Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy o godzinie 19:00 na Konkurs OX! Do zgarnięcia atrakcyjne nagrody ;) / Licznik graczy będzie działał prawidłowo po nocnej przerwie, przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

Zaczolem gre na serwer i mam nadzieje ze sie nie zawiode.

Administracja jest pomocna i szybko reaguje na problemy graczy?

Opublikowano

Administracja jest pomocna i szybko reaguje na problemy graczy?

Oczywiście ,stara się pomóc w każdej sytuacji oraz często udziela się na forum.

#rein

Opublikowano

Tak jak obiecywaliśmy, łapcie 10 kodów na Darmowe SM z okazji rozpoczęcia weekendu. Kody za 3,69 pln są jednorazowe, kto pierwszy, ten lepszy! Ponadto zapraszamy już jutro o godzinie 16:00 na Inwazje Bossów. Będzie się działo!

6e2ba84c
2a90e5b3
70492c56
60bd8373
fe7d0650
10b97e24
94385d0b
8d20a31c
5502fa8a
b0b6f467

Będziecie robić drugą wersję servera ?

Nie. Póki co skupiamy się na Ascarialu.

Opublikowano

NGS czy moglbys odczytac pw mam maly problem z forum.

Co do serwer polecam jak najbardziej ;)

Opublikowano

Tak jak obiecywaliśmy, łapcie 10 kodów na Darmowe SM z okazji rozpoczęcia weekendu. Kody za 3,69 pln są jednorazowe, kto pierwszy, ten lepszy! Ponadto zapraszamy już jutro o godzinie 16:00 na Inwazje Bossów. Będzie się działo!

6e2ba84c

2a90e5b3

70492c56

60bd8373

fe7d0650

10b97e24

94385d0b

8d20a31c

5502fa8a

b0b6f467

Nie. Póki co skupiamy się na Ascarialu.

Co ile robicie takie niespodzianki? Ja te kody? 

https://www.youtube.com/watch?v=45NYnsKlUoA

Opublikowano

chuj po niespodziankach jak wbijesz lv zrobisz eq i nie masz kogo bic chyba ze botow z 40lv.. nie ma zadnych zawieruch pod dt w klimacie metka , w ogole nigdzie sie nie bija chyba ze pojdziesz do jinno to pobijesz 100lv+ , biolog jak i myslistwo pobugowane admin nie ogarnia nic to recznie wybranym naprawia^^ , moze serwer ciekawy ale z dnia na dzien ubywa ludzi, gdyż jest sporo bledów ktore zniechecaja nowych graczy zreszta ci co graja dluzszy czas tez juz wkurwia biolog jak i inne misje bugniete , biologa robisz jak na pl od pamiatek.. konary nie dropia itp , na ox powtarzajace sie pytania jak i bledne odpowiedzi typu czy w grocie leca pokrzywy , wzgledem admina nie a kazdy kto wzoruje się na plu bo stamtad wiekszosc zaczerpnela cos wiedzy wie ze leca i kazdy wypada z ox zajebiscie;d . pozniej ox w stylu znajdz gm kurwa mac mowie boty rzuca sie na to a wiec ide pobic bossy a tu gm chowa sie przed wlasnym cieniem ;d Pogracie zobaczycie. To abyscie nie mowili ze hejty bo na forum sprawę olewają to może jak zobaczą tu to coś z tym zrobią.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Elo ;) Pety tylko z IS?

Tak.

* Chyba że jakiś event.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 16:00 na Inwazje Bossów! ;) Więcej informacji w grze przed rozpoczęciem.

Opublikowano

To miała być inwazja? to był śmiech na sali gracze 80+ na sohan do bicia 2 rodzaje bosow bez dropu, a do tego widziałem tylko rzygacze i azraele i to by było na tyle, za to ponoć dla graczy kategorie lvl niżej na ognistej zostały puszczone smoki a i tak gracze kategori 80+ poszli je sobie ubijać no co tu dużo pisać w całości się zgadzam z kolegą lamaz parę postów wyżej.

Opublikowano

To miała być inwazja? to był śmiech na sali gracze 80+ na sohan do bicia 2 rodzaje bosow bez dropu, a do tego widziałem tylko rzygacze i azraele i to by było na tyle, za to ponoć dla graczy kategorie lvl niżej na ognistej zostały puszczone smoki a i tak gracze kategori 80+ poszli je sobie ubijać no co tu dużo pisać w całości się zgadzam z kolegą lamaz parę postów wyżej.

Event jak dla mnie 1-50lvl był do dupy nic ciekawego ;/

https://www.youtube.com/watch?v=45NYnsKlUoA

Opublikowano

Co racja, to racja.

Na tej Inwazji Bossów można zarobić tylko z Berana, Azraela i Rzygacza czy jakoś tak, w dodatku tego ost. ubiją tylko + 110lvl.

Beranów było z 10, Azraeli też coś koło. Troszkę za mało jak na tyleee osób, w dodatku z jednego bossa nie ma dropu ( Maxweyar czy jakoś tak ) .

Osobiście zarobiłem 3,5b w 5min na tej Inwazji, ale no.. postarajcie się bardziej.

Waszym wielkim atutem jest to, że macie od cholery eventów - Dobrze by było, by każdy z nich był PERFEKCYJNY!

Oczywiście zapraszam na serwer. Topowy w Polsce! :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Do topowego to mu brakuje w chuj , wymienie kilka bugów które nie powinny mieć miejsca na "topowym serwerze"

1. Biolog ZBUGOWANY.

2. Zbugowane myslistwo.

3. Archer na 30lv z jelonkiem bije przy max abs w 100lv po 5k bez zadnych krytyków a mental 100lv bron biolog itp porobione bije 4k duchowym warto dodać iż te skille archera po M1.

Na topowym serwerze takie cyrki sa?

Ponadto jak ma być topowoy to zacznijscie poprawiać te bugi , bo zaraz polowa serwera porobi archera pobawi się i odejdzie z serwera gdyż kurwa nie każdy ma ochotę grać archerem aby zaistnieć w pvp.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Co racja, to racja.

Na tej Inwazji Bossów można zarobić tylko z Berana, Azraela i Rzygacza czy jakoś tak, w dodatku tego ost. ubiją tylko + 110lvl.

Beranów było z 10, Azraeli też coś koło. Troszkę za mało jak na tyleee osób, w dodatku z jednego bossa nie ma dropu ( Maxweyar czy jakoś tak ) .

Osobiście zarobiłem 3,5b w 5min na tej Inwazji, ale no.. postarajcie się bardziej.

Waszym wielkim atutem jest to, że macie od cholery eventów - Dobrze by było, by każdy z nich był PERFEKCYJNY!

Oczywiście zapraszam na serwer. Topowy w Polsce! :)

Po prostu event nie był do końca przemyślany przez Administrację i dlatego nie wyszedł on za dobrze :(

https://www.youtube.com/watch?v=45NYnsKlUoA&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Opublikowano

Do topowego to mu brakuje w chuj , wymienie kilka bugów które nie powinny mieć miejsca na "topowym serwerze"

1. Biolog ZBUGOWANY.

2. Zbugowane myslistwo.

3. Archer na 30lv z jelonkiem bije przy max abs w 100lv po 5k bez zadnych krytyków a mental 100lv bron biolog itp porobione bije 4k duchowym warto dodać iż te skille archera po M1.

Na topowym serwerze takie cyrki sa?

Ponadto jak ma być topowoy to zacznijscie poprawiać te bugi , bo zaraz polowa serwera porobi archera pobawi się i odejdzie z serwera gdyż kurwa nie każdy ma ochotę grać archerem aby zaistnieć w pvp.

To podaj lepszego hard/medium niz ten...

W tej chwili lepszego nie ma czyli ten jest topowy xD.

Opublikowano

To podaj lepszego hard/medium niz ten...

W tej chwili lepszego nie ma czyli ten jest topowy xD.

Ten serwer to easy nie hard medium , częścią jaką można nazwać ten serwer pod względem trudności to zrobienie biologa , myślistwa jesli GM akurat zawita na forum i raczy ręcznie odbugować myślistwo , w pvp wygrać z archerem hm rzecz niewykonalna :x , skille chuj ze skillami 3dni i sa , eq hmm jeszcze krócej niż skille , pozniej juz kwestia wyrotania czegoś ladnego i kucia na wiekszy+ , serwera nie nazwałbym hardem bardziej medium , czasem easy , lepsze serwery hard mam znajsc? moze ravia albo zajebana balmora , z pewnoscia jak maja bugi to je naprawiaja tu tak nie jest , wsadzili do qilinow bon na strzaly widze a co on da to ja nie wiem 15absu to chuj archer bije z 10k za duzo na skillu na 100+lv max strzalki i po 20k z ognistej bez krytykow , i to jest ten twoj topowy serwer? Nie powiem ze jest chujowy ale do tych topowych co stoja kilkanascie miesiecy lub nawet kilka lat się umywa pod wzgledem takich rzeczy jak natychmiastowa naprawa bugów i ogolnie ogarnięci ludzie ,a tu adminują bez wyobrazni co by tylko powtarzali pytania na OX w tym samym dniu 3x te same pytania zadawać to trzeba się nieźle czegoś nacpać a najlepsze jest to ze gm nie zna odpowiedzi na te jego pytania i daje zle odpowiedzi jako ze są dobre kto był na ox wie ocb.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ten serwer to easy nie hard medium , częścią jaką można nazwać ten serwer pod względem trudności to zrobienie biologa , myślistwa jesli GM akurat zawita na forum i raczy ręcznie odbugować myślistwo , w pvp wygrać z archerem hm rzecz niewykonalna :x , skille chuj ze skillami 3dni i sa , eq hmm jeszcze krócej niż skille , pozniej juz kwestia wyrotania czegoś ladnego i kucia na wiekszy+ , serwera nie nazwałbym hardem bardziej medium , czasem easy , lepsze serwery hard mam znajsc? moze ravia albo zajebana balmora , z pewnoscia jak maja bugi to je naprawiaja tu tak nie jest , wsadzili do qilinow bon na strzaly widze a co on da to ja nie wiem 15absu to chuj archer bije z 10k za duzo na skillu na 100+lv max strzalki i po 20k z ognistej bez krytykow , i to jest ten twoj topowy serwer? Nie powiem ze jest chujowy ale do tych topowych co stoja kilkanascie miesiecy lub nawet kilka lat się umywa pod wzgledem takich rzeczy jak natychmiastowa naprawa bugów i ogolnie ogarnięci ludzie ,a tu adminują bez wyobrazni co by tylko powtarzali pytania na OX w tym samym dniu 3x te same pytania zadawać to trzeba się nieźle czegoś nacpać a najlepsze jest to ze gm nie zna odpowiedzi na te jego pytania i daje zle odpowiedzi jako ze są dobre kto był na ox wie ocb.

Kiedys tez bym wspomnial balmore, ale to jest juz za stary serwer. Co do ravii takiego kurestwa i takich ludzi jak tam nie znajdziesz nigdzie. Na palcach jednej reki idzie normalnych graczy policzyc. Fajnie ze boty zablokowali, ale troche za pozno. Isamu to przerosniety dzieciak taki sam jak jego armia jp gimbusow.... Kolejna rzecz to fajnie ze nie ma tam bugow. Ale za 2-3 miechy temu ktos sie wlamal na serwer( podobno) i opierdolil bardzo duzo osob z eq w tym mnie. Dostalem itemki, ale nie wszystkie i nie moje... I zeby nie bylo za strasznie bronie tego serwera, ale jak slysze ravia to sie we mnie gotuje.

Ascarial polecam ze wzgledu na bardzo duza ilosc eventow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...