasu , co zrobicie z takimi bugami jak własnie biolog którego nie da się zrobić, dmg archera sprawdź i powiedz czy rzeczywiscie zmniejszony ;-) ponadto runy z ch1 odpalasz np 15na ludzi idziesz na ch2 odpalasz nastepną i tak do ch4 i policz ile mozna miec na ludzi jest sens robienia pvp? Poza tym sami gracze którzy grają archerami po 110lv+ pisza ze w pvp to tylko archer kto 1 2 skille wystrzeli ten wygrywa inne postacie moze i maja jakies szanse jak 2x kryt wejdzie to się zrowna z normalnym atakiem archera. Przeczytaj na spokojnie i powiedz kto ze starych graczy wróci bo Ty dodałes" nowe Qesty z globala ch... wnoszące" a bugi które wymieniłem pominąłeś.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

@ UP

•  Zmniejszono DMG Ninjy Archer o 30%
  •  Poprawiono dialog Strażnika Wieży Wygnańców
  •  Dodano czasowy limit wejście do Wieży Wygnańców - 30 minut
  •  Punkty życia oraz obrona Zjawy Żółtego Tygrysa została podniesiona dwukrotnie
  •  Zmniejszono trzykrotnie obrażenia Niebieskiej Śmierci oraz dwukrotnie zmniejszono punkty życia oraz obronę bossa
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia, punkty życia oraz obronę Odrodzonego Wodza Orków
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia, punkty życia oraz obronę Azraela
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia oraz punkty życia Beran-Setaou
  •  Do misji Biologa dodano informację za ile można oddać następny przedmiot do badań
  •  Podniesiono poziom Rzygacza do 110
  •  Zwiększono dwukrotnie resp kamieni Metin w miastach pierwszych, miastach drugich oraz nowych mapach
  •  Do Baek-Go dodano możliwość wymiany Zwojów Powrotu do Miasta na Zwoje Powrotu w proporcji 2 do 1
  •  Do Seon-Hae dodano możliwość usuwania przedmiotów. Aby usunąć przedmiot, przeciągnij go na Seon-Hae
  •  Zwiększono poziom potworów na Zboczu Gautama
  •  Poprawiono drop przedmiotów z Razandora
  •  Usunięto możliwość łączenia Bryłek w grupy przedmiotów
  •  Została dodana możliwość zapisu danych konta w clienice
  •  Zmieniono sposób sprzedaży Bryłek. Od teraz, aby sprzedać Bryłkę trzeba na nią kliknąć PPM.
  •  Poprawiono nagrodę za piąta stronę pamiętnika Uriel

Poza tym czekamy na reszte rzeczy. Więc zamiast płakać, wyzywać, obrażać i sie żalić zapraszam do nas na forum do działu Dyskuje jeśli nie odpowiada Ci coś w grze. Biolog standardowy? Owszem, do 90lv standardowy, pozniej masz 4 autorskie misje na wyzsze levele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...