Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak kazdy inny

Dlaczego tak twierdzisz? Gdyby był jak każdy inny hard nie grało by na nim tylu ludzi, liczba graczy mówi sama za siebie ;) Stan osob z rana.

Screenshot_8.png

A tutaj stan z wczoraj sprzed godziny 22 :)

Screenshot_5.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie z tego powodu robilismy dzisiaj powtorke OX. Co tydzien wrzucamy nowe pytania na OX, wybaczcie za wczorajszy błąd.

Kluczowe błędy takie jak DMG Archera, Odrodzony Wódz Orków czy Myślistwo poprawiliśmy w nocy i działają już sprawnie. W najblizszym tygodniu na serwerze pojawi się całkowicie nowy, autorsko przygotowany biolog z nowymi wyzwaniami oraz zostaną poprawione Smocze Skille. Odnosnie Smoczych Skilli, zastanawiamy się jeszcze nad tym, czy nie wprowadzić zamiast nich nowego ciekawszego systemu, który będzie dawał te same bonusy, ale to jest jeszcze kwestia do przedyskutowania.

Dla wszystkich którzy zadają pytania odnośnie osób online, mam screena sprzed chwili.

Screenshot_5.png

Zapraszamy na serwer ;)

Napisałes ze screen sprzed chwili. Twoja odpowiedz jest z godziny 20:54 a na screenie jest godzina uwaga 21:49. 

A co do cb NGS jaki i do Makelele. Napisałem do cb na PW tutaj że mam problem z forum bo nie przychodzi mi na e-mail kod aktywacyjny napisałeś żebym sprawdził folder spam i kosz sprawdziłem tam nic nie było odpisałem ci ale ty już nie raczyłeś mi odpisać tylko przeczytałeś i pewnie stwierdziłeś dobra mam go w 4 literach.

To samo GM Makelele "chyba taka range ma w grze nie jestem pewien" napisałem do niego ze mam problem odpisał mi żebym go opisał, opisałem mu mój problem po czym wylogował się nic mi nie odpisując, po czym jak już 2 raz wszedł znowu do niego napisałem było to samo co wcześniej nic mi nie odpisał.

Wiec wytłumacz czy zawsze macie takie podejście do graczy ? 

A tak btw napisałem do cb NGS z tym problem 21 marca.

Opublikowano

Napisałes ze screen sprzed chwili. Twoja odpowiedz jest z godziny 20:54 a na screenie jest godzina uwaga 21:49. 

A co do cb NGS jaki i do Makelele. Napisałem do cb na PW tutaj że mam problem z forum bo nie przychodzi mi na e-mail kod aktywacyjny napisałeś żebym sprawdził folder spam i kosz sprawdziłem tam nic nie było odpisałem ci ale ty już nie raczyłeś mi odpisać tylko przeczytałeś i pewnie stwierdziłeś dobra mam go w 4 literach.

To samo GM Makelele "chyba taka range ma w grze nie jestem pewien" napisałem do niego ze mam problem odpisał mi żebym go opisał, opisałem mu mój problem po czym wylogował się nic mi nie odpisując, po czym jak już 2 raz wszedł znowu do niego napisałem było to samo co wcześniej nic mi nie odpisał.

Wiec wytłumacz czy zawsze macie takie podejście do graczy ? 

A tak btw napisałem do cb NGS z tym problem 21 marca.

Godzina się nie zgadza, zegar albo na MPC albo w grze nie jest przestawiony. :) Podejrzewam, ze Makelele robił event, dlatego mogl Ci nie odpisac, tak jest właśnie najczęściej, a na PW żadko kiedy odpisuje, bo najzwyczajniej nie mam czasu, pare stron temu informowalem, ze lepiej zapytać mnie lub GM'a w grze, niz pisac PW na forum. Jesli juz jestesmy w tym temacie, pierw zajrzyj na forum i do gry, a pozniej oceniaj nasza aktywnosc. Pozdrawiam.

Ludzi gra strasznie dużo, w tej chwili jest 1,1k on-line, także polecam i zapraszam na serwer. 

Dzieki za opinie, również zapraszamy do gry.

Opublikowano

Już kończę pobierać klienta.Prezentacja super,mam nadzieje że i serwer taki jest :)

I jedno pytanko 10 ku do G co ile można czytać i czy są zwoje egzo?Sorki że pytam mogłem nie doczytać.

Opublikowano

Już kończę pobierać klienta.Prezentacja super,mam nadzieje że i serwer taki jest :)

I jedno pytanko 10 ku do G co ile można czytać i czy są zwoje egzo?Sorki że pytam mogłem nie doczytać.

Czytać mozna co 5 h są egzo , ale nie ma rad

Opublikowano

Godzina się nie zgadza, zegar albo na MPC albo w grze nie jest przestawiony. :) Podejrzewam, ze Makelele robił event, dlatego mogl Ci nie odpisac, tak jest właśnie najczęściej, a na PW żadko kiedy odpisuje, bo najzwyczajniej nie mam czasu, pare stron temu informowalem, ze lepiej zapytać mnie lub GM'a w grze, niz pisac PW na forum. Jesli juz jestesmy w tym temacie, pierw zajrzyj na forum i do gry, a pozniej oceniaj nasza aktywnosc. Pozdrawiam.

Dzieki za opinie, również zapraszamy do gry.

Właśnie zapytałem sie GM'a to on miał mnie gdzieś. Wasza aktywność na forum ludzie wcześniej pisali że maja problemy z smoczymi skillami to im odpisywaliście po 3-5 dniach. Chciałem założyć konto na forum żeby zgłosić buga ale wy "czyli ty i Makelele: mój problem mieliście w 4 literach :). A co do Makelele nie akurat wtedy nie było żadnego eventu, sam pewnie nie wiedział co miał mi odpisać to stwierdził ze to oleje ;)

Opublikowano

Eh, ledwo co zacząłem grać a wy robicie s2, także jestem przekonany, że większość graczy pójdzie tam, a tu zostanie niewielka cześć, także dziękuje za serwer i życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Eh, ledwo co zacząłem grać a wy robicie s2, także jestem przekonany, że większość graczy pójdzie tam, a tu zostanie niewielka cześć, także dziękuje za serwer i życzę powodzenia. 

Ja tak samo jednak nie gram :) Wole już na s2 poczekać.

Opublikowano

Dałoby się to przebolać, gdyby np. robili jakiegoś easy, wydaję mi się, że mogli by zrobić takiego i napewno by był to porządny serwer..

a tak, to tworzą kopię Ascariala patrząc po tamtej prezentacji to nie ma NIC, czego by nie było na Ascarialu prócz szkatułek serwerowych, wow. W dodatku startują wtedy, kiedy ma zamiar startować HARD Bueny i Mastera także to drugi minus, bo jakby nie było zwędzą nieco graczy z innych hard serwerów.. dobrze że pozbyłem się konta.

No nic, życzyć powodzenia z kolejnym projektem!

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak można tak niszczyć serwer, który ma 1.1k graczy w weekendy robiąc kolejny...

To jest prezentacja Avenoru czy Ascariala? Po starcie Avenoru sam sie przekonasz, ze nie wiele ma on wspólnego z Ascarialem, ponieważ jesteśmy tylko i wyłącznie patronem tamtego projektu. Fakt, posiadać on będzie parę elementów Ascariala takich jak System Run, czy podobny system ulepszeń, ale w ostatecznej rozgrywce dwa serwery znacznie różnią się od siebie.

Dałoby się to przebolać, gdyby np. robili jakiegoś easy, wydaję mi się, że mogli by zrobić takiego i napewno by był to porządny serwer..

a tak, to tworzą kopię Ascariala patrząc po tamtej prezentacji to nie ma NIC, czego by nie było na Ascarialu prócz szkatułek serwerowych, wow. W dodatku startują wtedy, kiedy ma zamiar startować HARD Bueny i Mastera także to drugi minus, bo jakby nie było zwędzą nieco graczy z innych hard serwerów.. dobrze że pozbyłem się konta.

No nic, życzyć powodzenia z kolejnym projektem!

Pozdrawiam.

Dziwi mnie tylko jedna rzecz. Płaczecie, że Avenor będzie kopią Ascariala, a nawet na nim nie zagraliście. Na podstawie czego to oceniacie? Bawicie się w proroków? Wstrzymaj się z oceną do startu, a później obiektywnie oceń, czy jest to kopia Ascariala. Pozdrawiam.

Ja tak samo jednak nie gram :) Wole już na s2 poczekać.

Nie żebym coś mówił, ale Avenor nie jest s2 Ascariala, żebyś się później nie przejechał wchodząc na nowy serwer.

To samo o up...

Skille mogą wbić Ci na g z m6/m7/m8 itd.

Wszystkich graczy zapraszamy o godzinie 20:30 na Inwazje Bossow! Na koniec weekendu mamy dla Was również kody na darmowe SM, są one o wartości 3,69 pln, kto pierwszy, ten lepszy!

396e768f

0e1374aa

fde7f836

383b92cc

60356759

9f826f2a

Dziękujemy za udany weekend,

Team Ascarial.pl

Opublikowano

Wprowadzilismy na serwer automatyczny zapis passów w cliencie, aby go mieć, wystarczy usunąć pliki root, locale oraz uiscript z folderu pack, a następnie spatchować clienta. Pozdrawiamy wink.png

Opublikowano

Działa ch1 ? nie moge sie zalogowować jestem chyba na dc

Zmien Channel, czasami na którymś z Ch moze dana mapa nie dzialac.

Serwer się bardzo od startu rozwija.

Dobra administracja , polecam.

Dzieki za opinie ;)

Ludzi gra strasznie dużo, w tej chwili jest 1,1k on-line, także polecam i zapraszam na serwer. 

Dzieki za opinie ;)

Mam tutaj jeszcze screeny z Wczoraj i przedwczoraj dla potwierdzenia. Na chacie macie godzine.

Screenshot_8.png

Screenshot_5.png

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego mogę zalogować się do gry,a na stronie już nie skoro używam tych samych pasów?

edit. Za 5 razem weszło

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego mogę zalogować się do gry,a na stronie już nie skoro używam tych samych pasów?

Najwyraźniej źle wpisujesz passy, proste i logiczne ;)

Opublikowano

Najwyraźniej źle wpisujesz passy, proste i logiczne ;)

Słuchaj nie jestem tak ułomny żeby wpisywać 5 razy pod rząd źle pasy,zwróciłem na to uwagę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...